Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا کارگر گفت: یک شی سرقت شده‌ای که متعلق به یکی از موزه‌ها بوده نه در جایی امکان به نمایش درآمدن خواهد داشت و نه ربایندگان امکان فروش آن شی را خواهند داشت. چون حتی ده یا بیست سال هم اگر از زمان سرقت آن شی گذشته باشد در هر کجای دنیا اگر رویت بشود بلافاصله توسط پلیس آن شی ضبط و دارندگانش به عنوان مجرم شناخته خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا کارگر مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درخصوص نحوه همکاری با پلیس برای حفاظت از اموال و اشیای موزه‌ها به میزان گفت: نیروی پلیس مستقر در نزدیکی هر موزه به طور کامل با مسوولان آن موزه در ارتباط هستند و سفارش‌ها و توصیه‌های لازم و ضروری درباره مسائل امنیتی به مسوولان موزه منتقل می‌شود. از نظر ارتباط‌های مخابراتی و تلفنی هم ارتباط و همکاری بسیار نزدیکی میان موزه‌ها با نیروی پلیس وجود دارد. درواقع نیرو‌های پلیس مشغول انجام گشت‌ها و ماموریت‌هایی که در حیطه وظایفشان تعریف شده هستند، اما اگر احساس شود به حضور و همکاری بیشتری با پلیس برای اداره موزه‌ها نیاز باشد این همکاری‌ها اتفاق خواهد افتاد. در مجموع موزه‌های ما با گارد حفاظتی پلیس همگامی و همراهی نزدیکی دارند. این همکاری‌ها و ارتباطات تنگاتنگ از گذشته وجود داشته و درحال حاضر هم این همراهی‌ها ادامه دارد.

وی در پاسخ به اینکه امکانات نرم افزاری و دیجیتالی چقدر در صیانت از اموال موزه‌ها می‌تواند اثرگذار باشد گفت: شرایط نیرو‌های ما از نظر به کارگیری ابزار‌های دیجیتالی در وضعیت مطلوبی قرار دارند. عمده‌ترین مساله‌ای که ما در موزه‌ها از امکانات نرم افزاری برای آن بهره می‌گیریم به موضوع حفاظت الکترونیکی از موزه‌ها مربوط می‌شود. ما با بهره گیری از انواع دوربین‌ها و تجهیزات دیگری که در اختیار داریم به حفاظت الکترونیکی از موزه‌ها می‌پردازیم.   بیشتر بخوانید: تلاش برای جذب گردشگران خارجی

کارگر درباره اینکه استفاده از قابلیت‌های به روزرسانی شده احتمال بروز سرقت در موزه‌ها را چقدر کاهش می‌دهد گفت: من چنین ادعایی را مطرح نمی‌کنم که امکان رخ دادن سرقت از موزه‌های ما وجود ندارد. همیشه، در همه جا و در هر حالتی چنین احتمالی وجود دارد که خطراتی برای موزه‌ها پیش بیاید و اموالشان مورد دستبرد قرار بگیرد. اما خوشبختانه در کشور ما در طول تاریخ مساله رخ دادن سرقت‌ها بسیار به صورت نادر اتفاق افتاده است. ما این امیدواری را داریم که در آینده هم این روند ادامه پیدا کند و ما با بالا رفتن سطح ایمنی در موزه‌ها شاهد به حداقل رسیدن امکان بروز چنین اتفاقاتی باشیم. اما این را هم باید در نظر بگیریم که سرقت از موزه‌ها در کشور ما به قدری نادر بوده که ما امروز جزو معدود کشور‌هایی هستیم که آمار سرقت از موزه هایمان بسیار پایین و در واقع ناچیز است. در صورتی هم که تجهیزات و امکانات بیشتر و بهتری برای انجام اقدامات حفاظتی در اختیار مسوولان موزه‌ها قرار بگیرد روند صیانت از اموال موزه‌ها به وضعی آرمانی خواهد رسید و ما خواهیم توانست احتمال وقوع سرقت از موزه‌ها را به صفر برسانیم.
مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول وزارت میراث فرهنگی در پاسخ به اینکه آیا الگوبرداری از سازوکار‌هایی که در موزه‌های بزرگ جهان برای حفاظت از اموال صورت می‌گیرد در دستور کار موزه‌های ما قرار دارد گفت: قطعا و بدون تردید این مساله اتفاق افتاده است. اما مهمترین موضوع در حفاظت از موزه‌ها به مساله ثبت اشیا و مشخصات مربوط به آن‌ها بر می‌گردد. این نکته حائز اهمیت خواهد بود اگر بدانیم یک شی سرقت شده‌ای که متعلق به یکی از موزه‌ها بوده نه در جایی امکان به نمایش درآمدن خواهد داشت و نه ربایندگان امکان فروش آن شی را خواهند داشت. چون حتی ده یا بیست سال هم اگر از زمان سرقت آن شی گذشته باشد در هر کجای دنیا اگر رویت بشود بلافاصله توسط پلیس آن شی ضبط و دارندگانش به عنوان مجرم شناخته خواهند شد. درواقع با این شرایط انگیزه‌ای برای سرقت اموال و اشیای موزه‌ها باقی نمی‌ماند.   انتهای پیام/ برچسب ها: محمدرضا کارگر موزه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمدرضا کارگر موزه سرقت از موزه ها موزه های ما موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۱۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۲۲ سارق مغازه طی ۳ روز در گیلان

رئیس پلیس آگاهی گیلان از شناسایی و دستگیری ۲۲ سارق و هفت مالخر در طرح سه روزه عملیاتی مبارزه با سرقت مغازه در استان خبر داد و گفت: این افراد به ۲۲ فقره سرقت اعتراف کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان و به نقل از پایگاه خبری پلیس گیلان، علیرضا حدادی با بیان اینکه طرح عملیاتی مبارزه با سرقت مغازه به مدت سه روز در استان گیلان اجرا شد، اظهار کرد: در این طرح با انجام اقدامات پلیسی و در عملیات‌های جداگانه، ۲۲ سارق و هفت مالخر در سطح استان شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده سارقان به ۲۲ فقره سرقت مغازه اعتراف کردند و برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

رئیس پلیس آگاهی استان گیلان تاکید بر رعایت اصول و نکات پیشگیری از سرقت توسط مردم، خاطرنشان کرد: ارتقای نظم و امنیت همواره در دستور کار پلیس قرار دارد.

کد خبر 748925

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲۲ سارق مغازه طی ۳ روز در گیلان
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در شهرستان فریدن
  • دستبند پلیس بر دستان باند سارقان اماکن خصوصی و کشف اموال سرقتی
  • دستگیری ۵ سارق در خرمشهر
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • انتشار مشخصات بیش از ۸۵۰ قلم کالای مسروقه در سامانه نما
  • چرا آمار سرقت‌ها در استان کرمان زیاد است
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟