Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نیروی کار متخصص در دسترس واحدهای تولیدی اردستان نیست و نیروهای کارگری هم نیاز به تعلیم و گذراندن دوره‌های آموزشی دارند و حاضر به فعالیت در این واحدها نیستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   اردستان  ، موضوع نیروی انسانی کار در صنایع و معادن یکی از دغدغه‌هایی است که در کشور و بالطبع شهرستان اردستان مورد نیاز بوده و همیشه با چالش‌هایی همراه بوده است که در این زمینه این شهرستان با توجه به اینکه نیروی بیکار وجود دارد اما صنایع و معادن و کارخانه‌ها با کمبود نیروی کار مواجه هستند و مجبور می‌شوند نیرو از بیرون از شهرستان و حتی خارج کشور وارد کنند که این موضوع می‌تواند زنگ خطری برای منطقه‌ای باشد که نگاهش رو به اقتصادی شدن در بخش صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرستان اردستان تعدادی کارخانه مشغول بکار و آماده افتتاح دارد که به جهت عدم تکمیل امکانات یا نداشتن نیروی انسانی افتتاح نشده یا با 50 درصد ظرفیت مشغول بکار شده‌اند که خبرنگار تسنیم موضوع را بررسی کرده است تا ببیند مشکل عدم اشتغال جوانان در کارخانه‌های شهرستان چیست؟

ناصر یکی از کارخانه‌داران فولادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: این کارخانه بالغ بر 320 نفر نیرو دارد که از این تعداد 230 نفر آن از افراد بومی هستند و 90 نفر غیر بومی داریم و ما از تمام کشور نیرو جذب می‌کنیم.

وی افزود: ما به مسئولان شهرستان به جهت کمبود نیروی انسانی نامه هم زدیم و با توجه به تولیدی‌های خاص خود نیرو بر هستند و موضوع ساختمانی آن تقریباً 90 درصد پیشرفت داشته و بخشی از تجهیزات وارد شده و مابقی آن روی آب است که منتظر آزاد شدن گمرک هستیم تا آن‌ها را ترخیص کنیم و تا پایان سال حدود 80 نفر نیروی کار دیگر نیاز داریم.

از تمام کشور نیروی کار داریم

این کارآفرین اردستانی با بیان اینکه ما از تمام کشور همچون چهارمحال بختیاری، آذربایجان و سیستان و بلوچستان هم نیرو داریم گفت: واقعیت این است که نامه‌ای به سفارت هندوستان هم زده‌ایم تا از آنجا نیرو بگیریم یا از افراد افغان که مجوز کار دارند استفاده کنیم و خیلی در داخل کاشان، اردستان و نائین اطلاعیه به کاریابی‌ها زدیم برای نیرو و هنوز نتوانستیم قسمتی از بخش مهم نبرد کارخانه را سه شیفت کنیم هر چند مایل هستیم تا از نیروهای بومی شهرستان استفاده کنیم اما استقبال صورت نمی‌گیرد.

محمدرضا یکی دیگر از کارخانه‌داران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: کمبود نیرو در منطقه اردستان مشخص بوده و نمود دارد و همه کارخانه‌داران با این مشکل مواجه هستند و ما هم از این موضوع بیگانه نیستیم و فکر کنم از چهارماه پیش اطلاعیه در فضاهای مجازی زدیم و نیروی متخصص هم خیلی کم است یا اگر مراجعه می‌کنند توانمندی نداشته و فقط به مدرک تحصیلی اکتفا می‌کنند.

وی افزود: کارخانه ما هم تا آخر سال نیاز به بیش از 30 نفر نیرو نیاز داریم و آن هم نیروی متخصص و با توجه به اینکه در مرحله راه‌اندازی هم هستیم از یک ماه آینده دچار چالش جذب نیرو هستیم و در حال حاضر هم 30 نفر نیرو مشغول هستند و برای بسته‌بندی هم به مراتب نیروی بیشتری می‌خواهیم که تاکنون ا تلیغات و اطلاعیه‌های انجام شده استقبالی صورت نگرفته است.

رسول نماینده یکی از کارخانه‌های ریسندگی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: کارخانه ما در حال حاضر 170 نیرو دارد که همگی مشغول کار هستند و بیشتر آن‌ها بومی یا غیر بومی‌ها هم ساکن هستند و نیروی مقیم هستند و نفرات غیر بومی قبلاً هم داشتیم که کمتر شده است و طبق معمول و قوانین ذیربط اداره کار و فنی حرفه‌ای نیرویی که کارآمد نباشد نبودنش بهتر از بودن است و علی رغم تبلیغات و اینکه بیکاری وجود دارد نیروهایی که مراجعه می‌کنند آن کارآمدی را ندارند و توقع‌ها هم خیلی بالا است.

کارآمدی نیروهای کار بسیار پائین آمده است

وی افزود: کلاً نیروها را که با دهه هشتاد مقایسه می‌کنیم کارآمدی آن‌ها بسیار پائین آمده و این مختص اردستان نیست و کل کشور به همین منوال است و سطح توقعات بالا است و این موضوع مربوط به نیروهای کارشناس نمی‌شود و همه نیروهای کارگری هم بعد از چند روز و بدون دلیل که بخواهد جای دیگری برود کار را رها می‌کنند و یک حالت ناز پروری به وجود آمده و تن بکار نمی‌دهند و این موضوع ملموس و مشهود است.

علیرضا یکی دیگر از کارخانه‌داران فولادی در شهرستان اردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: کارخانه ما با توجه به اینکه در شرف بهره‌برداری است در حال حاضر 91 نیرو مشغول شده و از این تعداد 62 نفر بومی و 29 نفر آن غیر بومی هستند و ترکیب نیروهای کارگری در همه بخش‌ها 44 کارگر داریم و در تکنیسین‌ها 22 نفر نیرو داریم که 14 نفر آن‌ها خوشبختانه بومی هستند و در رده مهندسین که 25 نفر جذب شده‌اند 13 نفر بومی هستند.

وی افزود: آمار نشان می‌دهد 70 درصد از نیروهای ما بومی هستند و اینکه موضوع خیلی خوب برای کارخانه است و 42 نفر هم نیروی هندی داریم و ما قطعاً با توجه به اینکه کارخانه در شرف بهره‌برداری قرار دارد بین 60 تا 90 نفر جذب نیرو خواهیم داشت تا جمع پرسنل به 180 نفر برسد و در صورت تهیه مواد اولیه حتما نیروها هم جذب می‌شود.

نیروی جویای کار در شهرستان اردستان وجود دارد

مهدی خانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: آمارها نشان می‌دهد نیروی جویای کار در شهرستان اردستان وجود دارد اما آنچه مهم به نظر می‌رسد این است که دنبال کار راحت و بهتر هستند و دنبال مکانی می‌گردند تا کاری راحت را دست و پا کنند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان اردستان گفت: کارخانه‌های فولادی اگر یک سری کارهای انگیزشی را ایجاد کنند یا حقوق بهتر را در نظر بگیرند افراد مایل خواهند شد تا در این قسمت‌ها با استقبال مواجه شوند و می‌تواند در استخدام آن‌ها تاثیر گذار باشد و صرفاً نباید روی موضوع تخصصی تاکید کرد و می‌توان آن‌ها را استخدام و سپس آموزش‌های لازم را به آن‌ها آموخت.

حسن قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: امروزه نیروی انسانی بسیار اهمیت دارد که در دنیا به آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌کنند و می‌طلبد تا مدیران به موازات اینکه پیگیری تجهیزات هستند به موضوع نیروی انسانی هم پردازند.

فنی حرفه‌ای وظیفه ذاتی آن تربیت نیروهای ماهر است

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای اردستان گفت: مرکز آموزش فنی حرفه‌ای وظیفه ذاتی آن تربیت نیروی ماهر است و پتانسیل‌های خوبی در شهرستان اردستان وجود دارد و از آن استفاده نمی‌شود و فنی حرفه‌ای برای همه است و باید از آن ظرفیت مراکز آموزش استفاده کنند و صنایع و معادن باید از این ظرفیت استفاده ببرند.

وی افزود: ما نیروی ماهر آموزش دادیم و کارخانه‌ای 10 نفر جوشکار درخواست کرد و هیچکس مراجعه نکرده است و اگر آموزش‌های فنی را یاد بگیرند خودشان به‌صورت آزاد مشغول می‌شوند و باید کارخانه‌ها خودشان اقدام به نیروی آموزش کنند و از آن‌ها تضمین بگیرند تا چند سالی برایشان کار کند.

دغدغه 8 کارخانه در آستانه افتتاح اردستان تامین نیروی انسانی است

حمیدرضا تاملی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: واحدهایی که در آستانه بهره‌برداری در شهرستان اردستان قرار گرفته‌اند یکی از دغدغه‌های آن‌ها تامین نیروی انسانی تخصصی و ساده است که تعداد هشت کارخانه در این ردیف و آستانه راه‌اندازی قرار دارند و بعضی از کارخانه‌ها هم برای طرح توسعه خود احتیاج بیشتری به نیرو دارند.

وی افزود: در جلسه‌ای موضوع با حضور اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فنی حرفه‌ای مقرر شده تا کارخانه‌ها اگر نیروی تخصص می‌خواهند از آن مرکز درخواست آموزش کنند و به همین منظور و به جهت رونق و سرمایه‌گذاری و اشتغال در شهرستان اردستان تصمیم‌های خوبی گرفته شده است.

فرماندار شهرستان اردستان گفت: با حضور نمایندگان کارخانه‌هایی که در آستانه افتتاح هستند یا طرح توسعه دارند جلسه‌ای برگزار شد و در خصوص نیاز نیرو و مشکلاتی که وجود دارد مواردی بررسی شد و در خصوص جذب نیرو هم مفصلا صحبت شد.

وی ابراز داشت: باید بپذیریم که ما در یک مقطع تاریخی از سیر تحولات شهرستان اردستان قرار داریم و از اقتصاد متکی به کشاورزی به سمت صنعتی شدن حرکت می‌کنیم و تمام شاخص‌هایی که در این زمینه وجود دارد تمام شرایط را تایید می‌کند و بدون شک در پنج سال آینده شهرستان اردستان یک قطب صنعتی و معدنی در استان اصفهان خواهد بود.

تاملی بیان کرد: محیط کسب و کار محیطی در تعامل با خش خصوصی و کارفرما و کارگر و دستگاه‌های حمایت‌کننده است و انتظارمان از مدیران واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاران این است که با درک شرایط واقعی در جهت برون رفت چالشی که در شهرستان با آن مواجه هستیم در حوزه اشتغال کمک کنند.

فقر مهارتی در بین جویندگان کار ؛ استان کرمان نیازمند نیروی کار ماهر است "بروکراسی شدید، فضای غیررقابتی و مهاجرت نیروی کار" مهم‌ترین چالش‌ دانش‌بنیان‌ها فرمانده سپاه کرمانشاه: تربیت نیروی کار طرح‌های نفتی و گازی قبل از بهره‌برداری انجام شود

فرهنگ کار مهمترین مسئولیت و رسالت اجتماعی واحدهای تولیدی است

فرماندار شهرستان اردستان بیان کرد: اعتقاد دارم که مهمترین مسئولیت و رسالت اجتماعی واحدهای تولیدی ما ارتقاء فرهنگ کار و توسعه مهارت در شهرستان اردستان است و باید درکنار فعالیت تولیدی در نظام برنامه‌ریزی‌های مالی هزینه کردن برای ارتقاء فرهنگ کار و مهارت‌آموزی را به عنوان بخشی از مسئولیت اجتماعی خود در نظر بگیرند.

وی تاکید کرد: خیلی از فعالیت‌ها که در بستر فضای مجازی تعریف می‌شود در 10 سال پیش که نبود و اینها فضای بازار کار خوبی را در جلوی نیروی کار قرار نمی‌دهد و نگاه هم در موضوع انگیزشی باید تغییر بکند و کارفرمایان بروند به سمت اینکه شرایط جانبی خارج از ضوا بط پرداخت قانون کار را هم انجام دهند.

انتهای پیام/802/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان اردستان واحدهای تولیدی کارخانه داران نیروی انسانی بومی هستند بهره برداری نیروهای کار فنی حرفه ای کارخانه ها کمبود نیرو نیروی کار غیر بومی نفر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد وحیدی ظهر پنجشنبه طی بازدیدی از یکی از کارخانه‌های احیا شده در مشهد مقدس اظهار کرد: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و این اقدام استاندار برای حمایت از تولید تا پایان دولت، توسط ایشان باید پیگیری و ادامه پیدا کند.

وزیر کشور بیان کرد: خراسان رضوی در حوزه احیای بنگاه‌های اقتصادی راکد عملکرد خوبی داشته است.

وی با اشاره به آمار این کارخانه‌ها افزود: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و احیا شدند.

وحیدی اظهار کرد: این بنگاه‌های اقتصادی در حوزه صنعت «صنوف تولیدی و واحدهای تولیدی»، معدن، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی بودند که به چرخه تولید برگشتند.

وزیر کشور خطاب به نماینده عالی دولت در خراسان رضوی تاکید کرد: جای دارد استاندار خراسان رضوی با همین رویه و روش که منجر به احیای واحدهای تولیدی شد، حمایت خود را از کارخانه‌ها تا پایان دولت ادامه دهد.

وی تصریح کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، همه ما باید دست به دست هم دهیم تا کارنامه‌ای ماندگار از این عرصه به یادگار بگذاریم.

کد خبر 6088655

دیگر خبرها

  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی