Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل نوسازی توسعه‌ و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فعالیتهای خیرین مدرسه ساز در سطح این استان خبر داد و گفت:تاکنون با مشارکت خیرین ۱۱۰۰ کلاس درس با زیربنای ۱۲۴ هزار مترمربع در قالب ۵۰۰ مدرسه در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد احداث شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛پیروز کرمی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت:خیرین مدرسه ساز در ساخت و تکمیل فضاهای آموزشی استان کارنامه درخشانی دارند که حرکت معنوی آنان جای تکریم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:خیرین مدرسه ساز از بزرگترین سرمایه های اجتماعی آموزش و پرورش هستند که نیکوکاری را با عمل و نگاه انسان دوستانه و خدا محوری برای مردم معنا می کنند.

مدیرکل نوسازی توسعه‌ و تجهیز مدارس استان کهگیلویه وبویراحمد افزود: بر اساس بررسی های به عمل آمده ۷۶۲ آموزشگاه در سطح استان نیاز به مقاوم سازی و ۳۹۶ آموزشگاه نیاز به تخریب وبازسازی دارد که همچنان نیازمند دستهای سخاوتمند خیرین در اقصس نقاط کشور عزیزمان هستیم.

کرمی یکی از سیاستهای سازمان نوسازی مدارس را طرح آجر به آجر جهت مشارکت عامه مردم در امر مدرسه سازی عنوان کرد وگفت: در نیمه اول سال ۱۴۰۰ در این طرح ۲۵ میایارد و۲۰۰ میلیون تومان از طریق خیرین جهت امر مدرسه سازی تعهد جذب شده است که امیدواریم در عمل تحقق پیدا کند.

مدیرکل نوسازی توسعه‌ و تجهیز مدارس استان کهگیلویه وبویراحمد افزود:خیرین مدرسه ساز با اقدامات عمرانی،آموزشی مروج فرهنگ مشارکت درجامعه هستند به گونه ای که با اقدام معنوی خود موجب شدند تا استانداردهای آموزشی در کشور از جمله کهگیلویه وبویراحمد ارتقا یابد.

وی خاطرنشان کرد:هیچ جامعه‌ای نمی‌تواند بدون توسعه علمی به توسعه پایدار دست یابد که در این مسیر خیرین مدرسه ساز با ساخت و تجهیز مدارس تضمین کننده توسعه پایدار هستند.

کرمی در پایان با بیان اینکه کمک در امر مدرسه سازی جز باقیات وصالحات است خاطرنشان کرد:انتظار می رود با توجه به نیازهای دانش آموزان همکاری خیرین در حوزه فضاهای آموزشی بیش از گذشته تداوم داشته باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نوسازی و مدارس کهگیلویه و بویراحمد استان کهگیلویه خیرین مدرسه ساز امر مدرسه سازی تجهیز مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۵۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از تحویل فاز نخست طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل که یکی از بزرگترین طرح‌های امسال استان تا قبل از نیمه دوم خرداد به شالیکاران این روستا خبر داد.

بابک مومنی امروز درحاشیه بازدید از روند اجرای این طرح به خبرنگار ایسنا گفت، این طرح حدود درسطح ۱۶۹ هکتار از شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل درحال اجرا است و از نظر میزان سطح درحال اجرا درسال جاری، به عنوان بزرگترین طرح استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح دربخش عملیات خاکی آن بیش از ۷۵ درصد پیشرفت کاری دارد و درحال اجرا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برای کشت نشاء درسال جاری تمام تلاش پیمانکار و نیز پیگیری جهاد کشاورزی برای تحویل به موقع حداقل تا نیمه خرداد است، تصریح کرد: جای نگرانی برای کشاورزان برای کشت نشاء برنج وجود ندارد، هرچند قبول داریم که تاخیر دراین بخش وجود داشته است.

بهمنی ادامه داد: برای شن‌ریزی و ایجاد جاده بین مزارع نیز پس از برداشت شالی به عنوان تعهد پیمانکار انجام خواهد شد.

وی، تامین نشدن به موقع اعتبار با توجه به شرایط خاص اعتباری کشور را از دلایل اصلی تاخیر دراجرای به موقع تحویل طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» آمل اعلام کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیرساختی بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء بهره‌وری و اصلاح زیرساخت‌های عرصه کشت و کار و فراهم شدن توسعه بخش مکانیزاسیون در شالیزارها اجرا می‌شود.

مازندران دارای حدود ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار است که کمتر از یک سوم آن تاکنون طرح نوسازی و یکپارچه سازی شالیزار اجرا شده است.

این استان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۴ درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید و از این نظر رتبه نخست تولید این محصول را دارا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • پیرترین معلم ایران یک قرن و ۷ سال عمر کرد | از ریاست آموزش و پرورش تا تالیف دو کتاب چاپ نشده
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است