Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، اتوآنتی‌ بادی یک آنتی‌ بادی است که توسط سیستم ایمنی ساخته شده و یک یا چند مورد از پروتئین‌ های خودی را هدف قرار می دهد.

بسیاری از بیماری‌های خودایمنی، همچون لوپوس اریترماتوز به علت اتوآنتی‌ بادی‌ ها ایجاد می‌شوند. اتوآنتی بادی ها می توانند منادی اولیه بیماری خود ایمنی کامل باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شدت کووید ۱۹ میان افراد بسیار متفاوت است. برخی از افراد هرگز نمی دانند که به این بیماری مبتلا شده اند، در حالی که برخی دیگر ممکن است نیاز به مراقبت های ویژه داشته باشند یا در اثر این بیماری جان خود را از دست دهند.

عوامل متعددی با ابتلا به کووید ۱۹ شدید مرتبط است که از جمله آنها می توان از بیماری های زمینه ای مانند چاقی، دیابت و فشار خون بالا نام برد. همچنین احتمال مرگ مردان بر اثر ابتلا به این بیماری بیشتر از زنان است و خطر مرگ ناشی از کووید ۱۹ با افزایش سن افزایش می یابد.

اکنون محققان در سراسر جهان به دنبال کشف عوامل خطر دیگری در بروز عفونت شدید یا کشنده SARS-CoV-۲ ، ویروسی که باعث ابتلا به کووید ۱۹ می شود، هستند.

محققان در یک پروژه بین المللی به نام «COVID Human Genetic Effort» به دنبال تفاوت های ژنتیکی و مولکولی هستند که ممکن است خطر ابتلا به کووید ۱۹ شدید را افزایش دهد. این پروژه توسط دکتر «هلن سو» از موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی (NIAID) و دکتر «ژان لوران کازانووا» از دانشگاه راکفلر آمریکا اداره می شود.

دو مطالعه اخیر این پروژه به رهبری کازانووا نشان داد که برخی موارد ابتلا به نوع شدید کووید-۱۹ می تواند با مشکلات مرتبط با پروتئین های سیستم ایمنی به نام «اینترفرون های نوع یک» یا(IFNs) مرتبط باشد. اینترفرون های نوع یک برای مبارزه با عفونت های ویروسی مورد نیاز است.

در موارد نادر، شرایط ژنتیکی مانع از تولید این پروتئین ها می شود، اما به طور معمول ،آنتی بادی هایی که به اشتباه اینترفرون های نوع یک را هدف قرار داده بودند (اُتوآنتی بادی ها)، در خون افراد مبتلا به نوع شدید یا کشنده کووید ۱۹ یافت می شود.

کازانووا و همکارانش برای درک بهتر میزان فراوانی این آنتی بادی ها، نمونه‌ های خون بیش از سه هزار و ۵۰۰ فرد مبتلا به کووید ۱۹ شدید یا کشنده و بیش از ۳۴ هزار داوطلب غیر آلوده را از ۳۸ کشور مختلف بررسی کردند.

محققان متوجه شدند که ۲۰ درصد از افرادی که به دلیل ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شده بودند، دارای سطوح بالای یا متوسط ​اُتوآنتی بادی نسبت به IFN در خون خود بودند. این اُتوآنتی بادی ها همچنین در حداقل ۱۸ درصد از افرادی که بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند، یافت شد.

در مقابل، افراد بدون علایم یا علایم خفیف کرونا سطوح بسیار پایینی از این آتوآنتی بادی ها را داشتند.

محققان تخمین می زنند که اُتوآنتی بادی ها حدود ۲۰ درصد از کل موارد کشنده کووید ۱۹ را تشکیل می دهند. خطر داشتن چنین اُتوآنتی بادی هایی با افزایش سن افزایش می یابد. به عنوان مثال، کمتر از ۱۰ درصد از افراد زیر ۴۰ سال مبتلا به نوع شدید کووید ۱۹ سطوح فعال این اتو آنتی بادی ها را داشتند، اما این میزان در افراد بالای ۸۰ سال بیش از ۲۱ درصد بود.

محققان همچنین شواهدی از تولید اُتوآنتی بادی را در داوطلبان غیر آلوده پیدا کردند. اُتوآنتی بادی در کمتر از یک درصد از افراد ۱۸ و ۶۹ ساله، ۲.۳ درصد از افراد ۷۰ و ۷۹ ساله و ۶.۳ درصد افراد ۸۰ ساله و مسن تر یافت شد. این موضوع نشان می دهد که اُتوآنتی بادی IFN قبل از عفونت نیز وجود داشته و در ۷۰ سالگی فراوان تر هستند.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اتوآنتی بادی آنتی بادی کرونا اتوآنتی بادی ها کووید ۱۹ درصد از افراد آنتی بادی ها نوع شدید کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟