Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا ایمانی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تحقیق روی «غاز» از سال ۱۳۷۶ در دستور کار قرار گرفت و این ایستگاه در سایه پیشرفت روزافزون هم‌اکنون به بزرگترین مرکز پرورش غاز کشور تبدیل شده است.

وی همچنین با اشاره به مزیت «غاز» در مقایسه با سایر ماکیان، اضافه کرد: امکان استفاده از علوفه «خشبی» برای تغذیه غازها، پرورش و نگهداری از آنها را بسیار مقرون به صرفه‌تر کرده است و از سایر علوفه‌ها همچون شبدر، یونجه، ذرت، علوفه غلات و تفاله چغندر هم می‌توان برای تغذیه آنها بهره گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: غاز توانایی زیادی در سازش با شرایط محیطی جدید برای زندگی دارد و می‌تواند سرما را تا ۱۰ درجه سانتیگراد زیر صفر و گرمای زیاد را تحمل کند.

رییس ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ملکان بیان کرد: جوجه غاز نیز در مقابل بیماری تا حدود زیادی مقاوم ولی نسبت به سرما حساس است.

«ایمانی» غاز را بهترین رفتگر طبیعت خواند و اظهار داشت: غازها شالیزارها را پس از درو، از کرم ساقه‌خوار و باغ‌ها را از حلزون و سایر حشره‌های موذی پاک می‌کنند.

رییس ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ملکان: سهولت تغذیه و نگهداری غاز، مقاومت نسبی آن در برابر بیماری‌ها و همچنین یافته‌های جدید، پشتوانه افزایش رغبت برای پرورش غاز در سطح کشور به شمار می‌رود 

وی به سرعت رشد قابل توجه غاز نیز اشاره و بیان کرد: درصد چربی نیز در گوشت و تخم غاز بیشتر از سایر ماکیان است.

به گزارش ایرنا از جمله دلایل رغبت کم تولیدکنندگان به پرورش غاز می‌توان به فرهنگ مصرف مردم، نبود سیاست‌های تشویقی و برنامه مدوّن از سوی مسئولان کشاورزی و نبود پشتوانه‌های لازم مانند اتحادیه اشاره کرد.

اما باید توجه کرد که تحقیق در مورد غاز برای نخستین‌بار در سطح کشور تنها در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ملکان انجام شده و یافته‌های این ایستگاه به ویژه در مورد بهره‌وری و افزایش وزن و ظرفیت تخمگذاری غاز، می‌تواند به بیشتر شدن رغبت تولیدکنندگان برای پرورش این نوع از ماکیان منجر شود. 

به گزارش ایرنا ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ملکان با ۷۶ هکتار مساحت در سال ۱۳۷۲ و به منظور انجام‌ امور تحقیقاتی در مورد غاز و همچنین‌ گیاهان‌ دارویی‌ و صنوبر تاسیس شد و اکنون خبرهای خوشی از دستاوردهای ارزشمند پژوهشی در این ایستگاه به گوش می‌رسد.

ملکان با ۱۱۰هزار نفر جمعیت در ۱۵۵ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان‌شرقی قرار دارد و این ایستگاه در هشت کیلومتری‌ شهر ملکان‌ و در نزدیکی روستای «لکلر» واقع‌ است‌.
.

برچسب‌ها ملکان کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ملکان کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی ملکان کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود

عبدالامیر یاقوتی، استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

وی الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولر‌های آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

یاقوتی با اشاره به تقسیم بندی کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی گفت: تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • درآمدهای نفت و گاز روسیه ۲ برابر شد
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • پیکوه طبس رکورددار بیشترین بارندگی در خراسان جنوبی
  • ثبت بیشترین بارندگی در پیکوه طبس با ۲۱ میلی متر
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • سرعت بازرگانی در راه آهن شمال غرب افزایش یافته است
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • پیش‌بینی آب و هوای تهران طی روزهای آینده