Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@04:36:26 GMT

تغییر الگوی کشت؛ نیاز امروز حوزه کشاورزی خدابنده

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۸۵۶۳

تغییر الگوی کشت؛ نیاز امروز حوزه کشاورزی خدابنده

ایسنا/زنجان رئیس جهادکشاورزی خدابنده گفت: با توجه به کمبود آب، تغییر الگوی کشت نیاز حوزه کشاورزی خدابنده است.

پیمان حائری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان‌ اینکه تغییر الگوی کشت به سمت محصولات کم‌آب‌بر به دلیل وجود خشکسالی‌های اخیر یکی از نیازهای اساسی شهرستان است، عنوان کرد: در همین راستا کشت گیاهان کم‌آب‌بر و با نیاز آبی پایین ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رازیانه از جمله گیاهانی است که باعث اصلاح ساختار خاک شده و در تناوب با غلاتی مانند گندم و جو به عنوان گیاه دارویی و صنعتی استفاده می‌شود، تصریح کرد: رازیانه گیاهی از خانواده چتریان با ساقه‌های قائم و استوانه‌ای به ارتفاع ۱۵۰ تا ۲۰۰ سانتی‌متر و برگ‌های سبز تیره، گل‌های کوچک و زرد در انتهای ساقه قرار دارد.

این مسئول با تاکید بر اینکه میوه این گیاه دوکی شکل به طول ۶ تا ۱۰ میلی متر به رنگ سبز یا قهوه‌ای روشن بوده و در خاک‌های شنی لومی و در دمای ۳ تا ۱۶ درجه رشد مناسبی دارد، ادامه داد: زمان کاشت این گیاه در خدابنده، اواخر فروردین تا اردیبهشت بوده و از آنجا که قوه رویشی مناسبی دارد، به صورت کشت مستقیم انجام می‌شود.

حائری با توضیح این مطلب که این گیاه دارویی دارای طبع گرم و خشک، حاوی آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی و ویتامین K است و به حفظ استخوان‌ها کمک می‌کند و از عرقیجات آن هم استفاده می‌کنند، اضافه کرد: زمان برداشت این محصول با توجه به شرایط آب و هوایی و رسیدگی آن، از اواخر شهریور آغاز و تا اوایل مهرماه ادامه دارد. برداشت این محصول با دست و توسط کارگر انجام و سپس توسط کمباین کوبیده شده و بعد از خشک شدن آماده ارسال به بازار می‌شود.

رئیس جهادکشاورزی خدابنده خاطرنشان کرد: در شهرستان خدابنده در سال زراعی جاری ۶۵ هکتار گیاه دارویی رازیانه کشت شده که از این سطح میزان ۱۹۰ تن محصول برداشت و درآمدی حدود ۱۳۰ میلیارد ریال نصیب بهره‌برداران خواهد کرد که برای حدود ۵۰ نفر اشتغال‌زایی ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان کشاورزی خدابنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۸۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان گفت: پروژه بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان فاز به فاز در حال اجرا است و تلاش می‌کنیم که کل پروژه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیرحسین ماه‌آورپور امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان اظهار کرد: پروژه‌ای که امروز بازدید شد تحت عنوان «بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان» شامل چند مجموعه از جمله گل‌های سرشاخه، گل‌های باغ و باغچه و آپارتمانی، مجموعه بزرگ بازار پرندگان زینتی و محله فردا (متعلق به کودکان) است.

وی افزود: این پروژه فاز به فاز در حال اجرا است و تلاش می‌کنیم که کل پروژه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان با بیان اینکه سالن سرشاخه و وسایل جانبی کشاورزی شامل گلدان و ادوات کشاورزی، کود و سم و سایر مجموعه‌ها آماده است، تصریح کرد: در معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان تصمیم‌گیری می‌شود که پروژه فاز به فاز به بهره‌برداری برسد یا به‌صورت کلی انجام شود.

کد خبر 748480

دیگر خبرها

  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • این گیاه دارویی نفخ شکم را از بین می‌برد
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس