Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا سرگزی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: با تلاش سازمان جهادکشاورزی یکسالی است محدودیت گسترش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی در استان ملغی شده و از آن پس برای رسیدن به مرز خودکفایی، بهره برداران را به سرمایه‌گذاری در این بخش هدایت کردیم.

وی افزود: در حال حاضر ١۵٠فقره پرونده با ظرفیت جوجه ریزی ۴ میلیون و ۵٠٠ هزار قطعه در هردوره و توان تولید ٣٠ هزار تن گوشت مرغ عمدتا با سرمایه‌گذاری شخصی برای دریافت موافقت اصولی، پروانه ساخت و بهره برداری در حال بررسی است که انشالله در موعد مقرر به بهره برداری رسیده و موجبات افزایش ضریب خوداتکایی سیستان وبلوچستان به گوشت مرغ را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در شش ماه گذشته سال جاری با جوجه ریزی حدود ۶ میلیونی در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی، بیش از ١٠ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان بیان داشت: در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ٢۴۴ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با توان تولید ۴۴ هزار و ٨٠٠ تن گوشت مرغ را دارا هستند.

گفتنی است: بر اساس نیاز سرانه مصرف، سالانه سیستان و بلوچستان نیاز به ٩٣ هزارتن گوشت مرغ دارد.

انتهای پیام/75005

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان گوشت مرغ جهاد سرمایه گذاری گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۸۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عباس زاده شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می رود و در همه عرصه های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره های مهم در استان مازندران به شمار می رود که قابلیت توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می کند، بیان کرد: مازندران از ظرفیت های بالقوه ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می شود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان های همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال های آینده با حمایت های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

کد خبر 6092500

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان