Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از روزنامه «استریت تایمز» سنگاپور، نگرانی ها در مالزی با افزایش تعداد کودکانی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند به ویژه در آستانه بازگشایی مدارس در این کشور از دو هفته دیگر، بالا گرفته است.

وزارت بهداشت مالزی اعلام کرد، موارد ابتلا به این ویروس در میان کودکان در پایان اوت به ۳۱۰ هزار و ۷۴ نفر رسیده که در مقایسه با سال گذشته بیش از ۲۵ برابر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار سال گذشته تنها ۱۲ هزار و ۶۲۰ نفر بود. در مجموع ۴۱ کودک در سال جاری تا کنون بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.

به علاوه گزارش هایی از علائم غیرمعمول درکودکان دیده شده است. برای مثال مواردی نادر از عدم توانایی در راه رفتن پس از ابتلا به ویروس کرونا در ۲ کودک دیده شده است. هر دو این کودکان پیش از ابتلا به ویروس سالم بودند و بیماری زمینه ای نداشتند. 

مالزی ۷۶.۸ درصد از بزرگسالان را به طور کامل واکسینه کرده است اما بیشتر کودکان تا کنون واکسنی دریافت نکردند و این در حالی است که از روز ۳ اکتبر قرار است مدارس در این کشور بازگشایی شوند. 

واکسیناسیون رسمی نوجوانان ۱۶ و ۱۷ ساله همزمان با گروه سنی ۱۲ تا ۱۵ سال در این کشور از تاریخ ۸ سپتامبر اما تنها در برخی مناطق مانند « ساراواک »  آغاز شده و « ساباه » نیز از دیروز واکسیناسیون نوجوانان را شروع کرده است. 

برخی سیاستمداران مالزی دولت را به تسریع واکسیناسیون جوانان به ویژه در مناطقی مانند « ساراواک » که روزانه ۳ هزار مورد ابتلا به ویروس  از آن گزارش می شود، ترغیب می کنند. 

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن کووید 19 واکسیناسیون کودک پروندهٔ خبری همه‌گیری قرن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کووید 19 واکسیناسیون ویروس کرونا واکسن کووید 19 واکسیناسیون کودک ابتلا به ویروس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۱۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • تداوم حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال