Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا هاشمیان گفت: سنین کودکان بسیار متفاوت است وحتی می توانند با توجه به بیماری های زمینه و حتی چاقی با مشکلات جدی بر اثر ابتلا به کرونا مواجه شوند.

محمدرضا هاشمیان، متخصص آی سی یو بیمارستان مسیح دانشوری در گفت‌وگو با خبرنگار برنا گفت:  میزان شدت بیماری از نظر همکاران ما در بیمارستان ها کمتر شده است و تماس بیماران با ما هم از نظر بیماران بد حال نیز کمتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه بیمارانی که بدحال می شوند، همچنان نیازمند تحت های آی سی یو  و مراقبت های ویژه دارند، افزود: خبرهایی که شنیده می شود که نشان می دهد تخت های مراقبت ویژه در سطح شهر تهران این روزها کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

هاشمیان ادامه داد: آرامش قابل ملاحظه ای نسبت به دو هفته ی گذشته از نظر بیماری را شاهد هستیم اما همچنان میزان مرگ و میر  نسبتا بالاست.

متخصص آی سی یو بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به اینکه در این پیک از بیماری همه ی گروه های سنی درگیر بودند اما غالب گروه های بیمار میانسالان به بالا و افراد در معرض خطر هستند، افزود: با توجه به پیشرفت واکسیناسیون مطالعات بین المللی نشان می دهد که این اقدام 11 برابر میزان مرگ و میر را کمتر کرده است اما باز هم به معنا صفر شدن میزان مرگ و میر نیست.

او بیان کرد: تمام واکسن ها به طور عموم بالای 85 درصد جلوی مرگ و میر را می گیرد و 60 درصد نیز همه واکسن ها از ابتلای بیماری جلوگیری می کند. اما باز هم باید توجه داشت که واکسیناسیون ابتلا و مرگ و میر را به صفر نمی رساند.

هاشمیان تصریح کرد: اگر واکسیناسیون به همین سرعت و بیشتر پیش رود شاهد کاهش بیماری مانند دیگر کشورهای دیگر دنیا خواهیم بود.

متخصص آی سی یو بیمارستان مسیح دانشوری ادامه داد: بیماری اطفال موضوع جدی ای است و درگیری بیماری برای این گروه سنی نیز وجود داشته است.

هاشیمیان با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس هنوز انجام نشده است که شرایط بدتر شود اما امیدواریم با واکسیناسیون کودکان بازگشایی مدارس به صورت قابل قبول انجام شود، ادامه داد: سنین کودکان بسیار متفاوت است وحتی می توانند با توجه به بیماری های زمینه و حتی چاقی با مشکلات جدی ای بر اثر ابتلا به کرونا مواجه شوند.

انتهای پیام/3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان برنا بیمارستان بیمارستان واکسیناسیون وضعیت بیمارستان ها مرگ و میر آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۷۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش روز جهانی اتیسم در رشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ داوود قیصر نژاد رییس هیات مدیره انجمن حامیان اتیسم گیلان در این مراسم با اشاره به اینکه ۳۵۰ کودک اتیسیمی تحت پوشش این انجمن هستند گفت: به این کودکان در ۲۰ رشته ورزشی، هنری و آموزشی خدمات ارائه می‌شود.
وی بیشترین چالش خانواده‌های اتیسمی را کمبود امکانات آموزشی برای کودکان اتیسم و نبود مجتمع نگهداری از این کودکان و مشاغل برای بزرگسالان اتیسمی عنوان کرد.
اتیسم یا اختلال خود درماندگی نوعی اختلال روانی – ذهنی است که بعد از ۱۲ ماهگی قابل تشخیص است.
اگرچه عوامل ژنتیکی، ازدواج خانوادگی، سن بالای مادر و مشکلات دوران بارداری در ابتلا به اتیسم موثر است، اما هنوز علت اصلی ابتلا به اتیسم مشخص نیست.
در گیلان بیش از ۷۰۰ کودک و بزرگسال مبتلا به بیماری اتیسم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد