Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@23:04:42 GMT

مصرف کاکائو در کاهش خطر بیماری قلبی موثر است

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۷۱۵۳

مصرف کاکائو در کاهش خطر بیماری قلبی موثر است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از دیلی اکسپرس، بیماری‌های قلبی یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در سراسر جهان است. نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که چگونه یک درمان شیرین و شگفت انگیز می‌تواند به کاهش خطر این بیماری کمک کند.

کاکائو حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که از سلول‌ها در برابر آسیب محافظت می‌کند و می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه، محققان بیمارستان بریگهام و زنان و مرکز تحقیقات سرطان فروید هاچینسون بوستون، داده‌های ۲۱,۴۴۴ زن و مرد را بررسی کردند و به مطالعه نحوه تأثیر عصاره کاکائو بر سلامت قلب پرداختند.

دکتر «یانبین دانگ»، سرپرست تیم تحقیق گفت: «محصولات کاکائو با افزایش تقاضا و افزایش علاقه به پتانسیل ضدپیری تبدیل به یک خوراکی پرمصرف شده است.»

فلاوانول ها، آنتی اکسیدان هایی هستند که به خاطر واکنش ضدالتهابی قوی شأن شناخته می‌شوند و دانه‌های کاکائو منبع خوبی از این آنتی اکسیدان‌ها هستند.

تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف بیشتر فلاونوئیدهای رژیمی با خطر کمتر بیماری قلبی عروقی مرتبط است.

شکلات تلخ دارای فلاونوئیدهای زیادی است، به ویژه یک زیرگروه به نام فلاوانول که با کاهش خطر بیماری‌های قلبی مرتبط است.

برخی مطالعات نشان می‌دهند که مصرف شکلات یا کاکائو با کاهش مقاومت به انسولین و فشار خون بالا در بزرگسالان ارتباط دارد.

فرضیه این مطالعه این است که مکمل کاکائو موجب کاهش پیری و التهاب اپی ژنتیکی می‌شود و در نتیجه خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

شکلات تلخ به طور خاص به دلیل مزایای سلامتی خود به عنوان منبع طبیعی و خوب آنتی اکسیدان‌ها و همچنین آهن، مس و سایر عناصر مفید برای قلب و سلامت مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته دکتر دانگ: «خوردن شکلات در حد اعتدال، باعث کاهش کلسترول، فشار خون، زوال شناختی و افزایش واکنش ایمنی به مهاجمان مانند ویروس کرونا می‌شود.»

به گفته محققان، برای افراد چاق مبتلا به بیماری کبد چرب، مصرف پودر کاکائو مفید است.

کد خبر 5307946

منبع: مهر

کلیدواژه: کاکائو ریسک بیماری قلبی شیرینی و شکلات واکسن کرونا واکسیناسیون ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا کووید 19 واکسن دانشگاه علوم پزشکی ایران علیرضا زالی آلزایمر شیوع کرونا اورژانس بهرام عین اللهی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران آنتی اکسیدان ها بیماری های قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت گفت: تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان انجام شود.

به گزارش مشرق، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، اظهار کرد: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هرگونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب