Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@17:20:50 GMT

در سیر تکامل انقلاب دولت سازی را تجربه کنیم

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۲۰۸۲

در سیر تکامل انقلاب دولت سازی را تجربه کنیم

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زاکانی، شهردار تهران صبح امروز، ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، در دیدار با عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از معاونان این وزارتخانه اظهار کرد: همکاری شهرداری با دولت و به‌ویژه وزارت ارتباطات امری قطعی و قهری است و به شدت نیازمند این همکاری هستیم؛ ظرفیت‌هایی داریم که در خدمت مجموعه وزارت قرار می‌گیرد چرا که همه این خدمات مربوط به مردم و کشور است و رفاه، آسایش، پیشرفت و آبادانی برای کشور را در بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموعه شهرداری در حوزه زیرساختی یونیک است و احصای این ظرفیت‌ها امکان جهش برای ما ایجاد می‌کند و می‌توان بیشترین خدمت را داشت و لبخند به لبان مردم آورد.

زاکانی ادامه داد: باید در سیر تکامل انقلاب اسلامی دولت سازی را تجربه کنیم و این کاملا شدنی است و اگر محقق شود اثرات آن به حدی است که حد و مرز نمی‌شناسد و منجر به الگو سازی و امید بخشی خواهد شد؛ این دولت سازی می‌تواند عرصه‌های تام و تمام موفقیت و الگو برداری برای داخل و کشور را در بر داشته باشد.

در ادامه عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: باید در دو موضوع کلیدی با شهرداری همکاری داشته باشیم و شیرینی خدمتگزاری جمهوری اسلامی را به مردم بچشانیم نخست توجه ویژه به فضای مجازی است، فضای مجازی بخشی از زیست مردم و جزو جدایی ناپذیر از زندگی مردم شده و نمیتوان آن را نادیده گرفت.

وی افزود: غفلت بزرگی در استفاده از فرصت فضای مجازی داشتیم، فضایی که فرصت‌های آن از خطرات و تهدیداتش بیشتر است تغییری که در این سال‌ها در ذائقه مردم ایجاد شده به ضرر حقوق مردم است و البته به سختی می‌توان آن را اصلاح کرد این اصلاح باید به صورت ایجابی باشد و این کار شدنی است و باید در این فضا به تعبیر رهبری معظم انقلاب، تمدن سازی کنیم.

وزیر ارتباطات ادامه داد: اصلاحاتی باید انجام دهیم که منجر به عدالت و چهره کارآمد از شهر تهران شود. استفاده از فناوری جدید برای مدیریت شهری دیگر نکته‌ای است که باید در نظر گرفته شود. مباحثی، چون هوش مصنوعی و تحلیل داده‌های کلان در این حوزه می‌تواند مهم باشد و اینترنت اشیا و کاربرد آن در زندگی روزمره مردم از خانه هوشمند تا شهر و دولت هوشمند می‌تواند مورد توجه باشد.

زارع پور عنوان کرد: ابزار‌های کارآمدی وجود دارند که می‌توانند مدیریت شهر را برای مدیران تسهیل کند و در این زمینه برای در اختیار دادن ظرفیت‌ها در وزارتخانه ارتباطات اعلام آمادگی می‌کنیم تا تهران را هوشمند و پیشرفته و به نقطه مطلوب در جهان اسلام برسانیم. این جلسات باید ادامه پیدا کند تا ظرفیت‌های دو طرف را برای حل مشکلات پای کار بیاوریم.

در ادامه این نشست مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تهران یک مزیت ویژه دارد و آن بحث مردمی کردن اداره شهر و کشور است. در واقع باید اداره شهر و جمع سپاری را باید دنبال کرد و در حوزه‌های مختلف نیاز به مفاهیم مترقی و زیرساخت‌های فناوری داریم، به خصوص در بحث حاشیه نشینی در شهر تهران که ایجاد زیرساخت‌ها در نقاط دیگر کشور منجر به جلوگیری از حاشیه نشینی در تهران می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران وزیر ارتباطات دولت سازی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۲۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله حاتمی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محیط زیست در شرایط کنونی به یک موضوع پر چالش اجتماعی با ماهیت پیچیده و چند وجهی و دارای دامنه تأثیرات وسیع مبدل شده و مدیریت آن به مشارکت گسترده و همه جانبه همه اقشار و گروه‌های مختلف اجتماعی و در نهایت به مردمی سازی محیط زیست نیاز دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی افزود: بدون جلب مشارکت، همراهی و همدلی هدفمند و اثر بخش مردمی، دولت‌ها امکان مدیریت مطلوب امور محیط زیستی را ندارند.

الزامات جلب مشارکت مردم در حوزه محیط زیست

حاتمی فراهم نمودن بسترهای قانونی، حمای ته‌ای حقوقی، آموزش و توانمندسازی، تأمین حداقل امکانات کالبدی و سخت افزاری و ساماندهی فعالیت‌ها را از جمله الزامات اساسی برای جلب مشارکت مردم عنوان کرد و اظهار کرد: در این مسیر باید در عموم اقشار مختلف ایجاد انگیزه نمود و در یک کلام در جهت تقویت هویت‌های محلی برای رسیدن به اهداف عالیه کوشید.

وی خانه محیط زیست را با مفهوم محل حضور مردم به دنبال تحقق شعار متعالی، محیط زیست مردم پایه، هوشمندانه و فناورانه عنوان کرد که می‌تواند با ایجاد فضایی فرهنگی و پرنشاط، موجبات حضور آگاهانه، داوطلبانه و مؤثر مردم در عرصه محیط زیست را فراهم نموده و به ایجاد زمینه مدیریت محلی حفاظت و بهسازی محیط زیست کمک کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست برای تحقق و دستیابی به این اهداف، پیشنهاد راه اندازی خانه‌های محیط زیست در سراسر کشور را ارائه داد که خوشبختانه استان خراسان جنوبی به عنوان اولین استان، اقدام به راه اندازی این خانه درمحل اداره کل حفاظت محیط زیست نمود.

حاتمی گفت: خوشبختانه با بهره گیری و تجمیع ظرفیت‌های فرهنگی ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و شهرستان نظیر مراکز بازدیدکنندگان، بخش نمایشگاهی موزه‌های تاریخ طبیعی، کتابخانه ها، مراکز تشکلهای محیط زیست و همچنین با حضور و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و… این مراکز گسترش یافته و به تدریج با کنشگری شهروندان، تشکل‌ها، فعالان محیط زیست و بویژه نیروهای تسهیل گر محلی تربیت شده و همچنین مدیریت اجرایی این خانه‌ها نیز به مردم واگذار شده است.

زمینه‌های فعالیت خانه‌های محیط زیست

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی زمینه فعالیت این خانه‌ها را، آموزش و افزایش سطح دانش محیط زیستی عمومی، اجرای فعالیت‌های مشارکت محور، جلب مشارکت خیرین و ترویج فرهنگ وقف محیط زیستی، زمینه سازی، ترویج و ایجاد بستر مناسب برای توسعه کمی و کیفی تشکلهای مردم نهاد محیط زیست و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی محیط زیست و… دانست و اظهار کرد: امیدواریم با مشارکت فعال همه دغدغه مندان محیط زیستی در استان به رفع و یا کاهش چالش‌های زیست محیطی استان کمک کنیم.

حاتمی یادآور شد: از ابتدای راه اندازی این طرح در کشور، خوشبختانه تاکنون ۵۰ خانه محیط زیست در استان راه اندازی شده و علاقمندان و دغدغه مندان محیط زیست می‌توانند به مراجعه به این خانه‌ها، علاوه بر دیدار با مسئولین و کارشناسان حوزه محیط زیست به ارائه پیشنهادات، نظرات و راهکارهای خود در جهت حفاظت هرچه بهتر از محیط زیست بپردازند.

کد خبر 6097796

دیگر خبرها

  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • ممانعت از حضور عضو شورای‌شهر در منطقه ۱۷/ شربیانی: این اتفاق رسوایی تاریخی است
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • کالابرگ فجرانه سوم تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • بازدید وزیر فرهنگ از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب تهران
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند