Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@14:12:37 GMT

تولیدکنندگان سیمان باید کد بورسی داشته باشند

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۵۴۰۰

تولیدکنندگان سیمان باید کد بورسی داشته باشند

غلامرضا بابایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق ابلاغیه وزارت صنعت، معدن و تجارت تمام خرید و عرضه سیمان از سوی واحدهای تولید کننده و واحدهای مصرف کننده که مواد اولیه آنها از سیمان می باشد باید کد فروش و یا خرید از سازمان بورس دریافت کنند و سیمان تولیدی و یا مورد نیاز خود را از بورس تأمین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همه واحدهای سیمان بر دارای پروانه بهره برداری از جمله شرکت های تولید کننده بتن آماده، واحدهای تولید کننده موزاییک و قطعات بتنی با توجه به ظرفیت مندرج در پروانه با اخذ معرفی نامه از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان جهت اخذ کد بورسی و تأمین سیمان مورد نیاز خود به سازمان بورس مراجعه کنند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: تمامی خریداران مجاز سیمان جهت انجام پروژه های ملی و عمرانی با اخذ معرفی نامه رسمی از معاونت عمرانی استانداری و انبوه سازان نیز با اخذ معرفی نامه از اداره کل مسکن و شهرسازی جهت تأمین و خرید سیمان مورد نیاز خود به سازمان بورس مراجعه و نسبت به اخذ کد بورسی اقدام کنند.

بابایی افزود: همه خریداران مجاز سیمان برای مصارف عمومی و مردمی از جمله عاملان فروش سیمان که دارای واحد صنفی با پروانه و مجوز معتبر مصالح فروشی در منطقه مشخص می باشند، شرکتهای تعاونی مصالح فروشان و اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه مجاز ساختمانی با تعیین میزان سیمان مورد نیاز از نهادهای ذیربط می باشند جهت تأمین سیمان مورد نیاز خود در بورس کالا اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی از تولیدکنندگان عمده سیمان در کشور است ولی آماری از این تولید ارائه نشده است.

برچسب‌ها آذربایجان غربی ارومیه ستاد تنظیم بازار سیمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی ارومیه ستاد تنظیم بازار آذربایجان غربی ارومیه ستاد تنظیم بازار سیمان سیمان مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۵۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیمای استان گفت: سال گذشته یک‌میلیون و ۳۵۹ هزار تن سیمان در خراسان جنوبی تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل هفت درصد افزایش داشته است.


آریافر افزود: سال ۱۴۰۲ نیز یک میلیون ۲۷۱ هزار تن سیمان در دو کارخانه سیمان قاین و باقران تولید شد.

وی گفت: در کارخانه‌های سیمان استان تاکنون برای حدود ۷۰۰ نفر شغل ایجاد شده است.

مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان افزود: سیمان استان علاوه بر تأمین نیاز داخل، به کشور افغانستان نیز صادر می‌شود.

آریافر افزود: سال گذشته ۵۰۲ هزار تن سیمان به ارزش ۱۵ میلیون دلار صادر شده است.

همچنین در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کاری و واحد‌های نمونه خراسان جنوبی، واحد کارگری سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان معرفی شد.

در این جشنواره از شرکت سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان تقدیر شد.تولید سیمان در خراسان جنوبی ۷ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • نارضایتی تولیدکنندگان در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • عبور از دژاووی بورسی
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی