Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@06:56:22 GMT

بهترین روش آموزش در دوران کرونا کدام است؟

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۱۹۱۰

بهترین روش آموزش در دوران کرونا کدام است؟

ایسنا/کرمانشاه یک مشاور تحصیلی بهترین روش آموزشی برای بازگشایی مدارس در شرایط کرونایی را روش تلفیقی از آموزش حضوری و غیرحضوری عنوان کرد.

 جهانگیر مرادی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: اگرچه در شرایط کنونی به واسطه احتمال بالای شیوع بیماری کرونا امکان بازگشایی مدارس به شکل کاملا حضوری وجود ندارد، اما آموزش و پرورش می تواند با برنامه ریزی برای حضور دانش‌آموزان سر کلاس درس حتی به میزان یک روز در هفته هم که شده گام مهمی در جهت آموزش دانش‌آموزان در شرایط کرونایی بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مشاور تحصیلی با اشاره به کارایی بالای آموزش حضوری، تاکید کرد: به جرات می گویم یک ساعت آموزش حضوری شاید به اندازه چندین ساعت آموزش غیرحضوری کارایی داشته باشد، لذا تقسیم دانش‌آموزان به گروه های کوچک و آموزش حضوری آنها می تواند تا حد زیادی خلاهای آموزش غیرحضوری در روزگار کرونا را جبران کند. 

مرادی اضافه کرد: اگر دانش‌آموزان در قالب گروه های 10 نفره و حتی کمتر فقط یک روز در مدرسه حاضر شده و بقیه آموزش ها را از طریق غیرحضوری دریافت کنند، یادگیری آنها به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

 این کارشناس ارشد علوم تربیتی تاکید کرد: معتقدم بهترین شیوه آموزش در شرایط کنونی ترکیبی از آموزش حضوری و غیرحضوری است، به این معنا که دانش‌آموزان به میزان محدود هم که شده به مدرسه بروند و با معلم های خود دیدار داشته باشند تا روند تحصیل دانش‌آموزان جدی‌تر مورد ارزیابی قرار بگیرد.

وی ادامه داد: وقتی دانش‌آموزی با معلمش رودررو می شود، احساس تعهد بیشتری به انجام تکالیف درسی و مطالعه خواهد داشت و این موضوع می تواند در فرآیند تعلیم و تربیت دانش آموزان در شرایط کرونایی مفید باشد.

مرادی یادآوری کرد: همچنین حضور در فضای مدرسه و قرار گرفتن در کنار گروه همسالان با رعایت پروتکل های بهداشتی به دانش آموزان برای تلاش بیشتر برای یادگیری انگیزه می دهد.

وی با تاکید بر اینکه خیلی از کشورها در این شرایط تلفیقی از آموزش حضوری و غیرحضوری را در دستور کار فرآیند تعلیم و تربیت دانش آموزان قرار داده‌اند، گفت: باید از تجربیات این کشورها در فرآیند آموزش و پرورش دانش‌آموزان در شرایط کرونایی الگوبرداری کنیم تا دانش آموزان لطمه نبینند.

مرادی همچنین با اشاره به افت قطعی تحصیلی دانش آموزان در دوران کرونا، گفت: اگرچه افت تحصیلی دانش آموزان در شرایط کرونایی گریز ناپذیر است، اما باید تلاش کنیم تا این افت را به حداقل برسانیم.

انتهای پیام 
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش دانش آموزان بازگشایی مدارس كرمانشاه دانش آموزان در شرایط کرونایی آموزش حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۱۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: اصل و مبنای ترافیک (راهنمایی و رانندگی)، فرهنگ سازی و آموزش است و باید به این دو مقوله توجه ویژه‌ای شود و شهرداری ها در این زمینه همراهی کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنهاست.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمود‌های رفتاری افراد در استفاده از فضا‌های متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش‌آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و ... انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • تحولات جامعه به دست معلمان رقم می‌خورد
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند