Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار صرف محرومیت‌زدایی این شهرستان‌ها در منطقه جنوبی استان اردبیل می‌شود.

به گزارش برنا از اردبیل، سیدغنی نظری نماینده مروم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلتمی گفت:در جریان سفر اخیر رئیس بنیاد مستضعفان به استان اردبیل اعتبارات خوبی برای کمک به محرومیت‌زدایی در شهرستان‌های خلخال و کوثر پیش‌بینی شده که با اولویت توجه به وسعت محرومیت مناطق محروم روستایی این دو شهرستان اعتبار یاد شده بین مناطق توزیع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از محرومیت دسترسی به امکانات ارتباط اینترنتی اهالی ساکن در روستاهای بخش مرکزی شهرستان کوثر انتقاد کرد و افزود: با وجود توسعه اینترنت در اکثر مناطق کشور، روستاهای بخش مرکزی کوثر همچنان از دسترسی به آن محروم هستند.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: با توجه به قرار گرفتن در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید و نیاز دانش‌آموزان روستایی به تحصیل در فضای مجازی و فقدان دسترسی به  اینترنت در این مناطق، امکان ادامه تحصیل در این منطقه همانند سال تحصیلی گذشته با مشکل همراه خواهد بود.

وی بیان کرد: با توجه به روند شیوع کرونا،  امسال نیز آموزش دانش‌آموزان به‌صورت مجازی و یا ترکیبی از حضوری، مجازی خواهد بود و نبود اینترنت در برخی روستاها امکان استفاده از فضای مجازی به دانش‌آموزان ساکن در این روستاها را نمی‌دهد.

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل از آغاز ادامه طرح هادی در برخی روستاهای شهرستان کوثر خبرداد و گفت: در سال‌های گذشته تنها ۱۰ درصد از طرح هادی اجرا شده و بر طبق قول مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل ، نسبت به اجرای طرح‌های هادی باقیمانده کار نشده در این منطقه  اقدامات لازم انجام خواهد شد.

نظری وضعیت راه‌های ارتباطی ۱۰ روستای بخش مرکزی کوثر را نامناسب دانست و اظهارکرد: اعتبارات خوبی برای بهسازی راه‌های ارتباطی این شهرستان  پیش‌بینی و تخصیص یافته است.

وی گفت: از روستای گنجگاه کوثر تا آخرین روستای مسیر در داخل حوزه استان اردبیل لکه‌گیری و آماده روکش آسفالت خواهد شد.

نظری به نواقص موجود در دریافت برنامه‌های تلویزیونی در برخی از روستاهای کوثر اشاره کرد و افزود: مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل نسبت به تحقق این خواسته به حق اهالی اقدامات لازم را باید انجام دهد.

وی به مشکل کم‌آبی و خشکسالی در برخی از روستاهای کوثر نیز اشاره کرد و افزود: امسال اعتبارات خوبی در حوزه آب شرب روستایی با نظر مثبت نمایندگان استان در نظر گرفته شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مجلس شورای استان اردبیل مجلس شورای اسلامی فضای مجازی اینترنت مسکن خشکسالی اردبیل استان اردبیل خلخال و کوثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۲۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم

سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در نشست خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است، بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند، ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان