Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به روند برگزاری رویداد زنجیره ارزش در حوزه مس با هدف بهره مندی از شرکت‌های دانش بنیان در بخش‌های صنعتی، گفت: در فراخوان اولین رویداد زنجیره که در حوزه مس بوده است، ایده ۷ شرکت به تصویب رسید که این طرح‌ها با حجم سرمایه اولیه ۵۰ میلیارد تومانی مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حمیدرضا شاهوردی در اولین رویداد "زنجیره" با رویکرد معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری، تکمیل، زنجیره ارزش صنعت مس که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با اشاره به فلسفه برگزاری این رویداد، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی بعد از تشکیل و تثبیت و طرح شدن به عنوان نهاد مالی حمایت کننده از شرکت‌های دانش بنیان اکنون به مرحله‌ای رسیده است که انتظارات دیگری از آن برای توسعه صنعتی مبتنی بر حضور شرکت‌های دانش بنیان می‌رود.

وی ادامه داد: بر این اساس ما در کنار توسعه ابزارهای مالی، با همت رییس هیات عامل صندوق نوآوری، حوزه فعالیت دیگری را تعریف کردیم که زنجیره ارزش حوزه‌های برق خورشیدی، بازیافت و پسماند و آب و پساب از جمله این برنامه‌ها است و کمیته طرح‌های ملی در این صندوق حاصل این برنامه است.

شاهوردی، هدف عملیاتی صندوق نوآوری را ایفای نقش در بهبود زنجیره مبتنی بر توان شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا در جاهایی که نیاز به امکانات بیشتر بود از توان شرکت‌های دانش بنیان بهره بردیم و در جاهایی که ایجاد ظرفیت‌های جدید سرمایه گذاری احساس می‌شد، تلاش کردیم نقشی را ایفا کنیم.

مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی، با تاکید بر این که در رویدادهای زنجیره ارزش چندین راهبرد اصلی تعریف شد، اظهار کرد: در این راستا حوزه‌هایی که دارای نقش بزرگتری در اقتصاد هستند، انتخاب شدند و برای آنها تصویر جامعی تعریف کردیم و از سوی دیگر تلاش خواهد شد که از شرکت‌های دانش بنیان و اکوسیستم نوآوری و فناوری بهره مند شویم. بدیهی است در برخی از حوزه‌ها نیاز به سیاستگذاری در خارج از ماموریت‌های صندوق نوآوری است که در این زمینه انتظار همکاری نهادها را داریم.

وی با بیان اینکه اولین حوزه در رویداد زنجیره، مواد معدنی با تمرکز بر مس انتخاب شده است، خاطر نشان کرد: دلیل این انتخاب، پیشتاز بودن فلز مس در توسعه فناوری از گذشته تا آینده بوده است، ضمن آنکه جایگاه ایران در این صنعت در رتبه‌های سوم و چهارم عنوان شده است.

شاهوردی با تاکید بر اینکه آینده توسعه فناوری همگام با توسعه صنایع مس است، افزود: بسیاری از فلزات با چالش جایگزینی مواجه هستند، ولی فلز مس در آینده فناوری موثر است.

شاهوردی توسعه خودروهای برقی، سیستم‌های حمل و نقل جدید، جریان برق و صنایع الکترونیکی و میکروالکترونیکی را همگام با توسعه صنایع مس عنوان و خاطر نشان کرد: مهمترین اقدام در این زمینه کمک و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و فناور و ایجاد فرصت‌های سرمایه گذاری است که در این راستا اولین فراخوان در حوزه زنجیره ارزش مس اعلام شد و طی آن از کلیه شرکت‌های دانش بنیان، فناور، شرکت‌های مستقل و افراد دارای ایده که به مرحله تشکیل شرکت نرسیده‌اند، هسته‌های بالغ و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک‌های فناوری خواسته شد تا ایده‌های خود را ارسال کنند.

مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه در این فراخوان از تعداد پروپوزال‌های رسیده تعداد ۷ شرکت انتخاب شدند، ادامه داد: طرح این ۷ شرکت در کمیته ملی طرح‌های کلان صندوق نوآوری به تصویب رسید و در ارزیابی‌های اولیه حجم سرمایه ۵۰ میلیارد تومانی منابعی است که برای حمایت و به هم رسانی این طرح‌ها در نظر گرفته شده است.

به گفته وی دو مورد از این ایده‌ها در زمینه تولید قالب‌های مسی صنایع فولادسازی است که این قالب‌ها و تیوب‌های تخت و مدور یکی از موضوعات ارزبر در این صنایع محسوب می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنعت مس صندوق نوآوری و شکوفایی دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان زنجیره ارزش طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۲۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان