Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر پرویز رمضانی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در استان بوشهر ۵۰ هزار نفر بیمه شده صندوق بیمه سلامت همگانی وجود دارد که با توجه به وجود برخی هم پوشانی‌ها با سازمان‌های بیمه‌گر و ضرورت رفع هم پوشانی، پیش بینی می‌شود ۴۰ هزار نفر بیمه شده این صندوق دراین استان از اول مهر از خدمات برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع براساس تکلیف قانونی باید برای همه اجرایی شود و درهمین راستا از سال ۸۴ بیمه شدگان صندوق بیمه عشایری و روستایی و از سال ۹۸ نیز هفت هزار نفر از مددجویان کمیته امداد که برای درمان زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند خدمات درمانی خود را در قالب برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع دریافت می‌کنند.

رمضانی ادامه داد: براساس تکلیف قانونی اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در ابتدا برای صندوق‌های رایگان و مابقی صندوق‌ها از جمله صندوق کارکنان دولت و سایر اقشار طبق برنامه کشوری زیر پوشش این طرح قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد: طبق قانون بیمه شده‌های صندوق بیمه سلامت همگانی که به صورت رایگان بیمه شده‌اند فقط از بخش دولتی می‌توانستند خدمات بگیرند اما با اجرای برنامه پزشک خانواده این امکان برای آنها فراهم می‌شود که از خدمات بخش خصوصی و همه موسسه‌ها بدون محدودیت بهره‌مند شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر تاکید کرد: پزشک خانواده و نظام ارجاع یک برنامه تکمیلی و پیشرفته در بخش سلامت است و بیمه شده‌ها می‌توانند خدمات بیشتر و بهتری را از طریق این برنامه دریافت کنند.

رمضانی با بیان اینکه پزشک خانواده امین ومشاور بیماران به شمار می‌رود گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده به ازای هر یکهزار و۵۰۰ بیمه شده یک پزشک خانواده انتخاب و به این افراد خدمات مرتبط با پزشک عمومی و خدمات مراقبت سلامت ارائه می‌شود و انتظار است پزشکان خانواده در مدت ۶ ماه بیماران خود را از نظر دیابت و فشار خون مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند.

وی ادامه داد: اجرای طرح پزشک خانواده به اجرای طرح غربالگری کمک و زمینه شناسایی بیماران جدید و کنترل و درمان بهتر این بیماران فراهم و افرادی که در خطر ابتلا به دیابت و فشار خون هستند، شناسایی و امکان پیش‌گیری فراهم می‌شود.

به گفته رمضانی هرچند برنامه پزشک خانواده صندوق بیمه سلامت همگانی در بخش خصوصی اجرایی می‌شود اما فرانشیز پرداختی از سوی بیمه شده بسیار اندک و در حد ۶ هزار تومان است در حالی که در زمان حاضر باید مبلغ بالاتری پرداخت شود و اگر نیاز به مراقبت تخصصی باشد از طریق ارجاع الکترونیک به پزشکان متخصص طرف قرارداد به سطح ۲ و سه ارجاع داده می‌شود.

وی بیان کرد: براین اساس هربیمه شده در سامانه به یک پزشک معرفی و به محض اینکه مشخص شد، برای بیمه شده پیامک ارسال و پزشک خانواده به او معرفی می‌شود اما این امکان وجود دارد که فرد بیمه شده درخواست خود را برای تغییر پزشک بدهد.

رمضانی یادآور شد: در زمان حاضر برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع برای پنج شهر بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت این استان شامل بوشهر، برازجان، گناوه، خورموج و کنگان اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: در صورت مسافرت فرد بیمه شده در موارد اورژانسی امکان پذیرش در همه بیمارستان‌ها را دارد و مشکلی وجود ندارد.

رمضانی افزود: موارد بستری نیازی به نظام ارجاع دربیمارستان‌ها ندارند.

برچسب‌ها بوشهر نظام ارجاع الکترونیک پزشک خانواده بیمه سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر نظام ارجاع الکترونیک پزشک خانواده بیمه سلامت بوشهر نظام ارجاع الکترونیک پزشک خانواده بیمه سلامت برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع سلامت همگانی صندوق بیمه بیمه سلامت هزار نفر بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۹۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان

بر اساس تازه‌ترین آمارها بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اجباری و اختیاری جدید به آمار بیمه‌شدگان تامین اجتماعی افزوده شده که به زعم کارشناسان و تحلیلگران افزایش دستمزدها در دولت سیزدهم در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

به گزارش ایسنا،‌ یکی از وظایف وزارت کار صرفنظر از اجرای سیاست‌های اشتغال، حمایت از نیروهای کار شاغل است و بر همین اساس بررسی وضعیت بیمه شدگان شاغل و سهم آنها از کل شاغلان ضروری است. در تعریف، بیمه شده به فردی گفته می‌شود که با پرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه، حق استفاده از مزایای مندرج در قانون سازمان بیمه‌گر را دارد.

بیمه شده اجباری، بیمه شده‌ای است که به دستور کارفرما یا نماینده او در محلی به نام کارگاه مشغول به کار و حق بیمه او واریز می‌شود و مزد و حقوق می‌گیرد که عمدتا اشتغال پایدار در قالب بیمه‌های اجباری است. اما در بیمه اختیاری، فرد با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی خواهان انعقاد قرارداد بیمه اختیاری می‌شود و موظف است حق بیمه خود را در زمان مقرر پرداخت کند که مشاغل آزاد و خویش‌فرما از زیر مجموعه‌های بیمه اختیاری به شمار می‌روند.

طبق گزارش‌ها طی دو سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده به نحوی که در سال ۱۴۰۲ نزدیک به یک میلیون نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده و بر اساس اعلام معاونت اشتغال وزارت کار در ۷ ماهه اول سال گذشته ۵۵۰ هزار نفر کد بیمه اجباری و حرف و مشاغل جدید به ثبت رسیده است. افزایش آمار بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی بیانگر رونق حوزه تولید است.

طبق گزارش‌ها در طول ۲.۵ سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده و بر اساس تازه‌ترین آمار بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده است.محمود کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار اواخر سال گذشته با تایید آمار بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی اعلام کرد: قطعا برایشان اشتغال ایجاد شده و مشخص است که کد بیمه جدید اجباری است یا حرف و مشاغل است.

یکی از سیاستهای اثرگذار و مثبت دولت سیزدهم افزایش حداقل دستمزد کارگران بود که موجب افزایش تعداد بیمه‌شدگان اجباری سازمان تامین اجتماعی شد. در سه سال دولت سیزدهم حداقل دستمزد کارگران ۱۷۰ درصد افزایش یافت و به طور میانگین سالانه ۴۰ درصد حداقل دستمزد کارگران رشد داشته است.

در آغاز دولت سیزدهم حداقل دستمزد ماهانه کارگران ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان بود که با گذشته ۲.۵ سال به ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان رسید و حداقل دریافتی کارگران به بیش از ۱۱ میلیون تومان افزایش یافت. این امر بر ایجاد انگیزه کارگران شاغل در بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی اثرگذار بود و موجب بازگشت کارگران به خطوط تولید شد.

به اعتقاد کارشناسان با افزایش دستمزدها و ایجاد روحیه کار، آمار بیمه‌شدگان اجباری نیز افزایش پیدا کرده است. افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری به این معناست که کارفرما نیروی کار را جذب و او را بیمه کرده است.

در همین راستا ناصر چمنی ـ کارشناس حوزه کار در گفت و گو با ایسنا، حقوق و دستمزد را در بالارفتن آمار اشتغال و بیمه شدگان تامین اجتماعی موثر دانست و گفت: افزایش حقوق باعث می‌شود تا افراد به کار ترغیب شوند و بیشتر کارگاه‌ها و واحدهایی که به دنبال کارگر هستند بتوانند نیرو جذب کنند.

وی ادامه داد: بخش اعظمی از کسانی که ساعت‌های متمادی در یک بنگاه یا واحد تولیدی مشغول کار هستند، وقتی حقوق و دستمزد ناچیزی دریافت می‌کنند دیگر تمایلی به کار در خط تولید نشان نمی‌دهند و عمدتا به سمت مشاغل غیررسمی،کاذب و ناپایدار می‌روند.

به گفته این کارشناس حوزه کار، این تصور وجود دارد که دستمزد پایین کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد لذا از طریق کار در مشاغل کاذب یا خدماتی نظیر تاکسی‌های اینترنتی به دنبال تامین هزینه‌های زندگی هستند. از این رو افزایش دستمزدها می‌تواند تاثیر بسزایی در آمار بیمه شدگان و اشتغال داشته باشد.

به گزارش ایسنا،‌ برابر ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرمایان کارگاه‌های مشمول این قانون مکلفند مطابق قانون تأمین اجتماعی نسبت به بیمه کارگران واحدهای خود اقدام کنند. جذب بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید در سازمان تامین اجتماعی نشان از رشد تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی و اهتمام دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال پایدار در کشور است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند