Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@13:49:30 GMT

ظرفیت های فرهنگی و هنری کشور یک مزیت مهم است

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۴۵۱۶

ظرفیت های فرهنگی و هنری کشور یک مزیت مهم است

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین کمیسیون ملی یونسکو و پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی توسعه با موضوع همکاری در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی، با حضور  حجت الله ایوبی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، محمد حسین ایمانی خوشخو، رییس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی ودیگر معاونان و اعضای دومجموعه روز سه شنبه 30 شهریور ماه سال جاری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ابتدای این مراسم گفت: مشکل اصلی کشور ما بی توجهی به فرهنگ و صنایع فرهنگی است که می توانند نقش مهمی در اقتصاد و تجارت جهانی داشته باشد.

به عقیده وی، ما باید در عرصه هنر و فرهنگ با بهره گیری از علم و فناوری گامهای بلندی برداریم،زیرا فرهنگ و هنر ظرفیت بالایی برای ایجاد شغل های پایدار دارد که نیازمند به علم و فناوری است.

وی در ادامه افزود: امروزه به فعالیت های فرهنگی به عنوان یک شغل پایدار نگاه می شود و دیگر نگاه لوکس روی این فعالیت ها نیست .
ایوبی عنوان کرد: امروزه اگر به دنبال کارآفرینی هستیم، بی شک فرهنگ و هنر انتخاب منطقی تری است.دراین راستا نیز اروپایی ها تجربه خوبی در این زمینه دارند، چرا که آنها به خوبی توانستند علم و فناوری را در این عرصه به خدمت بگیرند.

به گفته ایوبی فعالیت پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی ارزش زیادی برای کشور دارد. از آنجایی که ایران تاریخ اثر گذاری در جهان دارد، ظرفیت بسیار قابل قبولی هم برای ایجاد توسعه پایدار در فرهنگ وجود دارد. دراین راستا نیز با توجه به بزرگترین سرمایه خود که نیروی انسانی است می توانیم برنامه ریزی های خود را جامعه عمل بپوشانیم.

ایمانی در ادامه این مراسم گفت: همیشه شاهد فعالیت های ارزشمند کمیسیون ملی یونسکو در عرصه های گوناگون فرهنگی و هنری بوده ایم، از سوی دیگر مجموعه پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی نیز نخستین پارک علم و فناوری در صنایع فرهنگی است که اگر چه عمر طولانی ندارد اما به خوبی توانسته دراین مسیر قدم های بزرگی بردارد.

رییس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی افزود: در عرصه بین المللی ظرفیت های فرهنگی و هنری کشور یک مزیت مهم به شمار می رود. برای مثال صنعت خودرو هیچ گاه مزیت نیست نمی گویم رشد آن بد است اما آن چیزی که مزیت حساب می شود حوزه فرهنگ و هنر است که می توانیم با توسعه آن سرمان را در فضای اقتصادی دنیا بالا بگیریم.

ایمانی افزود: باید شیوه های جدیدی را برای توسعه صنایع فرهنگی به کار بگیریم. زبان امروز دنیا زبان فناوری است و ما باید با این روش ظرفیت های فرهنگی و بالقوه خود را به دنیا عرضه کنیم.

او گفت: امید است با حمایت های کمیسیون ملی یونسکو در عرصه بین المللی شاهد اتفاقات خوبی باشیم و بتوانیم بیش از گذشته خود را به دنیا عرضه کنیم. با توجه به اینکه این روزها اغلب مردم دنیا تشنه فرهنگ های اصیل و ناب هستند ما می توانیم از طریق توانمندی های کشورمان در این مسیر به موفقیت های مهمی برسیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پارک علم و فناوری صنایع فرهنگی پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی کمیسیون ملی یونسکو علم و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی گفت: با حضور مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی و کارشناسان ستادی معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکارسا، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، محققان هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان و جمعی از صاحب‌نظران، کارشناسان، پژوهشگران، محققان و علاقه‌مندان سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان روز چهارشنبه 5 فروردین‌ماه 1403 برگزار شد.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: از مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای این سمینار بین‌المللی، ارائه به یک طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بوده است.

سروش هاشمی گفت: پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی و دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین بودند.

او افزود: در این سمینار، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: ارائه کاربرد فنّاوری‌های نوین در مرمت سازه‌ای بناهای تاریخی موضوع سخنرانی‌های میهمانان بین‌المللی در ایران همایش بود.

سروش هاشمی افزود: برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، موسسه بین‌المللی ایسکارسا بوده است.

او افزود: بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات بسیار مهمی بود که در این سمینار مطرح گردید.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899545

دیگر خبرها

  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند