Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه تزریق واکسن از نگرانی‌ها برای بازگشایی مدارس می‌کاهد از اول تا نیمه آبان ماه کلاس‌های درسی براساس جمعیت و نوبت دهی به صورت حضوری برگزار می‌شود. خبرگزاری میزان-محمد محسن بیگی روز سه شنبه در گفت‌وگویی در خصوص بازگشایی مدارس افزود: آموزش مدارس از روز شنبه سوم مهرماه در سطح کشور آغاز می‌شود اما آموزش حضوری فقط در برخی مدارس روستایی و عشایری آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در مراکز شهرها و استان‌ها که شهرهای بزرگ و پرتراکم هستند تا پایان مهرماه آموزش به صورت مجازی بوده و انشاءالله از پایان مهرها و در نیمه اول آبان ماه به صورت نوبت‌بندی و برنامه‌ریزی شده مدارس شهرها هم باز خواهد شد.
این مقام مسؤل در آموزش و پرورش تأکید کرد: در واقع از پنج‌شنبه غیر از مناطق روستایی و عشایری که جمعیت دانش‌آموزی آنها کمتر از ۱۵ نفر باشد مدارس به صورت حضوری باز نخواهد بود.
محسن بیگی تصریح کرد: جشن‌ها و برنامه‌هایی هم که در قالب شکوفه‌ها گفته می‌شود به صورت نمادین و مجازی بوده و عملا حضور دانش‌آموزان را در مدارس نداریم، چون مدارس شهرها اجازه برگزاری چنین برنامه‌هایی را ندارند.
وی با یادآوری اینکه از اول تا نیمه آبان‌ مدارس براساس جمعیت نوبت‌بندی انجام داده و کلاس‌های حضوری را دایر می‌کنند، توضیح داد: تا آن زمان وضعیت بیماری هم فروکش خواهد کرد و واکسیناسیون هم نگرانی‌ها را کمتر کرده و براساس آمادگی و نوبت‌بندی آموزش حضوری هم انجام خواهد شد.
مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در خصوص واکسیناسیون دانش‌آموزان هم تصریح کرد: نوبت اول واکسیناسیون که از طریق سامانه وزارت بهداشت اعلام شده و هم اکنون برای متولدین ۸۲ تا ۸۳ در حال انجام است و برای گروه‌های بعدی هم مجددا اطلاع‌رسانی می‌شود، یکی از پیشنهادات هم این است که اگر بتوان هماهنگی‌ها را انجام داد بخشی از این واکسیناسیون هم در مدارس انجام شود.
محسن بیگی‌در پاسخ به این سؤال که می‌توان گفت تا زمانی که واکسیناسیون دانش‌آموزان انجام نشده مدارس بازگشایی حضوری ندارند، اظهار داشت: نمی‌توان این را گفت چون ممکن است که پروسه واکسیناسیون یک پروسه طولانی شود و هنوز این موضوع قابل پیش‌بینی نیست، بنابراین ممکن است زمان‌بندی یک مقدار تأخیر داشته باشد، اما در راستای بازگشایی‌ها واکسیناسیون هم انجام خواهد شد.
وی یادآور شد: اما فکر می‌کنیم که واکسیناسیون سنین ۱۲ تا ۱۸ سال اطمینان‌دهی زیادی به خانواده‌ها برای حضور دانش‌آموزان در مدارس می‌دهد، بنابراین از خانواده‌ها تقاضا داریم در این زمینه همکاری کنند تا روند واکسیناسیون با سرعت بیشتری انجام شود و بتوانیم هر چه زودتر وارد واکسیناسیون گروه‌های بعدی شویم.   بیشتر بخوانید: علت افزایش شهریه برخی از رشته‌های دانشگاه آزاد چیست؟
انتهای پیام/ برچسب ها: مدارس بازگشایی واکسیناسیون

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس بازگشایی واکسیناسیون دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۵۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «حسن مدرس زاده» در نشست خبری که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم (12 لغایت 18 اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار کرد: به لحاظ تعداد مدارس مشکلی در شهرستان به ویژه خود شهر گرگان وجود ندارد؛ ولی به علت جانمایی نه چندان مناسب، مناطق جنوبی شهر فاقد فضای آموزشی شده به طوری که دانش آموزان این مناطق مجبور هستند برای تحصیل به مناطق داخلی شهر رفت و آمد کنند.
 
به گفته وی؛ تأمین زمین جزو ضروریات فضای آموزشی در شهر گرگان است به همین خاطر 42 میلیارد تومان با دستور استاندار برای ساخت 4 مدرسه 12 کلاسه در جنوب شهر گرگان اختصاص یافته؛ ولی با گذشت بیش از یک سال از این مصوبه تاکنون زمینی برای احداث این مدارس تأمین نشده است.
 
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان بعد از 10 سال انجام شد، تصریح کرد: بعد از اجرای این طرح همه معلمان استان حائز رتبه 1 لغایت 5 شدند که در این بین 134 نفر از استان رتبه استاد معلمی را کسب کردند.
 
وی افزود: از یک میلیون معلم در سطح کشور 300 هزار نفر به رتبه بندی خودشان اعتراض داشتند؛ ولی این اعتراض ها در شهرستان گرگان بسیار اندک بود.
 
مدرس زاده با اعلام اینکه 90 هزار دانش آموز در سطح شهرستان گرگان تحصیل می کنند، تصریح کرد: از این تعداد 78 هزار نفر در شهر گرگان تحصیل کرده که این امر باعث تراکم بالای کلاس های درسی دانش آموزان شده و تعداد دانش آموران کلاس ها را به 40 نفر رسانده است.
 
وی ادامه داد: تعداد بالای دانش آموزان در کلاس های درس فرصت را از معلمان گرفته و بر روند آموزش دانش آموزان تأثیر منفی دارد.
 
به گفته وی؛ استاندارد سرانه فضای آموزشی در کشور 5/2 درصد، در استان 4/6 درصد و در شهرستان گرگان 4/2 درصد است.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • غیر حضوری شدن نوبت صبح مدارس برخی شهر‌های خوزستان
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها