Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-04-26@22:22:42 GMT

شریعتمداری: آر‌پی‌جی را برعکس گرفته‌اند‌!

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۶۸۷۰

شریعتمداری: آر‌پی‌جی را برعکس گرفته‌اند‌!

به گزارش آخرین نيوز به نقل از فارس، حسین شریعتمداری مدیر مسئول کیهان در پاسخ به سئوال خبرنگار سیاسی فارس که نظرش را درباره تصمیم عربستان برای راه اندازی شبکه « آذربایجان ــ اینترنشنال " پرسیده بود گفت : خبر را شنیده‌ام و راه اندازی این شبکه را یکی دیگر از مجموعه حماقت های آل سعود می‌دانم .

وی در ادامه گفت: در خبرها آمده که رژیم آل سعود با همکاری رژیم صهیونیستی درپی راه اندازی شبکه ای با عنوان « آذربایجان ــ اینترنشنال " است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه ای مشابه « ایران ــ اینترنشنال " که از چند سال قبل علیه جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شده است.

شریعتمداری در باره انگیزه مشترک سعودی‌ها و صهیونیست‌ها از راه اندازی این شبکه اظهار داشت: ایجاد شکاف‌ها و گسل‌های قومیتی و ترویج افکار تجزیه طلبانه، اصلی ترین برنامه هائی است که برای شبکه « آذربایجان ــ اینترنشنال» تعریف شده است و این دقیقاً همان پاشنه آشیل یا به قول خودمان چشم اسفندیار شبکه مورد اشاره است که آل سعود با حماقت و اسرائیل با خباثت از آن غفلت کرده اند .

مدیر مسئول کیهان افزود: شنیده شده یکی از کارشناسان ایرانی تبار رژیم صهیونیستی که برای کار در این شبکه دعوت شده بود، به شدت با راه اندازی آن مخالفت کرده و هشدار داده است که فعالیت این شبکه به نفع ایران خواهد بود.
شریعتمداری گفت: درباره علت مخالفت این کارشناس اسرائیلی اطلاعی در دست نیست ولی به احتمال بسیار زیاد اعتقادات شیعی و علاقه شدید آذری‌های ساکن جمهوری آذربایجان علت مخالفت وی با راه اندازی این شبکه بوده است.

مدیر مسئول کیهان تصریح کرد: مردم در جمهوری آذربایجان با آذری‌های ساکن استان‌های آذری زبان ایران روابط دوستانه و عمیقی دارند و جمهوری آذربایجان را با استناد به شواهد تاریخی، بخش جدا شده‌ای از ایران می دانند. قاطبه مردم در جمهوری آذربایجان، جدائی خود از وطن اصلی را حاصل خیانت پادشاهان قاجار و عهدنامه استعماری « گلستان " می دانند که توسط سر گور اوزلی (Sir Gore Ouseley) سفیر وقت انگلسیس در ایران تهیه و تنظیم شده و میان دولت های وقت قاجار و روسیه تزاری به امضاء رسیده بود.

شریعتمداری در ادامه گفت: مردم در جمهوری آذربایجان نیز مانند آذری های ایران شیعه و شیفته جمهوری اسلامی ایران هستند و عجیب آن که ماجرای تاریخی جدائی از ایران را به عنوان یک رخداد تلخ به خاطر داشته و سینه به سینه نقل می کنند.

مدیر مسئول کیهان بیان داشت: دقیقا به همین علت است که دامن زدن به افکار تجزیه طلبانه در جمهوری آذربایجان کفه طرفداران الحاق به جمهوری اسلامی ایران را تقویت می کند.

شریعتمداری افزود: چند روز قبل آقای حسینقلی اف یکی از نمایندگان مجلس جمهوری آذربایجان به بهانه اختلاف نظری که بین ایران و آذربایجان در خصوص تردد کامیون های ایران به ارمنستان پدید آمده بود دست به اقدامی مسخره و غیر منتظره زده و طی نطقی ایران را تهدید کرده ! و گفته بود اگر ایران به خواسته دولت آذربایجان توجه نکند و برای ورود به ارمنستان از جمهوری آذربایجان اجازه نگیرد باید مراقب استان های ترک نشین شمال غربی خود باشد! که اظهارات وی در جمهوری آذربایجان با تمسخر مردم و محافل سیاسی روبرو شده بود.

شریعتمداری افزود: از آنجا که حسینقلی اف روابط نزدیکی با رژیم صهیونیستی دارد، اظهارات سخیف و احمقانه وی را باید به حساب ماموریت وی از سوی صهیونیست ها گذاشت وگرنه بعید است که نداند مردم جمهوری آذربایجان شیفته ایران اسلامی هستند.

مدیر مسئول کیهان در پاسخ به سئوالی درباره نقش دولت آذربایجان در این ماجرا گفت: این حرکت مشکوک علیه دولت آقای علی اف تدارک شده و ایشان باید مراقب آن باشند و از ترفند صهیونیست ها حذر کنند درباره ایران باید گفت آل سعود و صهیونیست ها مثل همیشه آر پی جی را برعکس گرفته اند!

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: جمهوری آذربایجان مدیر مسئول کیهان ــ اینترنشنال صهیونیست ها راه اندازی آل سعود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۶۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از آناتولی، به دنبال درگیری پلیس ارمنستان با کسانی که در اعتراض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان و انتقال چهار روستای ارمنی به باکو، سعی داشتند چند بزرگراه این کشور از جمله بزرگراه‌های بین‌المللی را مسدود کنند، ۱۷ نفر در ایروان و ۱۲ نفر در منطقه تاووش ارمنستان دستگیر شدند.

به نوشته آناتولی، پیشتر هیات‌هایی از سوی ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای تعیین مرزبندی جدید میان دو کشور نشستی برگزار کرده بودند.

در بیانیه مطبوعاتی مشترکی که پس از برگزاری این نشست از سوی هیات‌های دو کشور در روز ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین) منتشر شد، اعلام شده بود که در مرزبندی جدید میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، چهار روستا که از دهه ۱۹۹۰ میلادی تاکنون تحت کنترل ارمنستان قرار داشتند، به جمهوری آذربایجان واگذار شده است.

درگیری بر سر قره‌باغ سابقه طولانی و تاریخی دارد ولی درگیر‌های معاصر در قره‌باغ از ابتدای سال ۱۹۹۰ میلادی و همزمان با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی میان جمهوری‌های تازه استقلال یافته جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز و در سال ۱۹۹۴ پس از کشته شدن ۳۰ هزار نفر از ۲ طرف متوقف شد.

بحران قره‌باغ که در فوریه سال ۱۹۸۸ تبدیل به یک جنگ ویرانگر شد و تا مارس ۱۹۹۴ ادامه یافت، در ناحیه‌ای به همین نام در جنوب جمهوری آذربایجان رخ داد. در این منطقه که عمده جمعیت آن ارمنی هستند با پشتیبانی ارمنستان و مقابله جمهوری آذربایجان یک جنگ تمام عیار شکل گرفت و حدود ۶ سال به طول انجامید که طی آن حدود ۳۵ هزار نفر کشته و بیش از ۸۰۰ هزار نفر نیز آواره شدند.

پس از جنگ دوم قره‌باغ در سال ۲۰۲۰ که با قرارداد آتش بس به میانجیگری روسیه به پایان رسید، سه تا ۶ هزار نیروی حافظ صلح روسی در منطقه مستقر شدند و تلاش برای برقراری آتش بس بین طرفین را آغاز کردند ولی در ۳۳ ماه گذشته، آتش بس بین طرفین آذری و ارمنی بار‌ها نقض شده است

دیگر خبرها

  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • آمادگی ارمنستان برای خرید گاز از جمهوری آذربایجان
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان
  • معرفی رییس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • (ویدئو) اعتراض ارامنه به توافق مرزی با جمهوری آذربایجان