Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از افتتاح ۱۳۰ کارگاه اشتغال‌زایی در استان خراسان جنوبی خبر داد و گفت: بسیج برای دو مشکل آب شرب و آب کشاورزی استان خراسان جنوبی راهکار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سردار محمد زهرایی ظهر امروز در حاشیه افتتاح کارگاه چیپس میوه در قاین  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: محصولات مزیت‌دار نسبی هر منطقه در تکمیل زنجیره ارزش مد نظر است به عنوان مثال محصول شاخص قاینات زرشک است و زرشک یک محصول مزیت‌دار نسبی این منطقه است که در تامین، تولید، صنایع بسته‌بندی و برندسازی بازار مطمئن مدنظر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این زمینه کاری که می‌شود علاوه بر تسهیلات کمک به آموزش و برندسازی است افزود: امسال از محل تبصره 16 کمک ویژه برای بسیج سازندگی تسهیلات کم بهره  گذاشتند که در قطب‌های صنایع تبدیلی استفاده می‌شود و  کمک‌هایی هم برای بازاریابی، توانمندسازی، ایجاد نمایشگاه‌ها در فضای مجازی و فضای حقیقی صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: طرح صندوق‌های قرض‌الحسنه بسترساز بانکداری اسلامی است و هیچ تصدی‌گری سپاه و بسیج در آن  ندارد چرا که پول پاک مردم است و بسیج با تسهیل‌گرانی که کارآزموده  صندوق‌های قرض‌الحسنه هستند را  به سمت اشتغال پایدار سمت و سو می‌دهد تا  محصولاتی که مردم را در روستاها ماندگار و اشتغال پایدار ایجاد کند تولید شود.

رئیس بسیج سازندگی: 8 سال دفاع مقدس یک عرصه عمل برای انقلاب اسلامی بودبسیج سازندگی از 500 واحد تولیدی راکد در استان مرکزی حمایت می‌کندبسیج سازندگی استان مرکزی 50 تعاونی اشتغال راه‌اندازی کرد

زهرایی با بیان اینکه در استان خراسان جنوبی صندوق‌های قرض‌الحسنه خوبی دارد بیان داشت: ما امروز 130 طرح اشتغال‌زا و کارگاه کوچک کمک اشتغال اقتصاد مقاومتی برخواسته از صندوق‌های قرض‌الحسنه را در استان خراسان جنوبی افتتاح کردیم.

وی با بیان اینکه امسال حمایت‌های تسهیلاتی ما چندین برابر شده است که با این خبر  امید را به مردم می‌دهم  ادامه داد: اعضای صندوق‌های قرض‌الحسنه که می‌خواهند اشتغال ایجاد کنند و در منطقه محروم هستند باید به سمت محصولات بومی منطقه بروند تا گام جهشی برداشته شود.

وی با بیان اینکه بخشی از سفر امروز هم به خراسان جنوبی به پروژه‌های محرومیت‌زدایی است که در استان خراسان جنوبی مشکل آب شرب و آب کشاورزی وجود  دارد و از سویی دیگر دام و  علوفه هم به دلیل خشکسالی‌ها دچار مشکل شده است، ادامه داد: اما دو تا اقدامی که باید انجام شود این است که برای آب کشاورزی و آب شرب باید طرح  از آبخیز تا جالیز را دوباره احیا کنیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: بعد از سفر رئیس جمهور  به استان خراسان جنوبی هم ستاد قنوات تشکیل شد و اهتمام بیشتری انجام شده کاری که بسیج و  سپاه از سال‌های قبل در دستور کار داشت مورد اهتمام بیشتر دولت قرار گیرد.

زهرایی با بیان اینکه موضوع دیگر بحث کشاورزی مردم است گفت: در بخش کشاورزی در خراسان جنوبی شاید نشود یکپارچه‌سازی انجام داد اما کاری که می‌توان انجام داد این که  محصول کشت یکنواخت به مردم ارائه کرد و  بسیج  در این راستا ورود پیدا کرده است تا  فاصله کشاورزان نمونه تا سایز کشاورزان به  حداقل برسد.

وی ادامه داد: بسته پیشنهادی سازمان بسیج با حمایت سایر اقشار بسیج در مردمی کردن فعالیت‌ها در حال تهیه است و امید است نهادینه‌تر و دقیق‌تر بخش‌های مردمی را به  فعالیت دولت وصل کنیم.

انتهای پیام/254/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان خراسان جنوبی صندوق های قرض الحسنه بسیج سازندگی سازمان بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در راستای کمک به اشتغال‌زایی در حوزه معدن هفت واحد معدنی با سرمایه‌گذاری ۱۹۷ میلیارد ریال احیا شد.

مجید گلشنی‌منفرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در راستای کمک به اشتغال‌زایی در حوزه معدن هفت واحد معدنی با سرمایه‌گذاری ۱۹۷ میلیارد ریال احیا شد.

وی با اشاره به اینکه طبق بررسی انجام شده عمده مشکل واحدهای صنعتی در استان کمبود نقدینگی، بدهی بانکی و تأمین مواد اولیه است، اضافه کرد: در همین راستا مشکل ۱۵ واحد صنعتی با اشتغال‌زایی برای یک هزار و ۸۲۵ نفر حل شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه استان زنجان به لحاظ تولیدات صنعتی جایگاه خوبی در کشور دارد، اضافه کرد: در حال حاضر تولیدات استان به ۴۶ کشور دنیا صادر می‌شود.

گلشنی‌منفرد افزود: از این تعداد، ۱۳ کشور در سال گذشته به مقاصد صادراتی استان افزوده شده است و در سال‌جاری نیز ۳۲ کالای جدید صادراتی به سبد محصولات صادراتی استان اضافه شد.

وی افزود: سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

کد خبر 747651

دیگر خبرها

  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • جمعی از کارگران خراسان جنوبی با رهبری دیدار می‌کنند