Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ در گزارشی به تبعیض نژادی موجود در آمریکا پرداخت و نوشت: نرخ بیکاری در ۱۵ شهر آمریکا نشان می‌دهد شکاف نژادی در این کشور در حال افزایش است.

این خبرگزاری در گزارشی نوشت: با افزایش تزریق واکسن کروناْ در ماه مارسْ خوشبینی‌ها در خصوص اقصاد حاکم افزایش یافتٰ، اما پنج ماه بعدْ نرخ بیکاری داخلی ناشی از تبعیض نژادی و قومیتی در ۱۵ شهر آمریکا نشانگر بهبود آهسته و واقعیت اقتصادی دردآوری برای اقلیت‌ها در این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، این اطلاعات نشانگر اقتصادی است که در رسیدن به حداکثر ظرفیت اشتغال جامع و فراگیر که «فدرال رزرو» (بانک مرکزی آمریکا) مشخص کرده بود، شکست خورده اند. این در حالی است که مقامات بانک مرکزی آمریکا این هفته برای دستیابی به پیشرفت و حمایت از اقتصاد جلسه‌ای را برگزار می‌کنند.

«مری دالی» رئیس فدرال رزرو سان فرانسیسکو در هشتم سپتامبر با اشاره به همه گیری کرونا بر اقصاد آمریکا در این باره گفته بود: این همه گیری، تأثیری منفی بر افرادی داشت که پیش از این دچار مشکلاتی بودند و یا کمترین قدرت را برای تحمل آن داشتند.

طبق گزارش خبرگزاری بلومبرگ، جوامع سیاهپوستان و آمریکای لاتین در این معضل، به طور کلی بهبودی ضعیف تری در مقایسه با جمعیت سفید پوستان داشته اند.

علاوه بر این، فاصله میان کف و سقف نرخ اقلیت بیکار در این مناطق از ماه مارس و در واقع، یکسال پس از قرطنیه‌های ناشی از کرونا، افزایش یافته است.

بلومبرگ سپس نرخ بیکاری داخلی در خصوص ۶۰ هزار خانواری را که تحت حمایت اداره آمار کار آمریکا قرار داشتند، به همراه حاشیه خطای آن محاسبه کرد.

در این بررسی، سه ماه منتهی به اوت در خصوص گروه‌های اقلیت که حدود نیمی از گروه‌های اقلیت بودند، مورد بررسی قرار گرفتند که طی این بررسی، مشخص شد که سطح بیکاری به شکل قابل توجهی بالاتر از همین دوره در دو سال پیش بود. همچنین در این بررسی مشخص شد نرخ شکاف بیکاری سیاه پوستان و سفید پوستان از ماه مارس به شکلی قابل ملاحظه در شیکاگو افزایش یافته بود.

در بخش دیگری از این گزارش همچنین به نقل از مدیر تحقیقات و اطلاعات موسسه «فیلادلفیا وورکس» (Philadelphia Works) به آمار بیکاری در این شهر اشاره شده و گفته شده بیکاری، ساکنان سیاه پوست این شهر را در طول این همه گیری تحت تاثیر قرار داده است.

گفتنی است بنا بر آمار، آمریکا بیشترین خسارت جانی را تا کنون در میان کشور‌های جهان از کرونا دیده است. بنا بر آمار، تا کنون نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر در این کشور بر اثر کرونا جان خود را از دست داده اند؛ همچنانکه تا کنون بیش از ۴۳ میلیون نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نرخ بیکاری همه گیری کرونا نرخ بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۰۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید

وزیر خارجه آمریکا در جریان سفر به چین که به دنبال حل‌وفصل مسائلی است که می‌تواند روابط تازه بهبود یافته این دو کشور را به خطر بیندازد، امروز – پنجشنبه – از چین خواست تا «رفتار عادلانه‌ای» در برابر شرکت‌های آمریکایی در پیش بگیرد.

به گزارش ایسنا، سفر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به چین تازه‌ترین دیدار سطح بالا میان این دو کشور است و آنها درباره مسائلی نظیر تجارت جهانی و ارتباطات نظامی گفت‌وگو و رایزنی کرده‌اند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که روابط واشنگتن و پکن به طور فزاینده‌ای بر سر مشکلاتی مثل چگونگی فعالیت شرکت‌های آمریکایی در چین، صادرات چین و ظرفیت تولید و هم‌چنین حمایت پکن از مسکو در جنگ اوکراین به مشکل برخورد کرده و اختلافاتی به وجود آمده است.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به نشستی که با مقام رسمی چینی در شانگهای برگزار شده، گفت که بلینکن نگرانی‌هایی را در رابطه با «سیاست‌های تجارت» عنوان کرده است.

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: «ایالات متحده به دنبال رقابت اقتصادی سالم با جمهوری خلق چین است و می‌خواهد رفتار عادلانه‌ای در قبال کارگران و شرکت‌های آمریکایی فعال در چین اتخاذ شود.»

چین «انتقادات بی‌اساسی» را مبنی بر اینکه ظرفیت تولیدش «بیش از حد» است، رد کرده و افزود که صنایع این کشور، از وسایل نقلیه الکتریکی گرفته تا پنل‌های خورشیدی، «رقابتی و نوآور» هستند.

آنتونی بلینکن فردا جمعه جهت دیدار با «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین و احتمالا دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور این کشور به پکن سفر خواهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمریکای شعله‌ور!
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید
  • گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه / اعتصاب اعضای هیئت علمی دانشگاه تگزاس
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟