Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، خداداد اولیائی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان در بازدید از کارگاه های مهارتی در زندان اظهارداشت: حرفه‌آموزی زندانیان محدود به زندان نیست و تولیدات آنها به بازار عرضه می‌شود که سیستان و بلوچستان در این زمینه پیشرفت خوبی دارد.

وی با اشاره به اینکه نوع حرفه‌آموزی زندانیان به دوران حبس آنها بستگی دارد، گفت: افرادیکه وارد کلاس‌های حرفه‌آموزی زندان‌ها می‌شوند، گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت کرده و این دقیقا همان امتیازاتی را به زندانیان می‌دهد که افراد خارج از زندان با گذراندن دوره‌های فنی و حرفه‌ای به آن دست می‌یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان افزود: زندانیان در بخش حرفه‌آموزی تئوری، آموزش تئوری را فرا می‌گیرند و با فراگیری آموزش‌های عملی به اشتغال می‌پردازند.

وی بیان کرد: در بخش اشتغال، زندانیان در اتاق‌های خود مشغول می‌شوند و زندان نیز برای بخشی از کارهای عملی که نیاز به کارگاه دارد، در حد وسع خود فضای مناسب برای کار زندانیان تامین می‌کند.

مدیرکل زندان‌های سیستان و بلوچستان نیز در این بازدید اظهارداشت: اشتغال زندانیان در زندان‌ها تولیداتی را به بازار عرضه می‌کند که بیشتر آنها در زمینه صنایع دستی هستند و این اقلام توسط بنیاد تعاون به بازار وارد می شود.

محمد حسین خسروی به امتیازات گواهینامه فنی و حرفه ای برای زندانیان اشاره کرد و گفت: زندانیان با گذراندن دوره‌های مهارتی می توانند از امتیازات ملاقات، تماس تلفنی و کم شدن احکام برخوردار شوند.

وی مهارت آموزی در زندان را یکی از اساسی ترین فعالیت‌های زندان عنوان کرد که زندانیان بعد از آزادی می‌توانند در جامعه مشغول بکار شوند.

در این بازدید مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان با اعطای مجوز مرکز مدیریت و مشاوره شغلی در زندان به مدیرکل سازمان زندانی‌های استان فعالیت مرکز مهارتی در جوار زندان ها را یکی از مهمترین فعالیت های زندان عنوان کرد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فنی و حرفه ای مهارت آموزی سیستان و بلوچستان فنی و حرفه ای حرفه آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزایی، در جریان سفر به شهرستان ساوه، اظهار کرد: ساوه از شهرستان‌های مهم استان مرکزی و برخوردار از مزیت صنعتی و کشاورزی است و این مزیت همراه با تعدد اقوام و برخی ویژگی‌های خاص ضریب امنیتی به این شهرستان داده و آسیب‌هایی را متوجه آن کرده است.

وی افزود: بررسی میدانی دغدغه‌ها، مشکلات و اتخاذ راهکار برای برطرف کردن آن در این سفر مورد تاکید قرار دارد و در دیدار با مسئولان این حوزه قضائی مسائل مبتلا به مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت؛ بازدید تفصیلی از حوزه قضائی شهرستان نیز نشان داد که اهتمام جدی در دستگاه قضائی برای اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه وجود دارد که می‌توان به موضوع ساماندهی آرشیو الکترونیک پرونده‌ها و نیز تشکیل منظم جلسات ستادهای اقتصاد مقاومتی و مصوبات گره گشای آن در حوزه تولید و صنعت اشاره کرد که از وضعیت مناسبی برخوردار است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به فعالیت شورای حل اختلاف ویژه صنایع مستقر در بزرگترین شهر صنعتی کشور گفت: افزون بر ۷۰ درصد پرونده حوزه صنایع و حل اختلاف بین کارگر و کارفرما منتهی به صلح و سازش شده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی جرایمی که در این شهرستان به وقوع می‌پیوندند با اقدامات پیشگیرانه و کارشناسی، قضا زدایی شده است، گفت: در بخش تصادفات شاهد کاهش جرایم هستیم و امید است دستگاه قضائی ساوه با همراهی مراجع انتظامی بتواند با جرایم خشن نیز برخورد کند و برای مجرمان حرفه‌ای ایجاد ناامنی شود تا در شهرستان ساوه امنیت پایدار برقرار شود.

حجت الاسلام والمسلمین جزایی ضمن بازدید از زندان ساوه، گفت: در سال گذشته ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای زندانیان آزاد شده از زندان که یک حرفه مشخص را در زندان آموزش دیده و یا در کارگاه‌های وابسته به زندان حرفه آموزی کردند تخصیص داده شده است تا بتوانند پس از آزادی برای تأمین معیشت خود و خانواده اقدام کنند.

وی در خصوص باز اجتماعی شدن زندانیان نیز گفت: سیاست قوه قضائیه در این خصوص استفاده از ظرفیت سازمان‌های حرفه آموز نظیر سازمان فنی و حرفه‌ای است تا زندانی در مسیری هدایت شود که با فراگیری حرفه‌های متناسب با توانی که دارد توانمند شود تا بتواند با انتخاب شغل مناسب به جامعه بازگردد.

کد خبر 6090404

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • به کارکنان وظیفه تیپ ۵۵ هوابرد گواهینامه مهارت آموزی اعطا شد
  • کمک میلیاردی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • آزادی زندانی بدهی مالی توسط پزشک یاسوجی
  • زندانیان ونزوئلا در تلاش برای فرار از زندان از ایستگاه پلیس سر در آوردند (فیلم)
  • هافبک نیوکاسل در مسیر تبدیل شدن به راننده کامیون / عکس
  • فیلم/ نقشه فراری که زندانیان را به مقر پلیس رساند