Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، کاهش چشمگیر تعداد شهرستان‌های پرخطر در سراسر ایران حکایت از این دارد که پیک پنجم به روزهای آخر خود رسیده و برای جلوگیری از شکل‌گیری پیک‌های بعدی بهترین راهکار در کنار ادامه طرح گسترده واکسیناسیون اجرای دقیق برنامه قرنطینه هوشمند است.

در این زمینه کارشناسان تاکید می‌کنند با درنظر گرفتن اینکه روند واکسیناسیون سرعت قابل توجهی به خود گرفته و خوشبختانه با توجه به ورود واکسن‌های متعدد احتمال بروز خلل در این روند تقریباً کمرنگ شده بهترین راهکار در شرایط فعلی برای جلوگیری از بروز پیک‌های بعد اجرای دقیق قرنطینه هوشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این گروه قرنطینه هوشمند به این ترتیب است که افراد بیمار مشخصاً از دریافت برخی خدمات منع شده و با استفاده از بیماریابی گسترده مانع از دست به دست شدن ویروس در سطح جامعه می‌شویم. هرچند اکنون در میان مسئولان این طرح با استفاده از مدل‌های تعیین شده در پیک‌های گذشته کامل‌تر شده و قرار است موضوع واکسیناسیون هم در آن گنجانده شود.

کارشناسان بهداشت و درمان در این زمینه تاکید می‌کنند: سیاست‌های جدید ستاد ملی مقابله باکرونا و البته همراهی مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشت بدون تردید می‌تواند روزهای پرمخاطره گذشته را کمرنگ کرده و رفته رفته زندگی عادی را نه تنها به مردم بلکه به جامعه بازگرداند.

قرنطینه هوشمند راهکاری اصولی برای شکستن زنجیره انتقال

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم استمرار رعایت پروتکل‌ها بعد از واکسیناسیون و اجرای قرنطینه هوشمند در کشور، اظهار داشت: در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، طرح قرنطینه هوشمند مطرح و بررسی می‌شود و در صورت تصویب، با اجرای این طرح، استفاده از خدمات در کشور، منوط به تزریق واکسن می شود.

بهرام عین اللهی تاکید کرد: فاصله گذاری در وسایل نقلیه از جمله هواپیما با افزایش پوشش واکسیناسیون لغو می شود و به احتمال فراوان تا اواسط مهرماه، هواپیماها تا 80 درصد و تا اوایل آبان ماه تا 100 درصد ظرفیت خود می توانند مسافر سوار کنند اما به شرطی که مسافرین، واکسن کرونا را تزریق کرده باشند.

ارائه کارت واکسن از سه هفته دیگر برای دریافت خدمات

اهمیت گسترش واکسیناسیون برای جلوگیری از افزایش تعداد بیماران برهیچ کس پوشیده نیست و کارشناسان از همان ابتدای آغاز همه‌گیری تاکید داشتند واکسینه شدن حداقل 70 درصد جامعه در مقابل کرونا زنجیره انتقال را شکسته و مدیریت بحران و کنترل همه‌گیری را آسان و البته کم هزینه خواهد کرد.

برهمین اساس با آغاز بکار دولت سیزدهم اولویت دولت بر رسیدن به سطح استاندارد تعداد افراد واکسینه‌شده علیه کرونا قرار گرفت و روند واکسیناسیون در بسیاری از نقاط سریعتر شد و در برخی موارد هم رکورد شکنی انجام واکسیناسیون روزانه ثبت شده  از این رو مسئولان مربوطه برای کاهش محدودیت‌های کرونایی و بازگشایی برخی مراکز و مشاغل که برای شکستن زنجیره انتقال بیماری تعطیل شده بودند تصمیم به بازگشایی و ارایه خدمات این گروه‌های شغلی با توجه به افزایش سطح تعداد افراد واکسینه شده کشور گرفت.

این درحالی است که برای ایجاد مشوق‌ها و اعلام اهمیت انجام این کار به آحاد مردم مسئولان در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم‌گرفته‌اند از سه هفته آینده ارایه برخی خدمات در مراکز تجمعی (شلوغ با تراکم جمعیت بالا) به متقاضیان دریافت خدمت تنها با ارایه کارت واکسیناسیون که در آن تکمیل روند واکسیناسیون قید شده است، انجام شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از الزام ارائه خدمات با کارت واکسن در آینده نزدیک خبر داد و گفت: حدود دو تا سه هفته فرصت داده‌ایم تا مردم واکسن تزریق کنند و بعد از این مهلت همه خدمات در اماکن تجمعی و برای استفاده از بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس و... بر اساس ارائه کارت واکسن انجام می‌شود.

 دکتر علیرضا رئیسی، بااشاره به قرار گرفتن این تصمیم در زیر مجموعه طرح قرنطینه هوشمند گفت: با افزایش تزریق واکسن‌ها می‌توانیم بسیاری از مشاغل که تعطیل بودند را بازگشایی کنیم چون نزدیک 2 سال است که رستوران‌ها، تالارها، باشگاه‌های ورزشی و... به خاطر کرونا در شهرهای قرمز تعطیل بودند. اکنون اگر افراد دو دُز واکسن تزریق کنند به شرط رعایت پروتکل‌ها می‌توانیم این اماکن را هم بازگشایی کنیم.

بنابر اعلام کانال تلگرامی وبدا، وی افزود: با توجه به اینکه به تازگی توزیع واکسن گسترش یافته است فعلا حدود دو تا سه هفته فرصت داده‌ایم تا مردم واکسن تزریق کنند و بعد از این مهلت همه خدمات در اماکن تجمعی و برای استفاده از بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس و... بر اساس ارائه کارت واکسن ارائه می‌شود.

استان آذربایجان غربی/2020 بیمار سندروم حاد تنفسی بستری شدند

جواد آقازاده با اشاره به بستری دو هزار و 20 نفر از بابت بیماری حاد تنفسی در استان اظهار داشت: همچنین هم اکنون 73 نفر وصل به دستگاه ونتیلاتور هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: هم اکنون بستری مشکوک نیز به 906 نفر و بستری آی سی یو به 314 نفر رسیده است.

وی با اشاره به ابتلای یک هزار و 7 نفر دیگر در شبانه روز گذشته بیان کرد: تاکنون 270 هزار و 879 نفر در آذربایجان غربی به کروناویروس مبتلا شده اند.

آقازاده تعداد فوتی‌های شبانه روز گذشته را 26 نفر عنوان کرد و گفت: تاکنون در مجموع 6 هزار و 210 نفر در سراسر آذربایجان‌غربی جان خود را به خاطر کروناویروس از دست داده‌اند.

وی در ادامه نیز از واکسیناسیون 48 هزار و 567 نفر دیگر در استان خبر داد و افزود: با واکسیناسیون این تعداد، شمار افرادی که واکسن کرونا دریافت کرده‌اند به یک میلیون و 792 هزار و 167 نفر رسید.

استان اصفهان/ 1113 بیمار جدید مبتلا به کرونا طی 24 ساعت گذشته  شناسایی شد

آرش نجیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته، اظهار داشت: در این بازه زمانی تعداد کل موارد نمونه‌گیری شده ویروس کرونا در استان 3604 نفر بودند که 1113 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.

وی افزود: از این تعداد بیمار جدید مبتلا به کرونای شناسایی شده 395 نفر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدند همچنین طی این مدت 423 بیمار بهبود یافته از مراکز درمانی ترخیص شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 2336 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: از این تعداد 341 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

وی آمار مرگ و میر بیماران مشکوک به کرونا طی 24 ساعت اخیر در استان اصفهان را 29 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 20 نفر فوت شده کرونا مثبت قطعی بوده است.

استان ایلام/  ابتلای 180 نفر به کرونا در 24 ساعت اخیر

محمد کریمیان با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد 59 هزار و 102 نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا طی 24 ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی 180 مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر 207 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در 24 ساعت اخیر 48 بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته‌ها 57 هزار و 720 نفر بوده است.

کریمیان گفت: در 24 ساعت گذشته چهار مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان سه مورد شهرستان ایلام و یک مورد مربوط به شهرستان هلیلان گزارش شده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تاکنون یک هزار و 56 نفر بوده است.

استان بوشهر/ واکسیناسیون 64 درصدی جمعیت بالای 18 سال

سعید کشمیری در گفتگویی به کاهش مبتلایان، فوتی‌ها و بستری‌ها در استان اشاره کرد و اظهار داشت: از 10 شهرستان استان بوشهر 6 شهرستان در وضعیت زرد و مابقی نارنجی هستند و با توجه به کاهشی شدن مبتلایان انتظار می‌رود شهرستان‌های 4 گانه با وضعیت نارنجی این هفته به رنگ زرد تغییر یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از افزایش مراکز واکسیناسیون عمومی در استان خبر داد و بیان کرد: ظرفیت تزریق روزانه 20 هزار واکسن در استان بوشهر وجود دارد که این مهم زمینه دریافت واکسن برای همه گروه‌های سنی را فراهم کرده است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با بیان اینکه در حال حاضر 164 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند گفت: روز گذشته 17 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند که از این تعداد 5 مورد به کرونا مثبت، قطعی است.

وی با اشاره به اینکه اکنون 26 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند افزود: از این مجموع موارد بستری در بخش‌های ویژه کرونایی، 9 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.

کشمیری با اشاره به ثبت فوت 4 نفر دیگر شامل سه خانم و یک آقا در روز گذشته به سبب ابتلا به کرونا خاطر نشان کرد: تاکنون یک‌هزار و 946 نفر از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر بیان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون 85 هزار و 500 نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

استان خراسان جنوبی / شمار قربانیان کرونا به 1137 نفر رسید

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: روز گذشته 209 آزمایش تشخیص کرونا در استان انجام شد که مجموعا 57 بیمار جدید شامل 18 بستری و 39 مورد سرپایی، شناسایی شدند.

کامبیز مهدی زاده افزود: از این تعداد 14 مورد از بیرجند، خوسف، زیرکوه، سرایان و سربیشه هرکدام سه مورد، درمیان 2 مورد، طبس 11 مورد، فردوس یک مورد، قائن 8 مورد و 9 مورد هم از نهبندان بودند.

وی با بیان اینکه در این مدت همچنین از 403 تست سریع کرونا 78 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی شد افزود: در حال حاضر  190 بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که 90نفر کرونا مثبتند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: از این تعداد 24 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال 5 نفر نامساعد است.

وی بیان کرد: در شبانه روز گذشته سه مورد فوت جدید ناشی از بیماری کرونا در استان ثبت شد و تعداد فوتی‌ها به هزار و 137 نفر رسید.

مهدی زاده افزود: همچنین در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان 325 هزار و 989 نفر واکسن نوبت اول و 170 هزار و 138 نفر واکسن نوبت دوم را دریافت کردند.

استان قزوین/ آمار مرگ‌ومیر کرونایی  نصف شد

در شبانه‌روز اخیر آمار مجموع مبتلایان کرونایی استان قزوین از ابتدای همه‌گیری با عبور از مرز 110 هزار نفر به 110 هزار و 404 نفر رسید که از این جمعیت 39 هزار و 756 نفر در بیمارستان‌ها بستری شدند و از کل بستری‌ها هم 31 هزار و 175 نفر به عنوان بیمار بهبودیافته از بیمارستان ترخیص شده و 2 هزار و 402 نفر هم جان خود را از دست دادند. همچنین آمار موارد محتمل و مشکوک ابتلا هم به 19 هزار و 161 نفر رسید و آمار بستری‌های موقت همچنان در عدد 3 هزار و 255 نفر ثابت مانده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات ‌بهداشتی‌درمانی استان قزوین از افزایش 42 درصدی موارد قطعی ابتلا به کرونا خبر داد و اظهار داشت: در 24 ساعت اخیر 476 بیمار کرونایی جدید در آزمایشگاه‌های منتخب کووید-19 استان قزوین شناسایی شد که این آمار در مقایسه با روز قبل 139 نفر بیشتر شده است.

پیمان نامدار با اشاره به کاهش 29.4 درصدی آمار بستری‌های روزانه کرونایی اضافه کرد: در شبانه‌روز گذشته 84 بیمار کرونایی با علایم حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان قزوین بستری شدند که این آمار نسبت به روز پیش 35 نفر کمتر شده است.

وی به کاهش 9.3 درصدی آمار بیماران بدحال هم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 39 بیمار کرونایی با حال وخیم در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های ما زیر دستگاه کمک‌تنفسی بستری شدند که این آمار در مقایسه با روز گذشته 4 نفر کمتر شده و بعد از 10 روز دوباره به زیر 40 نفر بیمار رسیده است.

سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای استان قزوین در ادامه از کاهش 50 درصدی مرگ‌ومیر بیماران کرونایی هم خبر داد و افزود: در 24 ساعت اخیر 5 بیمار بدحال را به دلیل شدت علایم تنفسی و ضعف جسمانی از دست دادیم که این آمار در قیاس با روز قبل 5 نفر کمتر شده است.

نامدار با ذکر اینکه آمار بهبودیافتگان کرونایی هم 21 درصد افزایش داشته است، ادامه داد: در همین مدت 127 بیمار کرونایی با علایم قطعی بهبود و نقاهت از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان قزوین مرخص شدند که این آمار نسبت به روز گذشته 22 نفر افزایش یافته است.

وی از کاهش 10.3 درصدی آمار کل بستری‌های کرونایی در استان قزوین هم خبر داد و گفت: بنابراین بعد از گذشتن 2 ماه آمار مجموع بستری‌های کرونایی فعلی ما در بیمارستان‌های استان قزوین به زیر 500 نفر رسید و در حال حاضر 483 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های ما بستری هستند که این آمار در قیاس با روز پیش 55 نفر کمتر شده است.

استان کرمان/ بستری‌های کرونا در بیمارستان‌ها به 473 مورد رسید

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا عنوان کرد: در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 473 مورد است.

وی با بیان اینکه از این تعداد 289 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: 25 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 53 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 33 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 73 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 72 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 39 هزار و 84 مورد رسیده است.

وی به فوت 8 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 4 هزار و 664 نفر رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان یک میلیون و 226 هزار و 743 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را 568 هزار و 465 مورد است.

ماشاالله میرزاحسینی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمان نیز با بیان اینکه نوبت اول واکسیناسیون دانش آموزان برای متولدین 82تا 83 در حال انجام است اظهار داشت: واکسیناسیون گروه‌های بعدی مجدداً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی از احتمال واکسیناسیون بخشی از دانش آموزان در مدارس خبر داد و گفت: واکسیناسیون دانش آموزان سنین 12 تا 18 سال اطمینان‌دهی زیادی به خانواده‌ها برای حضور دانش‌آموزان در مدارس می‌دهد.

استان گیلان/84 نفر به آمار بیماران کرونایی  افزوده شد

فردین مهرابیان امشب در جمع خبرنگاران از آخرین آمار کرونا در گیلان خبر داد و اظهار داشت: 497 بیمار کرونایی هم‌اکنون در بیمارستان‌های استان گیلان بستری هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه 84 نفر به تازگی به این آمار افزوده شدند گفت: 91 بیمار در بخش ICU بیمارستان‌های گیلان بستری هستند که 10 نفر از این تعداد به تازگی به این بخش منتقل شده‌اند.

وی با اشاره به وخیم بودن وضعیت 86 بیمار کرونایی در گیلان افزود: اگرچه روند بستری شدن بیماران در بیمارستان‌های گیلان نزولی است اما تداوم این روند نزولی مشروط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

مهرابیان خاطرنشان کرد: همچنان از مردم استدعا داریم از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی، شرکت در تجمعات، عادی‌انگاری نسبت به کرونا خودداری کرده و استفاده از ماسک و فاصله فیزیکی را با جدیت رعایت کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تعداد پایگاه‌های واکسیناسیون با توجه به میزان واکسن و جامعه هدف شناور است و 44 پایگاه امروز در گیلان فعال بودند که البته در روزهای آینده حتماً این تعداد افزایش پیدا خواهد کرد.

کرونا , واکسن ایرانی کرونا ,

استان مرکزی/ شهرهای قرمز افزایش یافت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به آخرین وضعیت رنگ‌بندی شهرهای استان مرکزی در شیوع کرونا اظهار داشت: بر اساس اعلام نرم افزار ماسک و جدیدترین رنگ بندی اعلام شده شهرستان ساوه همچنان در وضعیت قرمز و متاسفانه وضعیت کرونایی شهرستان محلات که از وضعیت قرمز به نارنجی بهبود یافته بود با گذشته چند روز بار دیگر به وضعیت قرمز بازگشت.

سیدمحمد جمالیان افزود: شهرستان های زرندیه و تفرش همچنان در وضعیت زرد قرار دارند، البته خوشبختانه مردم شهرستان های خنداب، کمیجان و آشتیان در زمینه مقابله با ویروس کرونا همکاری خوبی داشته اند و ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی به پیام‌ها و دستورات صادر شده از سوی ستاد مبارزه با کرونا توجه کرده اند که تمامی این موارد این سه شهرستان را از وضعیت نارنجی به وضعیت زرد کرونایی رساند.

وی تصریح کرد: شهرستان های اراک، خمین، فراهان، شازند و دلیجان همچنان در وضعیت نارنجی قرار دارند البته راهکار اصلی قطع زنجیره و شیوع بیماری کرونا، همکاری همه شهروندان و ارگان ها و رعایت همه موارد شیوه نامه‌های بهداشتی است و مردم عامل اصلی قطع زنجیره بیماری کرونا هستند و با رعایت دستورالعمل‌ها و تسریع در دریافت واکسن این مهم محقق می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشک اراک با اشاره به وضعیت شیوع کرونا گفت: تا روز گذشته 275 مورد جدید ابتلا به کرونا در استان مرکزی بر اساس آخرین یافته‌های آزمایشگاهی به ثبت رسید که 51 نفر از بیماران جدید شناسایی شده در این استان برای پیگیری امور تخصصی درمانی در بیمارستان‌ها بستری شدند.

وی بیان کرد: 224 نفر از این افراد نیز خدمات درمانی سرپایی دریافت کرده و باید تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه باشند که شمار مبتلایان به کرونا ویروس از زمان شیوع این ویروس تاکنون در استان به 93 هزار و 808 نفر رسیده است.

جمالیان اضافه کرد: متاسفانه 10 بیمار کرونایی در استان مرکزی نیز در این بازه زمانی جان خود را از دست دادند تا براساس آمار موجود شمار فوتی‌های این بیماری به 2 هزار و 697 نفر برسد.

استان همدان/ 8 بیمار جدید به دلیل کرونا فوت شدند

محمد طاهری اظهار داشت: با شناسایی 514 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان مجموع بیماران بستری مثبت به 27 هزار و 476 و بیماران سرپایی مثبت به 85  هزار و 132 نفر رسیده است.

وی تصریح کرد: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در 24 ساعت گذشته یک هزار و 306 مورد بود که 151 نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: 36 بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی سی یو مراکز درمانی استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی 51 بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است.

طاهری درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان نیز  اظهار داشت: شمار بیماران کرونایی بستری از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون در بیمارستان‌های اسدآباد یک هزار و 403، بهار یک هزار و 398، تویسرکان یک هزار و 424، رزن یک هزار و 92، درگزین 365، فامنین 383 و کبودراهنگ یک هزار و 386 نفر است.

وی گفت: تاکنون پنج هزار و 206 نفر در ملایر، سه هزار و 506 نفر در نهاوند و 10 هزار و 718 نفر نیز در شهرستان همدان به ویروس کرونا مبتلا و بستری شده‌اند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1112421 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی بیمار جدید مبتلا به کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیمار مبتلا به کرونا بیمارستان های استان بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی استان ستاد ملی مقابله کرونا در استان بیماران کرونایی بیمارستان ها شبانه روز گذشته مقابله با کرونا قرنطینه هوشمند آذربایجان غربی استان بوشهر بستری هستند بیمار کرونایی 24 ساعت اخیر نفر رسیده استان اصفهان بیماری کرونا آمار بیماران شبانه روز 24 ساعت گذشته نفر کمتر شده ویروس کرونا استان مرکزی استان کرمان دانش آموزان استان ایلام استان قزوین واکسن تزریق حال حاضر شیوع کرونا بستری شدند شناسایی شد قرار دارند کارت واکسن جان خود بستری شدن حاد تنفسی یک هزار نفر رسید همه گیری بستری ها فوتی ها بر اساس سه هفته شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • وضعیت عجیب ستاره بارسا: ژاوی با او صحبت هم نمی‌کند!
  • کشف احشام قاچاق در بندرلنگه
  • اجرای بیش از ۱۱۵۸ کیلومتر شبکه گاز در فارس
  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • فیلم وضعیت رودخانه دز پس از طغیان روزهای اخیر
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد