Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا ظفرقندی درباره نسخه نویسی الکترونیک افزود: نسخه نویسی الکترونیک قسمتی از مجموعه اصلاح ساختار نظام سلامت است. سه محور عمده در حوزه سلامت داریم که شامل نیروی انسانی، اقتصاد سلامت و ساختار نظام سلامت است. اگر ساختار نظام سلامت اصلاح نشود، قاعدتاً هرچه در دو ضلع دیگر هزینه کنیم، به نتیجه نمی‌رسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منظور از ساختار این است که تا نظام ارجاع و پزشکی خانواده و سیستم مشخصی نداشته باشیم، طبیعی است که هزینه‌ها هدر می‌رود.

وی ادامه داد: یکی از ابعاد مهم اصلاح ساختار نظام سلامت که ضرورت دارد، پرونده الکترونیک و نسخه الکترونیک به طور کلی، روند الکترونیک است. به طور مثال بیمار بدون نظام ارجاع ممکن است به پزشک مراجعه کرده و نسخه‌ای را دریافت کرده و به داروخانه بروند و هزینه دارو را بپردازند، اما از نسخه یا دارو استفاده‌ای نکند. طبیعی است که همه این هزینه‌ها هدر می‌رود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی بیان کرد: بنابراین اگر سیستم به طوری طراحی شود که از هدر رفت منابع جلوگیری کند، کیفیت خدمات سلامت ارتقا پیدا می‌کند. در این زمینه نسخه نویسی الکترونیک جایگاه بسیار مهمی در نظام مندی و اقتصاد سلامت دارد. وقتی نسخه به صورت الکترونیک در سیستم ثبت می‌شود، قابل ارزیابی و بررسی در روند بهبودی بیمار است و می‌توان بیمار را با آن پرونده الکترونیک و سوابق پیگیری کرد. همچنین می‌توان به این وسیله از هدر رفت منابع جلوگیری کنیم.

ظفرقندی اظهار کرد: نسخه نویسی الکترونیک اقدام بزرگی است که در بسیاری از کشورها ساماندهی شده و در سال‌های اخیر فعالیت‌های خوبی در این زمینه در کشور ما صورت گرفت و امیدواریم این مسیر که رو به بهبود و اصلاح است، در آینده نیز ادامه پیدا کند. سازمان‌های بیمه‌گر نیز باید در این زمینه کمک کنند، زیرا از لحاظ اقتصادی به نفع آنها هم خواهد بود.

کد خبر 5313031

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی بیمه نسخه الکترونیک محمدرضا ظفرقندی واکسن کرونا ویروس کرونا واکسیناسیون آمار کرونا سرطان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن سازمان بیمه سلامت شیوع کرونا آلزایمر بهرام عین اللهی کمبود پزشک هلال احمر جمهوری اسلامی ایران واکسن آنفلوانزا نسخه نویسی الکترونیک ساختار نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۶۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، رامبد دانش پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف مستقر در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری در خصوص مأموریت این سازمان گفت: ما به دنبال کشف دانش آموزان در رشته‌های برنامه نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت زندگی آنان و آمادگی آن‌ها برای ورود به دنیای فریلنسری (آزادکاری) و پیوند دانش‌آموزان برنامه‌نویس با شرکت‌های خصوصی و دولتی هستیم.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو ناحیه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: هر دانشگاه مجموعه نوآوری مختص خود را دارد که این شرکت‌ها باید تاییدیه هر دانشگاه را داشته باشند و ما تاییدیه دانشگاه شریف را داریم.

وی ادامه داد: از ۱۲۰۰ دانش آموز ،۶۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر آزمون فری لنسری داده‌اند.

مدیرعامل لنسر شریف تصریح کرد: برنامه نویسی اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، هوش مالی، کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن همراه از جمله مهارت‌هایی است که در این مرکز آموزش داده می‌شود و همچنین برای آموزش این مهارت‌ها حدود ۳ سال زمان باید طی شود.

وی ادامه داد: ما در این مجموعه برای اینکه بتوانیم انگیزه دانش‌آموزان برای آموزش دیدن را به سطح بالاتری ببریم از روش‌هایی مانند موسیقی و ورزش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز لنسر شریف خاطر نشان کرد: در ۱۴ اردیبهشت سومین دوره مسابقات دانش آموزی به تعداد ۲۱۵۰ دانش آموز از سراسر کشور در رشته‌های رباتیک، برنامه نویسی و برنامه نویسی سخت افزار برگزار می‌شود که این ایونت در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری لنسر شریف افزود: ما سه نوع آموزش حضوری، آنلاین و آفلاین داریم که آموزش آفلاین مجموعه ما برای همه دانش آموزان ۷ تا ۱۷ ساله رایگان است و پشتیبان‌های آموزشی برای سوال‌ها و یا مشکلات دانش آموزان در دسترس آن‌ها هستند و همچنین در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز تحت پوشش آموزش مجموعه ما قرار دارند.

وی یادآور شد: ما در این مرکز استعدادیابی و اختلالات یادگیری شرکت کنندگان را مورد سنجش قرار می‌دهیم و برای هر دانش آموز پرونده سلامت تشکیل می‌شود که محتواهای آموزشی مخصوص هر دانش آموز را تهیه و ارسال می‌کنیم.

دانش پژوه در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت مرکز ما با مراکز دیگر در روش آموزش است به طوری که نقشه راه آموزش مختص با استعداد هر دانش آموز و متناسب با وضعیت سنی متفاوت است.

کد خبر 6087492

دیگر خبرها

  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی