Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدصادق بصیری امروز در یکصدمین جلسه ستاد کرونا استان کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان کرمان شهرستان آبی و قرمز نداریم، اظهار داشت: ۹ شهرستان ارزوئیه، انار، رابر، رودبار جنوب، ریگان، فاریاب، فهرج، کوهبنان و نرماشیر در وضعیت زرد و ۱۴شهرستان دیگر در وضعیت نارنجی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان عنوان کرد: هفته گذشته دو شهرستان ریگان و فهرج در وضعیت آبی قرار داشتند که این هفته متاسفانه به وضعیت زرد در آمدند و این دلیل به شکنندگی بیماری است.

بصیری بیان کرد: باید تمهیدات لازم با استفاده از طرح شهید سلیمانی برای پیشگیری از پیک ششم انجام دهیم و سه محور  نظارت و حمایت را باید رعایت کنیم.

وی افزود: بر اساس اعلام کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی ستاد ملی کرونا، برگزاری جاماندگان اربعین برگزاری هر نوع مراسمی در تهران ممنوع شد و در استان‌ها بر عهده استانداران گذاشته شده و استاندار کرمان این مسأله را بر عهده فرمانداران شهرستان‌ها گذاشته شده است.

حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: روند رو به کاهشی بیماری در استان کرمان مانند سایر استان‌ها به وضوح قابل مشاهده است.

وی افزود: در حال حاضر نزدیک به ۸۵۰ نفر بیمار در بیمارستان‌های استان به‌دلیل بیماری کرونا بستری هستند که بیش از نیمی از این افراد تست‌شان مثبت و مابقی علائم بالینی کرونا دارند.

رشیدی‌نژاد تصریح کرد: در اوج پیک بیماری نزدیک به دو هزار بیمار داشتیم و در کل استان به‌صورت یکپارچه  شیب نزولی را طی می‌کند و امیدواریم این شیب نزولی همچنان به قوت خودش ادامه پیدا کند تا نزدیک به صفر یا ۱۰۰ مانند موج‌های قبلی شویم.

وی بیان کرد: ظرفیت واکسیناسیون به‌دلیل اینکه هم راحت‌تر در دسترس مردم قرار داشته باشد و هم ازدحام مردم کمتر شود، تقریبا دو برابر شده است؛ اما ما اکنون کمتر از نصف ظرفیت واکسیناسیون مراجعه‌کننده داریم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ابراز داشت: نزدیک به یک‌میلیون و ۲۵۰هزار نفر یک دز واکسن و نزدیک به ۵۸۰ هزار نفر دو دز واکسن را در سطح استان دریافت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: جمعیت هدف بالای ۱۸ سال  استان نزدیک به ۵۹ درصد یک دز و ۲۶ درصد  دو دز  واکسن دریافت کرده‌اند.

رشیدی‌نژاد عنوان کرد: برای اینکه زنجیره بیماری قطع شود، باید حداقل ۷۰ درصد جمعیت عمومی واکسن دریافت کنند، یعنی از ۳ میلیون و ۴۰۰هزار نفر جمعیت استان باید حدود دو میلیون نفر واکسن تزریق کنند تا زنجیره بیماری در استان قطع شود و  برای اینکار نیاز به همکاری همه داریم.

رشیدی‌نژاد گفت: فعلا الزامی برای واکسیناسیون وجود ندارد؛ اما به احتمال زیاد در آینده نزدیک افرادی که واکسن نمی‌زنند از بعضی از خدمات محروم می‌شوند. افرادی که واکسن دریافت می‌کنند ممکن به بیماری دچار شوند؛ اما بیماری‌های آنها خفیف و مرگ و میر را کاهش می‌دهد و این مسأله در جهان ثابت شده است و باید مردم را برای زدن واکسن تشویق کنیم.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا بیماری استان کرمان استان کرمان رشیدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک، محمدحسین مقیسه گفت: به پیشنهاد هیات مدیره و تصویب مجمع عمومی، سقف ضمانت‌نامه‌های اعتباری از پنج به ۱۰ میلیارد تومان و سقف انواع ضمانت‌نامه‌های غیراعتباری (پیمانکاری -قراردادی) از ۱۰ به ۲۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی با تاکید بر اهمیت افزایش سقف ضمانت‌نامه‌ها، اظهار داشت: افزایش سقف ضمانت‌نامه‌های این صندوق برای صنایع کوچک در سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، اثربخشی خدمات صندوق را به صورت معنی‌داری افزایش خواهد داد و نقش صندوق را در جهش تولید برجسته‌تر خواهد کرد.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک تصریح‌کرد: ضمانت‌نامه اعتباری، برای پوشش ریسک عدم بازپرداخت تسهیلات اعطایی به نفع بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری و همچنین تضمین تامین مالی از طریق سکو‌های تامین مالی جمعی و سکو‌های تامین مالی زنجیره تامین با تخفیف حداکثر ۵۰ درصدی در کارمزد صادر می‌شود. درصد پوشش این نوع ضمانت‌نامه ۱۰۰ درصد اصل و سود تسهیلات سرمایه در گردش، ایجادی و توسعه‌ای را شامل خواهد شد.

مقیسه ادامه‌داد: صندوق با صدور انواع ضمانت‌نامه غیراعتباری به‌نفع کارفرما، تسهیل‌گر اجرای قرارداد‌های واحد‌های تولیدی مشمول تعریف صنایع کوچک است.

وی خاطرنشان‌کرد: ضمانت‌نامه‌های شرکت در مناقصه، پیش‌پرداخت و حُسن انجام کار را می‌توان مهم‌ترین ضمانت‌نامه‌های پیمانکاری دانست که در صندوق بدون دریافت ودیعه نقدی و با تخفیف حداکثر ۵۰ درصدی در کارمزد، به درخواست واحد‌های تولید کوچک و به نفع کارفرمایان صادر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد