Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه واکسیناسیون در کشور به بالای ۷۰ درصد نرسیده، از رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور درخواست داشته‌ایم مردم و زائران امام رضا(ع) را اقناع کرده تا از سفر به مشهد خودداری کنند.

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا رحیمی در خصوص تدابیر ستاد کرونا خراسان رضوی در دهه پایانی صفر در مشهد اظهار کرد: یک طرح و پروتکل اختصاصی برای خراسان رضوی آماده شده که به ستاد کرونا استانی نیز ارائه و یک مرتبه پیرامون آن نیز بحث و بررسی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاد ملی کرونا نیز برای دهه آخر صفر برنامه‌ای جداگانه دارد که به محض ابلاغ، اعمال خواهد شد.

وی ضمن اشاره به ممنوعیت پیاده‌روی زائران امام رضا(ع) در جاده‌های خراسان رضوی منتهی به مشهد تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی یک ابلاغیه از کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور درخواست داشته‌ تا با اقناع‌سازی هیات‌های مذهبی و مردم، توضیح دهند که با توجه به اینکه واکسیناسیون در کشور به بالای ۷۰ درصد نرسیده است، مردم و زائران از حرکت کردن به سمت مشهد خودداری کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این کار نیاز به اقناع‌سازی دارد. از آنجا که هنوز ایمنی کامل ایجاد نشده، باید مردم را توجیه کنیم که سفر در این شرایط احتمال ایجاد خطر برای درگیری مردم به این بیماری وجود دارد.

تقابل دین و سلامت را به هیچ عنوان قبول نداریم

رحیمی افزود: به هیچ عنوان تقابل میان دین و سلامت را قبول نداریم. همانطور که دین بر سلامت جسمانی و روحانی افراد تاکید دارد، ما نیز تاکید داریم که بخشی از سلامتی، مسائل معنوی افراد است. افرادی که می‌خواهند شعاری در دهه پایانی صفر به جا بیاورند، به این موضوع توجه داشته باشند. در پروتکل‌های سلامتی واکسیناسیون کرونا گفته شده که ایمنی افراد حداقل ۲ هفته پس از دوز دوم شکل می‌گیرد؛ لذا خواهشمندیم مردم به این موضوع توجه داشته باشند.

وی عنوان کرد: از رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سایر استان‌ها تقاضا داشته‌ایم افرادی که به ساحت حضرت رضا(ع) ارادت دارند را اقناع کرده و امسال برای حضور در مشهد اصرار نکنند اما باید شرایطی را ایجاد کنیم تا مردم بتوانند از فضای معنوی مشهد نیز استفاده کنند. سلامتی انسان ۲ بعد جسمانی و معنوی دارد. برای تقویت بعد معنوی باید برنامه‌ریزی کرد. تحت هیچ شرایطی دنبال تقابل دین و سلامت نیستیم. برخی از افراد دنبال ایجاد تقابل میان این ۲ موضوع هستند که دین با سلامت و یا سلامت با دینداری مخالف است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تدابیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص بازگشت زائران عراق به ایران خاطرنشان کرد: حدود ۵ تا ۱۰ هزار نفر از خراسان رضوی ممکن است به عراق سفر کرده باشند. با هماهنگی سازمان حج و زیارت کد ملی و شماره تلفن تمام زائران را در اختیار داریم و به محض بازگشت زائران عراق به ایران به صورت فعال وضعیت آنان را پیگیری خواهیم کرد. همکارانم در مراکز بهداشت به صورت مداوم با آن‌ها به صورت تلفنی ارتباط خواهند داشت تا در صورتی که کوچک‌ترین علائمی برای آنان ایجاد شده باشد، وضعیتشان را پیگیری کنیم.

رحیمی تصریح کرد: از تمام زائران به محض ورود به ایران تست کرونا گرفته خواهد شد. اگر تست کسی مثبت باشد، قرنطینه خواهد شد و سایر افراد نیز توسط مراقبین سلامت کنترل می‌شوند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دکتر رحیمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۷۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: ۴۷ درصد زایمان‌هایی که در استان انجام شده طبیعی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدمهدی مجذوبی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز ماما با اشاره به نقش مامایی در پروسه سلامت مادر و نوزاد، اظهار داشت: با وجود تلاش جامعه مامایی و مراقبین سلامت، حدود 47 درصد زایمان‌های انجام شده در سال گذشته طبیعی بوده که مستلزم فرهنگ‌سازی و اقدامات گسترده‌تری برای افزایش این مهم است.

وی به نقش اثرگذار ماما در روند زایمان و سلامت مادر و نوزاد، اشاره کرد و گفت: اخلاق حرفه‌ای در روند کار ماما عنصری بسیار مهم است به ویژه در محور جوانی جمعیت و حفظ کرامت مادری، اخلاق حرفه‌ای بسیار مهم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه مامایی با اغلب شاخص‌های جهانی سلامت از جمله سزارین، زایمان طبیعی، مورتالیتی نوزاد و مادر در ارتباط است، تصریح کرد: بنابراین تقویت توانمندی این قشر موضوع مهمی است که یاید مورد توجه قرار گیرد.

مجذوبی از برگزاری دوره‌های مهارتی برای ماماها و به‌روزرسانی آن‌ها خبر داد و گفت: بدون شک بخش مهمی از موفقیت در حوزه مراقبت‌های سلامت، مرهون تلاش خانواده مامایی است.

وی با تاکید بر اینکه هنوز روند جمعیت با کاهش مواجه است، اما شیب کاهشی کند شده، عنوان کرد: نقش ماماها در افزایش و طرح جوانی جمعیت انکارناپذیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه سبک زندگی به عنوان عامل اصلی بحران جمعیت مطرح است، تصریح کرد: علوم‌ پزشکی در کنار دیگر دستگاه‌ها وظایفی در این خصوص دارد به ویژه در شهرستان‌ها باید مطالبه از دستگاه‌های اثرگذار مشخص شود‌.

مجذوبی به مسائل و دغدغه‌های قشر ماما اشاره کرد و گفت: برخی مشکلات جامعه مامایی مانند مشکل جذب نیرو منبعث از  سیاست‌گذاری‌های کلان کشور است‌. موضوع فوق‌العاده خاص که طرحی ملی است در طول دو سال گذشته پیگیری می‌شد که در هفته‌های آتی با جزییات ابلاغ خواهد شد و به‌نظر می‌رسد مشمول گروه مامایی نیز خواهد بود.

وی گفت: با توجه به تعدد خدماتی که جامعه مامایی ارائه می‌دهند،  لازم است حمایت‌ها از این قشر پر تلاش و اثرگذار با حمایت مدیران ستادی سر و سامان بیشتری بگیرد.

540 مورد انصراف از سقط در همدان

فاطمه ترکمان‌اسدی در این مراسم، اظهار داشت: این جمع مؤثر مجموعه‌ای ارزشمند، فاخر و اثرگذاری در حوزه سلامت ایجاد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در تناسب جمعیتی دانشگاه، حضور مؤثر بانوان ماما باعث تقویت عملکرد حوزه سلامت شده است، تصریح کرد: از حضور تک تک شما در حرفه و نقش‌های مامایی قدردانی می‌کنم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برای افق پیشرو، برنامه‌های متعددی پیش‌بینی شده است که با حضور همه ارکان سلامت به ویژه جامعه مامایی به آن‌ها دست خواهیم یافت، گفت: در حال حاضر 60 درصد مادران باردار، حین بارداری به مراکز  بهداشت مراجعه کرده و از مراقبت‌های مامایی بهره‌مند می‌شوند.

ترکمان اسدی افزود: باید تلاش کنیم تا افراد بیشتری قبل از بارداری به مراکز ما مراجعه کنند و مراقبت‌های بارداری را مبتنی بر مشاوره‌های لازم قبل و حین بارداری دریافت کنند.

وی از فوت 8 مادر باردار در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا باید شاخص‌های مراقبت حین بارداری افزایش کمی و‌ کیفی داشته باشد و امیدواریم که هیچ مادر بارداری به دلیل مسایل مرتبط با بارداری از دست نرود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه حاملگی در گروه سنی ویژه، مستلزم مراقبت ویژه و بیشتر است و باید به صورت تیمی در بخش خصوصی و دولتی از این مراقبت‌ها بهره‌مند شوند، گفت: بنابراین از ماماهای بخش خصوصی درخواست داریم در تقویت مراقبت‌های گروه ویژه، همکاری بین‌بخشی بیشتری با ما داشته باشند.

ترکمان اسدی با بیان اینکه به لطف خدا و همت همکاران حوزه بهداشت، در سال گذشته 540 مورد انصراف از سقط داشتیم، تصریح کرد: در این راستا مشاوره‌های فرزندآوری و ازدواج باید ارتقا یابد و منشور کرامت مادری هم در بخش خصوصی و هم دولتی باید مورد توجه باشد. 

وی با اشاره به این ضرورت که قداست و حرمت رشته مامایی با ارتقای توانمندی‌ها حفظ می‌شود و لازم است با تقویت توانمندی‌های این قشر زحمتکش با قوت و قدرت در تداوم توفیقات حوزه سلامت بکوشیم، افزود: از جمله پرچمداران ابربحران جمعیت و سالخوردگی ماماها هستند که لازم است در کنار مدیران عرصه سیاستگذاری و برنامه‌ریز حضور و فعالیت مؤثری داشته باشند تا در کنار هم کشور را از این بحران برهانیم.

رسول سلیمی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان  نیر در این مراسم، با اشاره به اینکه حدود پنج درصد از جمعیت کارکنان حوزه درمان دانشگاه معادل 715 نفر را ماماها تشکیل می‌دهند اظهار داشت: یکی از معضلات اساسی جامعه امروز، جوانی جمعیت و کرامت مادری است که ماما در رفع این معضل نقش اساسی دارد.

وی گفت: ماما در کیفیت بارداری و زایمان مادر و نوزاد نقش برجسته‌ای دارد که با حفاظت و حراست از جایگاه مامایی می‌تواند به تقویت کیفیت این پروسه کمک کرد.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند