Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید گفت: اگرچه طرح‌های حوزه روستایی بسیار متعدد هستند اما پیش‌بینی می‎‌شود تا پایان سال ۲۷ هزار طرح را بتوانیم تامین مالی کنیم تا به نتیجه و بهره برداری برسند.

اصغر نورالله‌زاده در حاشیه سفر خود به کاشمر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه افزایش قیمت‌ها موجب تأخیر در بهره‌برداری از پروژه‌ها شده است، تصریح کرد: در سفر به شهرستان‌های کاشمر، بردسکن و خلیل‎‌آباد ضمن بازدید از پروژه‌ها تصمیماتی گرفته شد تا هر چه سریع‌تر امسال به بهره‌برداری برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: در مرحله اول تامین مالی پروژه‎‌هایی انجام می‎شود که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و لازم است زودتر به بهره‎‌برداری برسند و اگر موانعی داشته باشند در این بازدید محلی رفع می‎شوند.

وی اظهار کرد: با توجه به رقابتی که به خصوص در حوزه گیاهان دارویی و فن‌آوری و بسته‌بندی محصولات کشمش، انگور و دیگر محصولات وجود دارد برنامه‌هایی را طراحی نمودیم که امیدواریم تا پایان سال به بهره‎‌برداری برسند.

نورالله‌زاده بیان کرد: با توجه به وجود پالایشگاه گیاهان دارویی در شهرستان کاشمر و از سویی چون صندوق کارآفرینی امید به همراه وزارت جهاد کشاورزی مجری طرح گیاهان دارویی هستند به همین خاطر کشاورزی قراردادی برای کشت این نوع از گیاهان دارویی که عصاره، اسانس و ماده مؤثره تولید می‌شود و تمامی آن صادراتی هستند خواهیم داشت.

وی یادآور شد: تمامی تصمیم‌گیری‎های لازم در این خصوص صورت گرفته تا چگونه از کشاورزان حمایت مالی صورت گیرد و بتوانیم سطح زیر کشت را افزایش داده و با کشاورزان قرار داد منعقد کنیم.

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید در ادامه به وضعیت طرح‌های حوزه روستایی اشاره و اظهار کرد: هرچند طرح‌های حوزه روستایی بسیار متعدد هستند اما پیش‌بینی می‎شود تا پایان سال با تامین مالی که صورت خواهد گرفت بتوانیم ۲۷ هزار طرح را به نتیجه و بهره‌برداری برسانیم.

وی تصریح کرد: با بهره‌بردای از این طرح‎‌ها در حدود بیش از ۱۰۰ هزار فرصت شغلی متناسب با ظرفیت‎هایی که روستاها دارند تثبیت و یا ایجاد خواهند شد.

نورالله‎‌زاده بیان کرد: با توجه به اینکه مجری سیاست‎های گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید هستند امید داریم تا پایان سال در حوزه کشت، فراوری و بسته‌بندی گیاهان دارویی در محیط‎‌های روستایی جهش خوبی اتفاق بیفتد.

در سفر روز گذشته مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید به منطقه ترشیز( کاشمر، بردسکن، خلیل‌آباد وکوهسرخ) با اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت به این شهرستان‌ها موافقت شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کارآفرینی کاشمر خبرهای شهرستان کاشمر مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید گیاهان دارویی برداری برسند تا پایان سال بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۲۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ داراب بیرنوندی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در تشریح عملکرد سال ۱۴۰۲ حوزه فاضلاب از ۱۱۰۰ کیلومتر شسشوی شبکه فاضلاب شهرها و نیز ویدئو متری ۳۷ کیلومتری شبکه و خطوط انتقال فاضلاب در سطح استان قزوین خبر داد.

وی تکمیل و افتتاح اولین تصفیه خانه مدرن فاضلاب روستایی در نیکویه، تکمیل فاز اول تصفیه خانه شریفیه، پیشرفت ۸۵ درصدی تصفیه خانه فاضلاب آبگرم و استفاده از سامانه نانو کلر در سیستم گندزدایی تصفیه خانه فاضلاب تاکستان را از دیگر خدماتی برشمرد که با هزینه ای بالغ بر ۷۸۵ میلیارد ریال صورت گرفته است.

بیرنوندی، در بخش دیگری از توضیحات خود از اتمام ۸ قرارداد مربوط به پروژه های فاضلاب، انعقاد ۶ قرارداد جدید و ۱۰ قرارداد در حال انجام خبر داد و برگزاری مناقصات احداث مدول اول تصفیه خانه شهرستان البرز، تجهیز تصفیه خانه نیکویه، احداث لاگون های جدید در تصفیه خانه فاضلاب قزوین با مجموع هزینه ۲۷۶۰ میلیارد ریال را از عملکردهای سال گذشته برشمرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در پایان عقد قرارداد مطالعات پژوهشی بومی سازی دانش تصفیه فاضلاب در اجتماعات کوچک استان و انجام مطالعات مرحله دوم فاضلاب در شهرهای قزوین و تاکستان و نیز مطالعات فاضلاب اقبالیه،اسفرورین و چوبیندر، ضیاء آباد و روستاهای آتان و آکوجان منطقه الموت را از جمله فعالیت های صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899495

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • ثبت بیش از ۷۰ هزار اشتراک‌پذیری جدید گاز در آذربایجان‌غربی
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره برداری از مرحله نخست طرح آبرسانی آتیشگاه تا پایان امسال
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • خطر دستبرد به طبیعت با برداشت بی رویه گیاهان دارویی!