Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمود عباس زاده مشکینی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره مشکلات تردد کامیون‌داران ایرانی در مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان گفت: باید حرمت مرزها حفظ شود و نباید به بهانه مناقشه بین کشورها، اقدامات نسنجیده‌ای انجام شود.

 سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مواضع  رسمی جمهوری اسلامی در مورد همسایگان همیشه روشن بوده است، ایران همواره علاقمند به تقویت مراودات با همسایگان بوده است، آنها هم باید با موانع و آسیب‌های روابط برخورد کنند و چالش‌های احتمالی را تحت نظارت و مدیریت قرار دهند تا سایرین نتوانند از این اتفاقات سوءاستفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس گفت: به نظر می‌رسد برخی قدرت‌های فرامنطقه‌ای در مرزهای کشورمان بازی پیچیده‌ای را بازی می‌کنند، اما جمهوری اسلامی در بازی‌خوانی مسلط است و نگرانی چندانی از این قضایا ندارد.

عباس زاده مشکینی مشترکات تاریخی و فرهنگی ایران و جمهوری آذربایجان را عامل وحدت بخش دو ملت عنوان کرد و گفت: مواضع ایران در مناقشه قره باغ شفاف و روشن بود و شاهد بودیم که در بالاترین سطح در مساله قره باغ رهبر انقلاب از آزادی اراضی اشغالی حمایت کردند.

وی با بیان اینکه روابط حَسنه ایران با همسایگان مورد ناخرسندی بدخواهان ملت‌های منطقه است، گفت: برخی رسانه‌های کشورهای بیگانه سعی دارند از اتفاقات کوچک سوء استفاده کنند و با هر اتفاقی سرویس‌های جاسوسی آنها فعال می‌شوند. کشورهای منطقه نباید اجازه دهند این اتفاقات خللی در روابط همسایگان ایجاد کند.

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی در این حوادث تحت تاثیر القائات قرار می‌گیرند و خواسته یا ناخواسته موضوعاتی مطرح می‌کنند که این مواضع در روابط دو کشور سازنده نیست.طبیعتاً اگر خویشتنداری و عقلانیت در این زمینه وجود نداشته باشد می‌تواند منشاء کدورت شود.

وی تاکید کرد: مراجع رسمی باید به این تحرکات سوء توجه داشته باشند و اگر کشورهای همسایه خواهان توسعه روابط هستند مراقب شیطنت‌های رسانه‌ای و نقش مخرب آنها در روابط دو کشور باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: ارتباطات تاریخی و پیوند فرهنگی ملت‌های منطقه باعث هم‌افزایی کشورها می‌شود و نباید این ارتباطات تحت الشعاع آرزوهای بیگانگان قرار بگیرد.

برچسب‌ها کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی تهران کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۵۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند این در حالیست مهف مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند.

به گزارش ایسنا صادق ضیاییان در نشست علمی بارش‌های سیل‌آسا طی فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور افزود: نکته مهم این است که مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند همچنین قابلیتی در آن‌ها بسط داده نشده است تا بتواند بارندگی عظیم در ایران، عمان و امارات متحده عربی به‌ویژه دبی است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی  ادامه داد: وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین شامل می‌شده است ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است.

وی درباره علت بارش‌های سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می توان شکل گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگه دارد شکل) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد. 

ضیاییان اضافه کرد: عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند. 

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • امیرعبداللهیان: روابط با آفریقا مبتنی بر احترام متقابل است