Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس یک گزارش جدید، هزینه کشور‌های قاره آسیا برای مواد غذایی تا سال ۲۰۳۰ دو برابر خواهد شد و به ۸ تریلیون دلار می‌رسد. طبق یافته‌های جدید، کشور‌های آسیایی تا سال ۲۰۳۰ هزینه خود را برای مواد غذایی دو برابر می‌کنند و به ۸ تریلیون دلار خواهد رساند و بیش از ۱.۵ تریلیون دلار سرمایه‌گذاری برای برآوردن تقاضا در این قاره لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر هزینه مصرف مواد غذایی در آسیا ۴ تریلیون دلار در سال تخمین زده شده است.

بر اساس یافته‌های مشترک شرکت‌های سرمایه‌گذاری پی دبلیو سی PwC، رابوبانک Rabobank و تماسک Temasek، بیشتر این هزینه‌ها ناشی از رشد سریع جمعیت در این قاره است که انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۰ به ۴.۵ میلیارد نفر برسد.

تغییر عادات مصرف کننده یکی دیگر از عوامل افزایش تقاضا است چرا که مردم این منطقه به طور فزاینده‌ای به سمت غذای سالم می‌روند.

آنوج ماهشواری، مدیر عامل شرکت کشاورزی در شرکت تماسک در گفتگو با شبکه سی ان بی‌سی گفت: مردم غذای سالم‌تری می‌خواهند؛ غذای ایمن‌تری می‌خواهند؛ آن‌ها می‌خواهند آنلاین خرید کنند وغذایی می‌خواهند که پایدار باشد.

بر اساس این گزارش، همه این‌ها به ناچار منجر به تبدیل شدن قاره آسیا به بزرگترین بازار مواد غذایی و آشامیدنی در جهان در کمتر از یک دهه می‌شود.

طبق این یافته ها، بیشترین میزان افزایش هزینه در هند و منطقه جنوب شرق آسیا رخ خواهد داد، با این حال، چین موقعیت خود را به عنوان بزرگترین بازار در کل حفظ خواهد کرد.

در این گزارش آمده است که حدود ۱.۵۵ تریلیون دلار سرمایه‌گذاری در سراسر زنجیره غذایی آسیا برای برآوردن تقاضای فزاینده مورد نیاز است، که می‌تواند یک فرصت تجاری عالی برای سرمایه گذاران باشد.

این گزارش از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران خواسته است تمرکز خود را بر روی شش «روند مهم» از جمله رژیم‌های غذایی سالم، محصولات تازه، منابع ایمن، مصرف پایدار، پروتئین‌های جایگزین و خرید آنلاین متمرکز کنند.

ماهشواری در این باره می‌گوید: این روند‌ها (چیزی است) که صنایع کشاورزی باید روی آن تمرکز کنند و اطمینان حاصل کنند که مصرف کنندگان می‌توانند این نوع غذا را علاوه بر حجم مورد نیاز خود در نقاطی مانند آسیا دریافت کنند.

/تسنیم برچسب ها: مردم آسیا ، هزینه ، غذا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PBe

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مردم آسیا هزینه غذا تریلیون دلار مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۹۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالحسین روح الامینی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: دولت و مجلس در حساس‌ترین شرایط قدردانی از مردم را رها نکرده اند، تذکر بنده به ماده ۲۲ یعنی حفظ شان مجلس می‌باشد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ملت عزیز شاهد هستند نمایندگان چند شیفته کار می‌کنند، تمرکز را بر روی حل مسائل و مشکلات اساسی همچون خودرو، مسکن، همسان سازی حقوق بازنشستگان گذاشته اند، اما شاهد هستیم با بی انصافی زیاد در فضای عمومی و گا‌ها نخبگانی انتقاداتی بر مجلس وارد است؛ وظیفه مجلس انقلابی و هیات رئیسه مجلس دفاع از شان نمایندگان است که به صورت تمام وقت کار می‌کنند از طرفی هم مورد انتقاد‌هایی قرار می‌گیرند، هیات رئیسه، روابط عمومی به ویژه سخنگویان مجلس بیشتر دستاورد‌های مجلس یازدهم را مطرح کنند.

روح الامینی در ادامه تاکید کرد: کالا‌هایی که در خصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان انجام شد امروز مورد استقبال عموم قرار گرفته، اکثریت مردم پیگیر و در انتظار اجرایی شدن آن هستند، بر اساس آن که افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان را شاهد خواهیم بود موجب خرسندی بسیاری از مردم خواهیم شد.

نوری قزلجه: اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور در بودجه با عدالت بودجه ریزی همخوانی ندارد

غلامرضا نوری قزلجه نماینده بستان آباد در اخطار اصل ۵۳ مربوط به پرداختی ها، گفت: آقای رئیس جمهور و همکاران در این جدول ردیفی در خصوص اجرای مصوبات سفر آقای رئیس جمهور آورده شده است که نزدیک به ۲ همت اعتبار به آن اختصاص داده شده است و ۷۵۰ میلیارد تومان آن هزینه‌ای است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: هزینه‌ها در بخش هزینه‌ای و جداول بودجه آورده شده است، در جایی از بودجه عنوان شده که تقریبا ۹۵ هزار همت به دولت داده می‌شود تا همگی به صورت هزینه‌های بلاعوض به عنوان هزینه سفر صرف شود؛ اختصاص ردیف اعتباری برای سفر رئیس جمهور بدعت محسوب می‌شود که با عدالت بودجه ریزی و اقدامات کارشناسی همخوانی ندارد، بی تردید انحرافاتی با اختصاص این اعتبار در مناطق مختلف رخ خواهد داد و در بودجه دستگاه‌های اجرایی هزینه‌های مربوط به سفر مشخص نخواهد بود، امیدواریم با این ردیف اختصاص داده شده مخالفت شود. 

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند
  • سپهرزاد: کنار گذاشتن من بدون اطلاع قبلی زیبنده دوومیدانی نیست/ حسین رسولی از بی توجهی‌ها دلخور است
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • طرح کالابرگ ادامه می یابد؟