Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در دیدار با گروهی از بسیج دانشجویی ضمن مرور مهمترین ویژگی‌های رزمندگان در عرصه دفاع از میهن، بر ضرورت استقرار فرهنگ دفاع مقدس تاکید کرد.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در دیدار با اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، بهترین ابزار جریان سازی فرهنگ دفاع مقدس در حوزه اجرایی، علمی، پژوهشی و دانشجویی را بسیج دانشجویی دانست که نقش بسیار پررنگی در این زمینه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در خصوص مهمترین خصایل دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: افرادی که با حداقل امکانات در میدان نبرد حاضر می‌شدند، یاور و تابع امام خمینی (ره) بودند. این امام باوری و تبعیت از منویات او، در هر بضاعت دینی دیده می‌شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: خود باوری و عزت نفس رزمندگان، یک پیشران موثر برای مقابله بود. اتکا به نیرو‌های درون زا منجر به ظفرمندی در عرصه جنگ بود، چراکه نگاه به بیرون مرز‌ها پشتوانه سست و شکننده را رقم می‌زند.

وی با اشاره به اینکه ایثارگران، تاکتیک پذیر، انعطاف پذیر و هوشمندانه با نگاهی مدبرانه در میدان حضور داشتند، گفت: اگر این نگاه تاکتیکی و شجاعت بی نظیر رزمندگان وجود نداشت، دشمن به سرعت بر میهن چیره می‌شد.

زالی تصریح کرد: دفاع مقدس آکنده از برنامه‌های نوآورانه در تمام زمینه‌های بهداشت و درمان، زیرساختی، عملیاتی و جهادی بود و رزمندگان با از خودگذشتگی و غیرت دینی و میهنی مبارزه می‌کردند. محرومیت زدایی و عدالت اجتماعی در سایه فرهنگ دفاع مقدس معنا پیدا کرد.

وی با بیان اینکه نیرو‌های بهداشت و درمان نیز در خط مقدم مقابله با دشمن در حال خدمت رسانی بودند، افزود: نحوه راه اندازی و اداره بیمارستان‌های صحرایی، انجام جراحی در شرایط خاص جنگ و رسیدگی به مجروحان، از جمله تجارب زرینی از آن دوران است که شاید آنطور که شایسته بود به آن پرداخته نشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بسیج دانشجویی را پیشتاز و پیش قراول رسیدن به جهاد علمی و خودکفایی دانست و گفت: امروزه جبهه نبرد تغییر کرده است، اما ماهیت نبرد همچون گذشته است. در هم نوردیدن سنگر‌های علمی، خودباوری دانشی، رسیدن به قلل رفیع و مرجعیت علمی در کشور و منطقه نباید متوقف شود.

زالی گفت: حرکت جهادی در امر واکسیناسیونی، به ویژه در قالب اجرای طرح شهید سلیمانی، به نوعی بازآفرینی فرهنگ دفاع مقدس محسوب می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علیرضا زالی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فرهنگ دفاع مقدس بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۵۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد

با تلاش گروه های تفحص شهدا پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه کشف و پس از احراز هویت، خبر شناسایی پیکر به خانواده شهدا اعلام شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، امیر سرتیپ «سلیمان کامیابی» جانشین معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح و سردار «جمال شاکرمی» فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام، با حضور در منزل شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» از تازه تفحص‌شده دوران هشت سال دفاع مقدس، خبر شناسایی هویت‌ این شهید والامقام را به خانواده‌اش اعلام کردند.

شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» سال 1327 در روستای «چشمه پهن» بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد. وی با آغاز جنگ تحمیلی به‌عنوان بسیجی از طرف سپاه ایلام به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل اعزام شد و هشتم مرداد سال 1362 در منطقه مهران، در عملیات «والفجر سه» بر اثر اصابت ترکش مستقیم دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر استان ایلام پیوست، تا این‌که این‌روزها پس از 41 سال گمنامی، سرانجام پیکرش تفحص و هویت وی از طریق آزمایش دی.ان.ای شناسایی شد.

هویت 7 شهید گمنام مدفون در فارس مشخص شد

همچنین پیکر مطهر شهید «جهانگیر بیات» از شهدای جاویدالاثر دوران دفاع مقدس نیز پس از 42 سال کشف و شناسایی شد.

جهانگیر بیات، فرزند جهان‌شاه، به‌عنوان بسیجی از کرج به جبهه اعزام و در سال 1361 در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه بر اثر اصابت ترکش مستقیم به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر پیوست.

مسئولین استان البرز با حضور در منزل این شهید، خبر تفحص و شناسایی پیکر شهید بیات را به بازماندگانش اعلام کردند. برنامه‌های تشییع و خاکسپاری نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • عملیات بیت المقدس نقطه عطف دفاع مقدس است
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم