Web Analytics Made Easy - Statcounter

شفیعی با بیان اینکه طبق آخرین بررسی‌ها سالی 200 تا 250 هزار نفر به جمعیت استان از طریق مهاجرت افزوده می شود، گفت: شهرهایی مثل قرچک و شهریار مهاجرت‌های زیادی صورت می‌گیرد و سیر جمعیتی که در این شهرها بیشتر می‌شود ما را در تامین زیرساخت‌های لازم برای شهرها دچار مشکل می‌کند.

مسعود شفیعی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، درباره مخاطرات جمعیتی استان تهران، گفت: طبق آخرین بررسی‌ها جمعیت استان تهران حدود 14 میلیون نفر است و به نظر می‌رسد سالی 200 تا 250 هزار نفر به جمعیت استان اضافه می‌شود و عمدتا این جمعیت از طریق مهاجرت است چراکه نرخ زاد و ولد در استان تهران پائین است و عمدتا مهاجرت‌ها نیز در شهرهای پیرامونی استان اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش جمعیت شهرهای پیرامونی استان تهران

او با اشاره به اینکه شهرهای پیرامونی استان تهران مشکلات زیرساختی زیادی دارند، افزود: عمدتا مهاجرت‌ها از شهرهای دیگر به استان تهران، در شهرهای پیرامونی است و یا به دلیلی هزینه‌های بالای شهر تهران مردم به شهرهای پیرامونی سوق داده می‌شوند و در برخی از شهرهای پیرامونی استان تهران نرخ افزایش جمعیت به رقم 8 درصد در سال رسیده که این رقم بالایی است.

سیر جمعیتی بالا به شهرستان‌های قرچک و شهریار

شفیعی ادامه داد: در شهرهایی مثل قرچک و شهریار مهاجرت‌های زیادی صورت می‌گیرد و سیر جمعیتی که در این شهرها بیشتر می‌شود ما را در تامین زیرساخت‌های لازم برای شهرها دچار مشکل می‌کنند. به‌عنوان مثال در تامین آب شرب در شهرهای پیرامونی دچار مشکل هستیم و فشار زیادی به آب‌های زیرزمینی وارد می‌شود تا آب شرب منطقه تامین شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران درباره هرم جمعیتی استان تهران، گفت: جمعیت استان تهران به دلیل اینکه عمدتا مهاجرت از شهرهای دیگر انجام می شود جمعیت پیری به نسبت سایر استان‌های دیگر نیست.

ابلاغ 450 میلیارد تومان اعتبار برای محرومیت زدایی

او درباره محرومیت زدایی در استان تهران، تصریح کرد: اعتبار محرومیت زدایی برای استان ابلاغ شده که حدود 450 میلیارد تومان برای سال 99 بود که این اعتبار ابلاغ شده اما پرداخت نشده و عمدتا در موضوعاتی مثل آب رسانی به روستاها، بهداشت روستایی و راه‌های روستایی تعلق می‌گیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران ادامه داد: همچنین در زمینه کلاس درس نیز اعتبارات محرومیت زدایی اختصاص می‌گیرد چراکه در حوزه کلاس‌های درسی استان تهران از متوسط کشوری وضعیت بدتر دارد و بیشتر از کلاس‌های درسی در تهران، دانش آموز داریم.

مراجعه بیشتر مردم برای درمان به تهران

شفیعی با بیان اینکه سرانه‌های خانه‌های بهداشت به ازای جمعیت ساکن در استان کمتر است، اضافه کرد: دچار کمبود در درمان و تخت‌های بیمارستانی در استان هستیم. فقط تعداد افراد ساکن استان در درمان را مدنظر قرار می‌دهیم درحالی که بسیاری از افراد از شهرهای دیگر برای درمان به تهران مراجعه می‌کنند، این باعث می‌شود ضریب استفاده از تخت‌ها کمتر از سایر استان‌هاست.

حمایت دولت از شهرداری تهران به دلیل پایتخت بودن شهر تهران

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران درباره کمک‌های دولت به مسائل زیرساختی استان تهران، گفت: عموما شهرداری‌ها از منابع درآمدی خود باید شهر را اداره کنند و شهرداری تهران نیز منابعی را در اختیار دارد اما به دلیل اینکه بارگذاری جمعیت در تهران داریم که ناشی از مهاجرت‌هاست و پایتخت بودن شهر تهران انتظاراتی را ایجاد می‌کند که دولت نیز حمایتی از شهرداری تهران کند که این اتفاق نیز افتاده و در حوزه حمل و نقل عمومی کمک‌هایی از سوی دولت انجام شده است.

او با بیان اینکه رویکرد ما این است که طرح‌ها و پروژه‌هایی که جنبه اقتصادی دارند از طریق واگذاری به بخش خصوصی و نهادهای عمومی دولتی به اجرا برسانیم، افزود: به دنبال آن منابع دولتی را صرف مواردی کنیم که جنبه اجتماعی دارد دنبال عملی کردن این رویکرد هستیم که تلاش بیشتر مسئولان شهری را نیز می‌طلبد.

موفقیتی در فروش اموال مازاد حاصل نشد

شفیعی درباره اموال مازاد در استان تهران، گفت: سال گذشته اموال مازادی که شناسایی کردیم نزدیک به 800 میلیارد تومان بود که فقط در یک مرحله این اموال که در دست دستگاه‌های اجرایی بود شناسایی شد و برآورد ما این است که به مراتب این اموال مازاد بیشتر است. در فروش و واگذاری این اموال موفقیتی حاصل نشد قرار شد امسال تلاش‌های بیشتری صورت گیرد که این اموال راکد را واگذار کنیم تا برای آبادی استان از آن استفاده کنیم.

آمار وزارت ارتباطات از میزان اشتغال در فضای مجازی دقیق نیست

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران درباره آمار اشتغال در فضای مجازی، اظهار کرد: درباره آمار اشتغال در فضای مجازی، آمار مستندی وجود ندارد که همین مسئله یکی از چالش‌های ماست که اگر آمار مستندی ارائه شود این موضوع بهتر راهبری می‌شود و علت آن این است که این نوع کسب و کارها متفاوت از فضای واقعی هستند و ویژگی‌های یک شغل در فضای مجازی که بتوانیم آن را رصد کنیم در کشور ما شکل نگرفته است.

او در پایان گفت: گاهی تخمین‌هایی از وزارت ارتباطات درباره اشتغال در فضای مجازی وجود دارد اما عدد و رقم دقیقی نیست.

انتهای پیام/ 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مهاجرت استان تهران مشکلات شهر تهران افزایش جمعیت دانش آموز درمان دولت شهرداری پایتخت شهرداری تهران حمل و نقل عمومی بخش خصوصی دستگاه های اجرایی اشتغال فضای مجازی استان تهران مهاجرت به تهران اشتغال در فضای مجازی جمعیت استان تهران رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اشتغال در فضای مجازی شهرهای پیرامونی میلیارد تومان محرومیت زدایی قرچک و شهریار جمعیت استان اموال مازاد مهاجرت ها سیر جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۷۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد در نهمین جلسه‌ شورای تأمین مسکن استان، افزود: شناسنامه مسکن استان به طور کامل احصا و هر آنچه برای تکمیل اقدامات گسترده‌ای که تاکنون به همت دولت مردمی و انقلابی ایران قوی در حوزه مسکن در استان همدان انجام شده، مشخص و پیش روی مسئولان است.

وی ادامه داد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، باز آفرینی شهری و مسکن روستایی چهار محور مهمی است که با قوت و برای دست یافتن به تمامی اهداف تعریف شده، دنبال می‌‎شود.

استاندار همدان اظهار کرد: از اقدامات جهادی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها تقدیر می‌کنم.

وی گفت: پروژه‌های مسکن در شهرستان‌ها توسط معاون هماهنگی امور عمرانی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب‌اسلامی و مدیرکل راه و شهرسازی با فرمانداران، شهرداران و مدیران به صورت ویژه بررسی می‌شود.

قاسمی فرزاد بیان کرد: رقابت مثبت برای تسریع روند کار نهضت ملی مسکن در دستگاه‌های اجرایی ایجاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: فرآیند تأمین زمین با روند قانونی و معرفی متقاضیان به بانک‌ها توسط دولت مردمی و انقلابی ایران قوی انجام می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه مسکن باید با کیفیت مطلوب و سرعت بالا احداث شود، افزود: در کنار تحقق شعار "جهش‌ تولید با مشارکت مردم" جهش مسکن نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی تاکید کرد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اولویت تأمین مسکن استان است.

استان همدان، با وسعتی نزدیک به ۲۰ هزار کیلومتر مربع حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و تراکم نسبی ۸۸ نفر در هر کیلومتر مربع، همدان را در ردیف یکی از پرتراکم‌ترین استان‌های کشور قرار داده‌ است. ساخت و تحویل چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال و در طول فعالیت دولت سیزدهم انجام خواهد شد.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229224 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان بازار مسکن مسکن ملی

دیگر خبرها

  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • بازداشت اعضای یک شرکت هرمی کلاهبردار در شهریار
  • پاتک پلیس امنیت به یک شرکت هرمی در شهریار/۲۸ نفر دستگیر شدند
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند و در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند