Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مهدی شاکران سخنگوی جمعیت پیشرفت و عدالت استان اصفهان درباره مهمترین چالش‌های پیش روی استاندار آینده اصفهان، گفت: یکی از مهمترین چالش‌های پیش روی استاندار بحث آب و زاینده رود و فرونشست دشت اصفهان است که مشکل فرونشست به همان مشکل کمبود آب و پایین رفتن آب‌های زیر سطحی بر می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار جدید باید توان برقراری ارتباط میان استانی را داشته باشد و در دیپلماسی بین استانی موفق عمل کند.

وی افزود: استاندار باید با ارتباط مستمر با هیات دولت بر حق اصفهان که سال‌ها نادیده گرفته شده پافشاری کند تا مشکل کم آبی در استان حل شود. امروز کمبود آب بر تمام سطوح زندگی مردم اصفهان اثر منفی گذاشته که به این مهم و رفع این معضل باید توجه ویژه شود.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: استاندار آینده باید توجه کند که اصفهان یک شهر تاریخی و توریستی با جاذبه‌های تاریخی زیادی است و صنعت گردشگری در این استان از اهمیت خاصی برخوردار است. در چند سال گذشته و با اتخاذ سیاست‌های نادرست حضور گردشگران خارجی در اصفهان کاهش پیدا کرده است؛ بنابراین استاندار باید یک ارتباط قوی با مدیریت درون شهری بگیرد تا بتواند ظرفیت‌های اصفهان را در بخش صنعت و گردشگری فعال کند.

شاکران تصریح کرد: معتقدم استاندار اصفهان باید تصمیم بگیرد که با فعالان سیاسی و فرهنگی شهر چگونه می‌خواهد ارتباط برقرار کند. به این معنا که آیا حاضر است احزاب سیاسی و مجموعه‌های فرهنگی را که در آینده اصفهان می‌توانند نقش پر رنگی داشته باشند در صحنه مدیریت استان به عنوان بازیگران تاثیرگذار قبول کند؟ بنابراین استاندار آینده باید این تصمیم گیری مهم را انجام دهد چرا که اگر یک استاندار با احزاب سیاسی و فعالان فرهنگی بتواند ارتباط خوبی برقرار کند، می‌تواند در راس استان نیز از آنان استفاده و بخش قابل توجهی از مشکلات را رفع کند.

وی افزود: بنابراین احزاب سیاسی، مجموعه‌ها و فعالان فرهنگی می‌توانند بازوان تاثیرگذار استانداری در کشف مشکلات و مدیریت بهتر استان باشند.

سخنگوی جمعیت پیشرفت و عدالت استان اصفهان، ادامه داد: یک استاندار قوی باید اشراف کامل بر مسائل استان داشته باشد و مسائل فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی استان خود را به خوبی بشناسد. استاندارانی که از استان اصفهان نبودند در بسیاری از مواقع با بافت فرهنگی و بومی مناطق آشنا نبودند که در نتیجه دچار مشکل شدند. از طرفی باید بداند که هر منطقه چه ظرفیت‌ها و چه محدودیت‌هایی دارد تا بتواند سیاستگذاری‌های درستی انجام دهد.

شاکران خاطرنشان کرد: استاندار باید یک مثلث شامل استانداری، هیات دولت و مدیریت درون شهری تشکیل دهد. اگر بتواند بین این مثلث ارتباط خوبی برقرار کند می‌تواند استان را روبه جلو هدایت کند و موجب پیشرفت آن شود. اگر هر کدام یک از این ضلع‌ها لنگید و استاندار با آن دچار مشکل شد طبیعتا در یک بخش از استان دچار مشکل خواهیم شد.


منبع:ایسنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخاب استاندار احزاب سیاسی صنعت گردشگری استاندار آینده احزاب سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۱۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هم اندیشی فعالان حوزه خانواده منطقه ١٠ با عنوان «جامعه پرداز خانواده» با هدف شناسایی، معارفه و هم افزایی فعالان مساله محور حوزه خانواده روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در فرهنگسرای عطار نیشابوری برگزار می‌شود.

در ابتدای این نشست هم اندیشی خدیجه مهدی پور مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۰ و رییس فرهنگسرای عطار نیشابوری گفت: یک تیم ۱۵ نفره، متشکل از کارشناسان فرهنگی هنری ماه هاست در حال شناسایی، ارزیابی و ارتباط گیری با کنشگران فعال حوزه خانواده در منطقه ۱۰ می‌باشند تا بتوانند در رویدادی مساله محور بر اساس بوم این منطقه، فعالین و نوع فعالیتشان را با هم به اشتراک بگذارند. موضوع خانواده از جمله موضوعاتی است که در همه سازمان‌ها و نهادها به عنوان یک رویکرد و از دغدغه‌های اصلی دلسوزان و صاحب نظران فرهنگی و اجتماعی است و این مدیریت هم از این قاعده مستثنی نیست.

وی افزود: کنشگران و فعالان حوزه خانواده در این رویداد در محورهای ازدواج، هویت زن، جمعیت، فرزند پروری و طلاق، شناسایی و جهت هم افزایی و حیات مجموعه‌های خود به یکدیگر معرفی خواهند شد تا بتوانند عملیات‌های مشترک تعریف و به حل مسائل خانواده‌های محورهای یاد شده کمک کنند.

مهدی پور در ادامه این نشست گفت: مراکز فعال در حوزه سبک زندگی، مبلغین و گروه‌های تبلیغی، مجموعه‌های علمی و پژوهش محور، مؤسسات، مراکز مشاوره، مساجد و هیأت مذهبی فعال در حوزه‌های اجتماعی، خیریه‌ها، گروه‌های جهادی، گروه‌ها و کانال‌های مجازی، کنشگران و اساتید برجسته و به نام حوزه خانواده می‌توانند در این رویداد شرکت کنند و ان شاالله با هم افزایی بتوانیم اقدامات موثری در مقابله با آسیب‌های اجتماعی حوزه خانواده در منطقه ۱۰ و شهر تهران انجام دهیم.

نشست مذکور روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۴:۳۰ در فرهنگسرای عطار نیشابوری واقع در میدان بریانک، خیابان شهید دعوتی، انتهای خیابان شهید امیر قلی برگزار می‌شود.

کد خبر 6091143 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • ساخت یک شهرک جدید؛ تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت!
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد