Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش روز چهارشنبه از ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی، "محمد صالح خواجه حسینی" مسوول یک تیم تحقیق و توسعه تجهیزات فنی درباره ویژگی های این دستگاه گفت: این ابزار در بین نمونه تجهیزات ثبت سیگنال های مغزی دارای کمترین حساسیت به نویزهای حرکتی و محیطی است و با توجه به ماهیت این تجهیزات، تقویت و فیلتر سیگنال مغزی بلافاصله از روی پوست سر صورت می پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سنجش امپدانس پوست روی هر الکترود بصورت مستقل حین ثبت و بی وقفه انجام می پذیرد و برای سهولت استفاده یک نشانگر ال ای دی روی هر الکترود به صورت رنگی امپدانس پوست را نمایش می دهد. به علاوه الکترودهای یکپارچه و قابل تنظیم، کلاه پارچه ای قابل شستشو و ضد حساسیت، زمان آماده سازی بیمار برای ثبت نوار مغزی را به کمتر از پنج دقیقه می رساند.

این محقق با بیان اینکه پدیدار شدن پتانسیل های وابسته به رویداد(ERP) با کمترین تعداد محرک به دلیل نویز بسیار پایین از دیگر ویژگی های این دستگاه است، افزود: این ابزار تمامی استاندارهای پزشکی وزارت بهداشت، گواهینامه ISO۱۳۴۸۵ و تاییدیه شرکت دانش بنیان را دریافت کرده است.

خواجه حسینی طراحی و ساخت و بومی سازی بسیاری از تجهیزات و ابزارهای فنی مورد نیاز محققان و متخصصان در حوزه علوم شناختی را گامی مثبت برای تامین نیازهای داخلی و کمک به امر توسعه و پیشرفت دانش عنوان کرد و یادآور شد: تولید و بومی سازی بسیاری از ابزارها و سیستم های تخصصی در این حوزه به معنای واقعی بی نیاز از واردات است و نشان دهنده توانمندی و تخصص در داخل کشور است.

وی با تمجید از نقش ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی در امر رشد و توسعه تولیدات و تجهیزات تخصصی در حوزه علوم شناختی افزود: ستاد توسعه علوم شناختی در جهت رشد و ارتقاء فعالیت های حوزه علوم شناختی در کشور از پیشگامان این دانش محسوب می شود و با حمایت های گسترده این ستاد از شرکت های فن آور و دانش بنیان و پژوهشگران و محققان، بسیاری از تجهیزات و دستگاهی فنی و تخصصی مورد نیاز مراکز درمانی، تحقیقاتی و تخصصی در کشور طراحی، ساخته و بومی سازی شد.

برچسب‌ها ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی مغز دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی مغز دانش بنیان ها ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی مغز دانش بنیان ها ستاد توسعه علوم علوم شناختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۲۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات