Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر مرکز بیمه‌های تخصصی عمر کارآفرین در خراسان جنوبی با بیان اینکه شرکت بیمه کارآفرین ۳۳ بیماری خاص را تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بیمه می‌کند، افزود: یکی از بزرگترین شرکت‌های بیمه‌ای کشور هستیم و با افتتاح مرکز تخصصی، اتفاقات بزرگی در استان رقم می‌خورد.

آزاده نوری، مسئول سازمان فروش ماوین، در گردهمایی نمایندگان بیمه کارآفرین با خیران استان به منظور ارائه و معرفی طرح امید برای کودکان بدسرپرست و بی سرپرست گفت: هدف از ایجاد مرکز تخصصی بیمه‌های عمر کارآفرینی در این استان است؛ به این معنا که به معنای واقعی به کارآفرینی بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه تصمیم گرفتیم این برنامه را در خراسان جنوبی پیاده کنیم، افزود: تجربه موفق این کار را در استان‌های دیگر نیز داریم  و در این فکر هستیم که چه زیباست اگر بتوان برنامه ریزی کرد تا برای کودکان نیازمند کارآفرینی کنیم.

نوری با بیان اینکه به دنبال کارآفرینی به صورت گام به گام هستیم، افزود: بیمه نامه عمر حق بیمه زیادی برای کودکان نیست، اما پوشش‌های بیمه‌ای بهانه‌ای است که در دراز مدت می‌تواند کار بزرگی برای افراد ایجاد کند.

وی با بیان اینکه جامعه ما نیاز دارد تا این کار در آن انجام شود، تصریح کرد: این فعالیت‌ها به معنای یادگیری و فراگیری آینده نگری است تا این آینده نگری در نسل‌ها تسری یابد تا زمانی که کودکان تحصیل خود را به اتمام رساندند، با همین نگرش و تفکر به آینده سازی فرزندان دیگر بپردازد.

وی با بیان اینکه امیدواریم با برنامه ریزی‌هایی که انجام می‌شود بتوانیم جامعه خود را به سمتی ببریم که نیاز نباشد این برنامه ریزی‌ها انجام شود، افزود: درخواست حمایت از مجموعه خیران را در راستای کارآفرینی و ایجاد مشاغل پایدار داریم تا بتوانیم به یک اثربخشی کامل برسیم.

مسئول سازمان فروش ماوین بیان کرد: به پشتوانه حمایت خیران این برنامه را ریخته‌ایم و در پروژه اول این برنامه ۳۰۰ دانش آموز از موسسات خیریه مختلف را تحت پوشش داریم که حداقل یک بیمه نامه ۳ میلیون تومانی را درنظر بگیریم.

وی با بیان اینکه قطره قطره برای آینده فرزندان در حال برنامه ریزی هستیم،  افزود: در این طرح، یک نوزاد یک ماهه تا فرد ۶۵ ساله می‌توانند تحت پوشش قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه قرار است شرایطی را ایجاد کنیم تا افرادی که نیاز دارند شغل جدیدی ایجاد کنند، تحت پوشش قرار داده و به عنوان نماینده فعالیت خود را در سطح استان شروع کنیم، اظهار کرد: کار ما فروش بیمه نامه‌های عمر است و هر بیمه عمر که فروخته می‌شود به آینده درخشان تر فرزندان این سرزمین کمک می‌کند.

نوری ادامه داد: اگر کودکان به سن مناسبی برای کارآفرینی برسند می‌توانند از مشاوره و آموزش بهره برده و به شغل مناسب برسند.

سمانه جانفدا، مدیر مرکز بیمه‌های تخصصی عمر کارآفرین در خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه شرکت بیمه کارآفرین ۳۳ بیماری خاص را تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بیمه می‌کند، افزود: یکی از بزرگترین شرکت‌های بیمه‌ای کشور هستیم و با افتتاح مرکز تخصصی، اتفاقات بزرگی در استان رقم می‌خورد.

وی اظهار کرد: بیمه‌های عمر کمک بسزایی به زندگی بخشیدن می‌کنند و بیمه کارآفرینی به صورت تخصصی بحث بیمه‌های عمر را دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه شرکت بیمه کارآفرین ۳۳ بیماری خاص را تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بیمه می‌کند، افزود: یکی از بزرگترین شرکت‌های بیمه‌ای کشور هستیم و با افتتاح مرکز تخصصی، اتفاقات بزرگی در استان رقم می‌خورد.

مدیر مرکز بیمه‌های تخصصی عمر کارآفرین در خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون هیچ مرکز تخصصی بیمه عمری در استان نداشتیم، اما این مرکز ظرف مدت دو ماه راه اندازی شده است.

جانفدا با بیان اینکه تصمیم گرفتیم که برای نیازمندان پس انداز کنیم تا بتوانیم آینده خوبی را رقم بزنیم، اظهار کرد: امیدواریم آینده خوبی را برای استان و برای تحت پوشش قرار دادن نیازمندان رقم بزنیم.

در این نشست همچنین بر هم افزایی بیشتر خیران و این بیمه تاکید و راهکارهایی برای برون رفت از مشکلات و موانع اندیشیده شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بیمه کارآفرین منطقه خراسان جنوبی خراسان جنوبی بیمه کارآفرین عمر کارآفرین برنامه ریزی بیمه ای مرکز تخصصی تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • چتر باران بر سر خراسان جنوبی
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی