Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس مجمع نمایندگان استان یزد با بیان اینکه واگذاری اختیارات وزارت کشور به استانداران افزایش یابد، بر ضرورت اصلاح حوزه‌های انتخابیه مجلس تاکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدصالح جوکار دقایقی قبل در آیین تکریم و معارفه استانداران پیشین و جدید یزد که با حضور وزیر کشور برگزار شد اظهار داشت: در استان یزد از قدیم الایام با همت و توکل به خدا این تمدن و فرهنگ برپا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از کیلومترها دورتر آب را به وسیله قنات به شهر یزد و اطراف این شهر و شهرستان‌های دیگر منتقل کردند و تمدن‌های اجتماعی در نقاط مختلف استان ایجاد شد.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد خاطرنشان کرد: استان یزد در چهار راه مواصلاتی کشور قرار گرفته و با پنج استان همجواری دارد همین موضوع ظرفیت های فراوانی برای یزد به وجود آورده است.

جوکار ادامه داد: در حوزه های صنعتی و معدنی هم یزد از ویژگی های بسیار بالایی برخوردار است که از جمله آن می توان به رتبه اول در حوزه تنوع مواد معدنی و رتبه های خوب در حوزه میزان ذخایر معدنی در کشور اشاره کرد.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی دیگر از ویژگی های استان یزد سرآمد بودن این استان در حوزه کشت گلخانه ای است.

وی ادامه داد: ما در استان یزد هزاران هکتار بافت تاریخی داریم که همین موارد توانسته یزد را به یکی از قطب‌های اصلی گردشگری در کشور تبدیل کند.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد مهمترین مسئله استان یزد را آب دانست و گفت: در حال حاضر 340 روستای استان یزد به وسیله تانکر آب دریافت می‌کنند و آب‌های بی کیفیت و نامطلوبی در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

جوکار با بیان اینکه سالانه 45 سانتی متر از ذخایر آب زیرزمینی یزد کسر می‌شود گفت: با کمبود آب اساس توسعه استان یزد زیر سوال رفته و باید برای انتقال آب برنامه ویژه‌ای داشته باشیم چرا که این مشکل سبب خروج سرمایه‌گذاران یزدی از این استان شده است.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی عدم شکل گیری صنایع پاییین دستی فولاد در استان یزد را یکی دیگر از مشکلات دانست و افزود: ما با ایجاد صنایعی آلاینده مشکلات زیادی به وجود آوردیم و مسیر توسعه استان خیلی درست نبوده است.

دستور رئیسی به وزارت کشور؛ بازگشت زائران اربعین را تسهیل کنیدجوکار: وزارت کشور برخی از اختیارات خود را به استانداران واگذار کند

وی خام فروشی را یکی از مشکلات استان دانست و افزود: توزیع ناعادلانه سرمایه‌های معدنی و صنعتی، منابع و امکانات در سطح استان سبب شده که برخی مناطق برخوردار و برخی دیگر محروم شوند؛ چنین مسائلی مهاجرت‌ها از شهرستان‌های یزد به مرکز استان را به وجود آورده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد با بیان اینکه مهاجرت به استان به صورت گسترده‌ای به وجود آمده گفت: در حال حاضر ما 150 هزار نفر از جمعیتمان را اتباع تشکیل می‌دهند و باید برای این افراد برنامه دقیقی داشته باشیم.

جوکار به شیوع کرونا و تعطیلی مشاغل مختلف به واسطه محدودیت ها اشاره کرد و افزود: به ویژه در بخش گردشگری بسیاری از کسب و کارها در استان یزد تعطیل شد و حمایت لازم هم از سوی دولت برای آنها صورت نگرفت.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی به خط دوم انتقال آب به استان یزد اشاره کرد و گفت: تاکنون 70 کیلومتر از این خط اجرایی شده و امسال با همکاری نمایندگان مجلس بودجه‌ای برای این طرح در نظر گرفته شده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد اجرایی شدن خط انتقال آب از دریای عمان به یزد را یکی دیگر از ضرورت‌ها دانست و افزود: تا چند سال آینده اگر این طرح‌ها اجرایی نشود بخشی از جمعیت استان نمی‌تواند در یزد ادامه زندگی داشته باشد و باید مهاجرت کنند.

جوکار خواستار توجه وزارت کشور به اصلاح حوزه‌های انتخابیه شد و گفت: طبق قانون هر 10 سال یک مرتبه می‌توان 20 نماینده به مجلس اضافه کرد ولی الان بیش از 20 سال است که این اتفاق رخ نداده است.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: الان در استان یزد 6 شهرستان با فاصله 600 کیلومتر تنها یک نماینده دارد و در برخی نقاط کشور یک شهرستان با 50 هزار جمعیت هم یک نماینده دارد و این اصلا عادلانه نیست.

وی خواستار واگذاری برخی امور وزارت کشور به استانداران شد و گفت: اگر قرار باشد یک استاندار و فرماندار برای هر امری معطل تصمیم وزارت کشور باشد کار به خوبی پیش نمی‌رود؛ اجازه دهید اختیارات به استانداران واگذار شود و وزارت کشور اقدام به نظارت دقیق و قوی‌تر بر امور کند.

انتهای پیام/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس مجمع نمایندگان استان یزد نماینده مردم یزد وزارت کشور استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۰۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: عین‌اللهی: درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شد

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1228471 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود