Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، صادق ماندنی زاده رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشت گفت: سرمایه گذار طرح مجتمع بومگردی روستای امام ضامن باشت برای دریافت تسهیلات بانکی مذکور به صندوق کارآفرینی امید باشت معرفی شده است.

۲۷ سپتامبر (پنجم مهر) روز جهانی گردشگری در کشور ما سرآغاز هفته گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: واحد  بومگردی روستای امام ضامن در زمینی به مساحت ۹۰۰ متر مربع با ۴۰درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشت بیان کرد: تاکنون پنج میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح بومگردی روستای امام ضامن در این شهرستان هزینه شده است.

او همچنین از پیش بینی اعتبار به مبلغ ۳۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح مجتمع گردشگری تپه نورالشهدای شهر باشت خبر داد و افزود: اختصاص و جذب این اعتبار از سوی میراث فرهنگی در حال پیگیری است.

ماندنی زاده ابراز داشت: این طرح در ۲ فاز در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع احداث می شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشت با اشاره به اینکه طرح گردشگری تیه نورالشهدای باشت با ۳۶میلیارد ریال اعتبار اجرا می شود عنوان کرد: زیرساخت هایی مانند رستوران سنتی،فست فود،کافی شاپ،آلاچیق، سوییت اقامتی از بخش های مختلف این طرح است.

او تاکید کرد: فراهم کردن شرایط واگذاری مناطق گردشگری پل بریم و رود رونه برای بهره وری بهتر به بخش خصوصی و برنامه ریزی برای ساماندهی و مرمت درخت سرو لار با توجه به اختصاص اعتبار یک میلیارد ریالی از برنامه های مهم حوزه گردشگری امسال در شهرستان باشت است.

حجت الاسلام امید گنجه ای امام جمعه باشت نیز  با اشاره به اینکه صنعت گردشگری یکی از مهمترین ظرفیت های این شهرستان است که توسعه بیشتر آن ضمن فراهم کردن زمینه فرصت های شغلی محیط های مفرحی برای رفاه شهروندان فراهم می کند از مسئولان خواست برای تکمیل پروژه های در دست اجرای  گردشگری باشت همه تلاش خود را بکار گیرند.

گنجه ای اضافه کرد: صنعت گردشگری این شهرستان با وجود ظرفیت های متنوع طبیعی، تاریخی و مذهبی مانند رود رونه، درخت کهنسال باشت، بقاع  متبرکه شاخص در صورت همت مسئولان می تواند گردشگران بیشتری را جذب و فرصت های اشتغال جدیدی را نیز خلق کند.

شهرستان باشت با وسعت بیش از هزار و ۶۰۰ کیلومتر در جنوب شرقی کهگیلویه و بویراحمد دارای ۱۱۵ روستا، یک شهر، ۲ بخش و ۲۲ هزار تن جمعیت است.

این شهرستان با داشتن ۱۵ جاذبه گردشگری شاخص سالانه میزبان ۵۰۰ هزار تن گردشگر است.

باشت در ۱۱۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد میراث فرهنگی و گردشگری بومگردی میراث فرهنگی گردشگری باشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۱۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان

سارانی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به در دست اجرا بودن ۵ طرح تغذیه مصنوعی در استان گفت: برای تکمیل این طرح‌ها از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور ۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته‌ است.

او افزود: از این محل ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح تغذیه‌ای نهبندان با ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی تخصیص یافته است.

سارانی عنوان کرد: تاکنون در زمینه اجرای این طرح ۱۰۸ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و برای تکمیل آن به ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی ظرفیت آبگیری سد تغذیه مصنوعی بندان را ۱.۷۴ میلیون متر مکعب اعلام کرد و ادامه داد: هدف از احداث این سد، ذخیره‌سازی سیلاب و رواناب و رهاسازی برای دشت‌های پایین دست است.

بیشتر بخوانید

اعتبار به طرح‌های تغذیه مصنوعی رسید/ خراسان جنوبی صدرنشین جدول اجرای طرح‌های نوین آبیاری

او با بیان اینکه طرح تغذیه مصنوعی بندان حد فاصل شهر‌های نهبندان و زابل و در فاصله ۷۰ کیلومتری این شهرستان قرار دارد تصریح کرد: در سال‌های پر باران بین ۴ تا ۵ میلیون متر مکعب رواناب و سیلاب در این سد ذخیره‌سازی خواهد شد.

سارانی بیان کرد: ۵ طرح تغذیه مصنوعی در نواحی مرزی خراسان جنوبی شامل بندان و چاهداشی نهبندان، آهنگران زیرکوه، گزیک درمیان و مشوکی سربیشه در دست اجراست که در دولت سیزدهم ۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال مصوب شده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش جهش تولید در دیم زار‌های روستای امام قیس شهرستان بروجن
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • جلسه شورای اداری باشت با دستور کار اجلاسیه شهدای این شهرستان
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد