Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، بحران کمبود سوخت و خالی بودن بخش عظیمی از پمپ‌ بنزین‌ها در انگلیس وارد هفته دوم شده و مردم این کشور را به هجوم آوردن به ایستگاه‌های سوخت تحریک کرده است.

تداوم و تشدید بحران سوخت در انگلیس

روزنامه وطن امروز نوشت: در حالی که دولت انگلیس سه‌شنبه شب مدعی شده بود بحران کمبود سوخت در سراسر این کشور رو به کاهش گذاشته و مردم باید از حضور هیجانی و هراس‌آمیز در پمپ بنزین‌ها برای سوخت‌گیری خودداری کنند اما خبرگزاری «رویترز» دیروز در گزارشی از تداوم و تشدید بحران سوخت در انگلیس بویژه لندن خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 


بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس سه‌شنبه‌شب پس از چند روز سکوت در برابر اعتراضات ناشی از وضعیت بحرانی سوخت در این کشور گفته بود: «اکنون شاهدیم که اوضاع رو به بهبود است. از صنعت سوخت می‌شنویم که عرضه‌ها به صورت معمول به ایستگاه‌های توزیع سوخت می‌رسد و من از همه می‌خواهم طبیعی رفتار کرده و به کسب و کارشان بازگردند». با این حال خبرنگار رویترز دیروز گزارش داد از حدود ساعت ۶ صبح به وقت محلی، صف‌های طولانی خودروها بار دیگر به معدود پمپ‌های بنزین که فعال هستند،‌ بازگشته و حتی ادامه این صف‌ها در بعضی بزرگراه‌های پایتخت انگلیس ایجاد ترافیک سنگین کرده است. 

بر اساس این گزارش، ایستگاه‌های سوخت متعددی در لندن هنوز بسته است و علامت هشدار «بنزین موجود نیست» مقابل این پمپ بنزین‌ها خودنمایی می‌کند که همین امر باعث طولانی‌تر شدن صف خودروها در دیگر ایستگاه‌ها شده است.
 


پیش از آن روزنامه دیلی‌میل گزارش داده بود برخی جایگاه‌های سوخت در پی بحران به وجود آمده فروش بنزین را تا سقف ۳۰ پوند سهمیه‌بندی کرده‌اند و خشونت در صف‌های طولانی پمپ‌بنزین‌های انگلیس رو به افزایش است و مردم با یکدیگر درگیر شده‌اند و حتی به روی هم چاقو می‌کشند.

این در حالی است که رسانه‌های انگلیسی بامداد سه‌شنبه گزارش دادند ارتش انگلیس نیز برای مقابله با هر گونه ناآرامی احتمالی در پی بحران سوخت و کمبود بنزین در این کشور، به حالت آماده‌باش درآمده است. 

 کاهش شدید میزان رضایت از عملکرد «بوریس جانسون»

صف‌های طولانی مردم انگلیس در پمپ‌‌بنزین‌ها که با نگرانی منتظر پر کردن باک خودروهای خود هستند، در روزهای اخیر در این کشور اروپایی به واقعیتی ناخوشایند تبدیل شده است؛ تداوم بحرانی که ماه‌هاست ادامه داشته و در روزهای اخیر به اوج خود رسیده است. تقریبا دوسوم حدود ۵۵۰۰ جایگاه‌ مستقل عرضه سوخت انجمن خرده‌فروشان بنزین از روز دوشنبه بنزین ندارند و انتظار می‌رود سایرین هم به آنها ملحق شوند.

در عین حال، این امر خسارت سیاسی هم برای دولت انگلیس داشته و به دلیل رکورد بالای قیمت انرژی، اکثر انگلیسی‌ها از نحوه رسیدگی دولت به این ماجرا انتقاد می‌کنند و میزان رضایت از عملکرد «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در پی نگرانی‌ها از احتمال بازگشت «زمستان نارضایتی» دهه ۱۹۷۰ کاهش یافته است.
 

 


لجبازی جانسون و کنایه آلمان‌ها

بر اساس اطلاعات انجمن انگلیسی PRA، مشکل تهیه و توزیع سوخت در بریتانیا باعث شده عرضه جوابگوی تقاضا نباشد و در برخی بخش‌های این کشور تا ۹۰ درصد پمپ‌بنزین‌ها خالی از بنزین و گازوئیل بمانند.

دولت انگلیس مهم‌ترین دلیل کمبود گازوئیل و بنزین را کمبود رانندگان کامیون‌های سوخت‌‌رسان عنوان کرده که مانعی در مسیر تامین از شرکت‌های سوخت تا جایگاه‌های توزیع شده است. آمارها حاکی از آن است بسیاری از رانندگان کامیون اروپایی بعد از برگزیت از این کشور خارج شده‌اند که جزو بیش از ۲۰ هزار نیروی متخصص ماهر اروپای شرقی بوده‌اند که جزیره را ترک کرده‌اند. در حال حاضر دولت لندن برخی تمهیدات از جمله ویزای موقت برای رانندگان کامیون خارجی و برخی استثنائات دیگر را در نظر گرفته است.

«اولاف شولتز» نامزد اصلی صدراعظمی آلمان، فردای پیروزی حزبش در انتخابات این کشور به انگلیسی‌ها طعنه ‌زد که اوضاع بحرانی فعلی‌شان ناشی از برگزیت است. او گفت: «ما بسیار در این زمینه کار کردیم که انگلیسی‌ها را متقاعد کنیم اتحادیه اروپایی را ترک نکنند اما در نهایت آنها به گونه‌ای دیگر تصمیم گرفتند». دولت جانسون اما لجوجانه دیدگاه اصناف درباره ارتباط برگزیت با بحران فعلی را رد می‌کند.
 

 


روباه پیر در چاهی که برای ایران کنده بود!

 

روزنامه کیهان نوشت: به گفته وزرای دولت انگلیس، شرکت‌های سوخت‌رسانی و پمپ بنزین‌ها آنچه باعث این بحران شده نه کمبود سوخت بلکه کمبود نیروی کار و رانندگان کامیون است. آنها می‌گویند منابع سوخت کافی وجود دارد اما کمبود رانندگان سیستم را با مشکل مواجه کرده است. اما باید توجه داشت که عوامل متعددی باعث شده تا قیمت حامل‌های انرژی در انگلیس به شدت افزایش یافته و شرکت‌های تامین‌کننده نیز با مشکلات بزرگی مواجه شود.

باید توجه داشت که همزمان با افزایش هزینه‌های انرژی در انگلیس، این کشور با کمبود احتمالی گوشت، مرغ و غذاهای بسته بندی شده نیز رو‌به‌رو است. در همین ماه‌ها بود که قیمت برق در برخی نقاط اروپا از جمله انگلیس افزایش چشمگیری داشت و تقریباً ۲ برابر شد. البته وقتی قیمت زغال سنگ حرارتی ۳ برابر قیمت سال قبل است، جای تعجب نیست که قیمت برق نیز در حال افزایش باشد. گفتنی است انگلیس در جبهه غرب با تحریم‌های خود قصد ایجاد بحران در زیر ساخت‌های ایران داشت، اما خود درگیر این بحران شده است.
 


سوء مدیریت دولت جانسون در بحران بنزینی انگلستان

روزنامه رسالت درباره بحران سوخت در انگلستان نوشته است: سوء مدیریت دولت جانسون در بحران به وجود آمده در این کشور مشهود است. درعین‌حال، عواقب و آثار خروج از اتحادیه اروپا نیز خود را درصحنه اجتماعی، اقتصادی و سیاسی انگلیس نشان می‌دهد.

«کواکسی کوارتنگ» وزیر بازرگانی انگلیس پس از دیدار اضطراری با مدیران شرکت‌های فعال در حوزه انرژی اظهار داشت که با لغو قانون سال ۱۹۹۸ مناطقی که در سراسر کشور دچار کمبود سوخت هستند با اشتراک داده‌های مهم شناسایی و هدف‌گذاری می‌شوند. او با تکرار این ادعا که کشور با کمبود سوخت مواجه نیست افزود که دولت برای کاهش اختلال درروند سوخت‌رسانی پروتکل پایین‌دستی نفت را به اجرا گذاشته است.

در همین حال چند شرکت فعال در حوزه انرژی ازجمله شل، اگزون موبیل و گرین‌انرژی با صدور بیانیه‌ای مشترک تصریح کرد که بحران اخیر ناشی از افزایش موقت تقاضاها به وجود آمده و ارتباطی با کمبود سوخت در کشور ندارد. درهرحال، دولت انگلیس اکنون در بحرانی بی‌سابقه به سر می‌برد. قطعا دامنه این بحران، محدود به دولت فعلی جانسون نمی‌شود و حتی در صورت خروج از مسند قدرت، شاهد استمرار این بحران و عدم تعادل اقتصادی در انگلیس خواهیم بود. بی‌دلیل نیست که اکثر شهروندان انگلیسی خواستار تجدیدنظر در خصوص خروج از اتحادیه اروپا هستند. 
 

 


احتمال ادامه بحران سوخت در انگلیس تا یک ماه آینده

در بخشی از گزارش خبرگزاری آنا نیز آمده است که بسیاری از مردم از شباهت بحران کنونی با بحران انرژی دهه ۱۹۷۰ سخن می‌گویند. در دهه ۱۹۷۰ دلیل کمبود سوخت تصمیم اوپک برای کاهش تولید نفت خام عامل کمبود سوخت بود اما در حال حاضر بحران تماماً به بی‌کفایتی مقامات انگلیسی بازمی‌گردد.

این در حالی است که پس‌ازاینکه رانندگان چند خودرو در جایگاه سوخت مربوط به شرکت شل در محله بروملی لندن بر سر نوبت باهم درگیر شدند، گزارش مردم از زخمی شدن چند نفر در این درگیری باعث شد که نزدیک‌ترین مرکز اورژانس آمبولانس‌های خود را به محل اعزام کند اما صف طویل و ترافیک برآمده از آن، رسیدگی به مجروحان درگیری را با مشکل روبرو کرد. در یک جایگاه سوخت در شهر لندن نیز درگیری لفظی دو راننده باعث شد یکی از آن‌ها با چاقو به فرد دیگر حمله کرده و وی را مجروح کند.

بدون توجه به وعده‌های دولت جانسون، روزنامه تایمز به نقل از منابع مطلع در صنعت نفت هشدار داده است که بحران کنونی ممکن است تا یک ماه دیگر به طول بیانجامد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوریس جانسون بنزین روزنامه رسالت خبرگزاری آنا رانندگان کامیون بحران سوخت پمپ بنزین ها دولت انگلیس دولت جانسون کمبود سوخت ایستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۴۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد

 طی چند ماه گذشته بنزین در رژیم صهیونیستی برای پنجمین بار گران شد تا به مرز ۸ شیکل (بیش از ۲ دلار) برای هر لیتر برسد.

به گزارش تسنیم، روزنامه عبری زبان و اقتصادی کالکالیست در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، از بامداد چهارشنبه قیمت بنزین به 7.90 شیکل خواهد رسید تا به بالاترین قیمت خود از سال 2022 برسد که در آن قیمت هر لیتر بنزین به 8.08 شیکل رسیده بود.

به نوشته این رسانه عبری زبان، سقوط شیکل در برابر دلار طی هفته‌های اخیر (بعد از ضربه تنبیهی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی) در کنار توقف سوبسید مالیاتی به مصرف کنندگان (به دلیل کسر بودجه بزرگ رژیم صهیونیستی به دلیل هزینه‌های جنگ) باعث شد تا قیمت بنزین از نیمه شب امشب (اولین دقایق روز چهارشنبه) 7.90 شیکل شود ( هر دلار 3.73 شیکل است).

در ادامه این گزارش آمده است، وزارت دارایی اسرائیل تقدیم سوپسیدهای مالیتی غیر مستقیم به سوخت را متوقف کرده است، علت آن هم کسری چندین میلیارد شیکلی بودجه اعلام شده است که بخشی از آن مربوط به هزینه‌های هنگفت جنگ است.

اما گرانی صرفا دامن بخش سوخت را نگرفته است بلکه صبح امروز رسانه‌های عبری زبان از افزایش 20 درصدی قیمت مواد غذایی و سوپری هم خبر دادند.

براساس گزارشی که روزنامه آیس در شماره امروز سه شنبه خود منتشر کرد، خبر داد، شیر که تحت نظارت نهادهای مربوطه قیمت گذاری می‌شود، 4.5 درصد از فردا صبح گران تر می‌شود، در حالی که مشتقات شیر و بقیه لبنیات بین 3 تا 15 درصد گران خواهند شد.

ماکارونی 20 درصد و سوسیس و کالباس 9 درصد به قیمتشان افزوده می‌گردد، در حالی که بقیه مواد غذایی نیزدر حدود 4 درصد افزایش را تجربه خواهند کرد.

در این بین روزنامه یسرائیل هیوم هم در گزارشی در شماره امروز خود با اشاره به سقوط قیمت شیکل در مقابل دلار اعلام کرد، بازار ارز متنظر اخبارمثبتی در رابطه با توافق مبادله اسرا است تا کمی از زیان‌های خود را ترمیم کند.

به نوشته این رسانه صرف رسیدن اخباری مثبت در مورد پیشرفت در مذاکرات مبادله اسرا تاثیرات خود را بر بازار ایجاد کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • تشدید اختلاف نظر میان مقامات کابینه نتانیاهو/ ادعاهای نظامی تل‌آویو درهم شکست
  • تشدید اختلاف نظر میان مقامات کابینه نتانیاهو/ ادعاهای نظامی تلاویو درهم شکست
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد