Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رییس کمیته مشترک بازرگانی ایران و ژاپن اظهار داشت: سفیر ایران در ژاپن و همچنین وزیر امور خارجه در حال پیگیری موضوع پول‌های بلوکه شده ایران در ژاپن هستند و آقای رییسی هم درگیر این موضوع هستند تا بتوانیم به نحوی از این پول‌ها استفاده کنیم. به نظر می‌رسد که شاهد خبرهای خوبی باشیم.

بهرام شکوری در مورد وضعیت تجاری ایران و ژاپن اظهار کرد: مبادله ما با ژاپن نه تنها افزایش نداشته بلکه دچار کاهش هم شده چراکه صادرات نفتی ما افت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادرات دیگر محصولات ما نیز به واسطه تحریم‌ها کاهش پیدا کرده و واردات ما از این کشور بیشتر شامل ماشین‌آلات بود نیز همین روند را دارد؛ در واقع کشورهای دیگر مانند چین در این راستا جایگزین ژاپن شده‌اند. از دیگر کشورها هم به صورت غیررسمی این اقلام وارد کشور می‌شوند اما ژاپنی‌ها از آنجا که شریک تجاری آمریکا هستند و سرمایه‌گذاری‌های زیادی را در این کشور انجام داده‌اند، احتیاط بیشتری می‌کنند.

وی افزود: حجم مبادلات ما با ژاپن به قدری کم است که در واقع قابل گفتن نیست. در برخی از موارد هم مبادلاتی با ژاپن داریم اما به این دلیل که به خاطر تحریم‌ها نمی‌توانیم با آنها مستقیم وارد مبادله شویم، این اتفاق از طریق کشورهای ثالث رخ می‌دهد، در نتیجه این آمار دقیقی از آن وجود ندارد. به ظاهر مبادله ما با کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات، عمان و ... اتفاق می‌افتد اما عملا برخی از کشورهای اروپایی و همینطور آسیایی مانند ژاپن هم در این مبادله حضور دارند. بنابراین اعداد و ارقامی هم که منتشر می‌شود واقعی نیست.

رییس کمیته مشترک بازرگانی ایران و ژاپن در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت صادرات فرش ایران به ژاپن گفت: ما صادرات فرش را به کشورهای اروپایی و آسیایی مانند ژاپن همیشه داشته‌ایم و هنوز هم داریم اما آمار آن زیاد نیست. ایران به ژاپن صادرات فرش، آبمیوه، میگو و آبزیان و... دارد.

وی همچنین اضافه کرد: قاعدتا ما نباید به ژاپن حتی به صورت غیررسمی صادرات نفتی داشته باشیم، چراکه حتی اگر ژاپن مایل به خرید نفت به صورت غیررسمی از ایران باشد با توجه به اینکه پول فروش‌های قبلی نفتی ما به این کشور هنوز پس داده نشده، صادرات مجدد منطقی نیست.

شکوری در مورد وضعیت پول‌های بلوکه شده ایران در این کشور بیان کرد: میزان پول بلوکه شده ما در ژاپن 3 میلیارد دلار است، دولت جدید هم درحال پیگیری است که بتوانیم این پول را آزاد کنیم. توصیه ما این بود که می‌توان برای تهیه واکسن از پول بلوکه شده استفاده کرد، واکسن خریداری شد اما بعید می‌دانم از این پول استفاده شده باشد. دولت باید تلاش خود را بکند تا بتواند این پول بلوکه شده را در هر قالبی آزاد کند برای مثال می‌توان در قبال آن ماشین‌آلات، تجهیزات و فناوری‌ها را وارد کرد.

وی اضافه کرد: به هر حال ژاپن کشوری است که صاحب همه نوآوری‌ها، فناوری‌ها و تکنولوژی‌های روز دنیا است. هر آنچه که در اروپا و آمریکا به دنبال آن می‌گشتیم ژاپن دارد بنابراین اگر ما بتوانیم در قبال پول‌های بلوکه شده خود تجهیزات، ماشین‌آلات و تکنولوژی وارد کنیم، می‌تواند کمک شایانی به کشور باشد. برای مثال ماشین‌آلات معدنی در حوزه حفاری و اکتشاف می‌توانند از ژاپن وارد شود.

شکوری همچنین خاطرنشان ساخت: سفیر ایران در ژاپن و همچنین وزیر امور خارجه در حال پیگیری موضوع پول‌های بلوکه شده ایران در ژاپن هستند و آقای رییسی هم درگیر این موضوع هستند تا بتوانیم به نحوی از این پول‌ها استفاده کنیم. به نظر می‌رسد که می‌توانیم شاهد خبرهای خوبی باشیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا ایران و ژاپن پول بلوکه شده ایران در ژاپن افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا بلوکه شده ایران پول های بلوکه شده ایران در ژاپن ماشین آلات پول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد: صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید در کشور است و امیدواریم صادرات صنایع‌دستی که امروزه ۴۰۰ میلیون دلار است با یک جهش ۸۰۰ درصدی مواجه شود. - اخبار استانها -

مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: هر استانی زنجیره ارزش ابلاغی خود را دارد ولی به‌خاطر اینکه "صنایع‌دستی" اقتصاد هویت بنیان است می‌تواند در کنار زنجیره‌های ارزش اقتصادی، ارزش خود را در حوزه مردمی داشته باشد.

وی، صنایع‌دستی را مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید در کشور توصیف کرد و افزود: چون کودک و پیر و جوان و افراد دارای معلولیت و زندانیان می‌توانند نیروی کار صنایع‌دستی باشند. اقبال عمومی ما، همراهی تمامی استانداران در راستای تحقق زنجیره ارزش صنایع‌دستی است چرا که استان‌ها به خاطر حفظ هویت بومی خودشان باید صنایع دستی را در رأس امور خود قرار دهند.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به موضوع تلاش برای صادرات صنایع‌دستی اشاره و ادامه داد: امیدواریم صادرات صنایع‌دستی در کشور افزایش یابد و میزان ارزآوری که امروزه 400 میلیون دلار است با یک جهش 800 درصدی مواجه شود.

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید