Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر،«لیندال جین ساکس» سفیر استرالیا در تهران با وحید جلال‌زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

جلال‌زاده در ابتدای این دیدار، با اشاره به سابقه دیرینه مناسبات استرالیا با کشورمان، گفت: سابقه نیم قرن ارتباطات فیمابین، نشان از وجود منافع فراوان اقتصادی و سیاسی میان دو کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مناسبات دو کشور شاهد فراز و نشیب‌هایی است که تحولات جهانی و تحریم‌های ظالمانه آمریکا در آن دخالت مستقیم دارد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همکاری‌های پارلمانی ایران و استرالیا را مقدمه‌ای بر تقویت تعاملات دیپلماسی و دولتی دو کشور دانست و گفت: تقویت ارتباطات پارلمانی توسط کمیسیون‌های تخصصی و گروه‌های دوستی پارلمانی در مجالس دو کشور به توسعه و گسترش مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی فیمابین کمک شایانی می‌کند.

وی با اشاره به تحولات منطقه‌ای و کمک‌های مستشاری جمهوری اسلامی ایران به دو کشور عراق و سوریه، افزود: سیاست جمهوری اسلامی ایران، برقراری ثبات و آرامش در منطقه است و از هرگونه اقدامی در این راستا استقبال می‌کند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ کشوری نمی‌تواند نقش تأثیرگذار جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم در منطقه را کتمان کند.

جلال‌زاده با اشاره به تحولات افغانستان گفت: در مسأله افغانستان مواضع اصولی ایران تشکیل دولتی فراگیر با مشارکت همه اقوام در افغانستان و به دور از خشونت علیه زنان و کودکان این کشور خواهد بود.

وی با ابراز ناخرسندی از حضور و مداخله کشورهای بیگانه در منطقه، اظهار داشت: در شرایط کنونی، کشورهای منطقه به بلوغی رسیده‌اند که بتوانند مسائل و مشکلات فیمابین خود را حل کنند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: حضور آمریکا در عراق و افغانستان منجر به تداوم بحران و عدم برقراری آرامش در این دو کشور شده است.

جلال‌زاده با اشاره به بدعهدی‌های آمریکا در توافق برجام، در مورد این توافق بین‌المللی گفت: برگشت آمریکا به برجام نیاز به راستی آزمایی دارد و رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا، نخستین گام برای بازگشت جمهوری اسلامی ایران به تعهدات در قبال برجام خواهد بود.

وی در پایان، همراهی کشورهای اروپایی و استرالیا را با سیاست تحریمی آمریکا بر علیه کشورمان را به ضرر اقتصاد این کشورها دانست و بر استقلال این کشورها در برابر سیاست‌های نادرست، غیرمنطقی و یکجانبه آمریکا تأکید کرد.

سفیر استرالیا در تهران نیز در این دیدار با اشاره به پیشینه روابط دو کشور، گفت: استرالیا به دنبال تقویت مناسبات و همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف با جمهوری اسلامی ایران است.

وی به نقش تأثیرگذار همکاری‌های پارلمانی در ارتقاء سطح تعاملات فیمابین اشاره کرد و ابراز داشت: روابط پارلمانی و همکاری‌های کمیسیون‌های مشترک استرالیا و ایران در روند تقویت همکاری‌های مهم بوده و استرالیا همواره توجه به مناسبات پارلمانی را حائز اهمیت می‌داند.

سفیر استرالیا در تهران بر تقویت تعاملات و سرمایه گذاری بخش‌های خصوصی دو کشور اشاره داشت و افزود: استرالیا خواستار افزایش سطح همکاری اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران است.

وی در پایان بر تقویت روابط در حوزه سیاسی و فرهنگی با ایران تاکید کرد و گفت: امید است با لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران، استرالیا روابط اقتصادی خود با ایران را گسترش دهد.

کد خبر 5317349 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وحید جلال زاده استرالیا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برجام مجلس شورای اسلامی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم علامه حسن زاده آملی حسین امیرعبداللهیان جمهوری اسلامی ایران پیمان جبلی آیت الله خامنه ای اربعین حسینی مقام معظم رهبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایالات متحده امریکا رژیم صهیونیستی جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی جلال زاده بر تقویت دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۹۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه

قانون مدنی از قدیمی‌ترین و مهم‌ترین قوانین کشور و مشتمل بر ۱۳۳۵ ماده است.

به گزارش ایسنا،  قانون مدنی ایران متشکل از یک مقدمه و سه جلد است:

مقدمه در انتشار و آثار و اجرای قوانین به طور عموم و امضا و نحوه لازم الاجرا شدن و انتشار آن صحبت می کند، جلد اول- در اموال (مصوب ۱۳۰۷)؛ جلد دوم در اشخاص (مصوب ۱۳۱۳ و ۱۳۱۴) و جلد سوم ادله اثبات دعوا. 

در این گزارش، مقدمه (در انتشار و آثار و اجرا قوانین بطور عموم) فصل اول (در اموال غیرمنقول) از باب اول (در بیان انواع اموال) کتاب اول (در بیان اموال و مالکیت به طور کلی) جلد اول (در اموال) قانون مدنی از ماده ۱ تا ۱۸ را مرور می کنیم.

قانون مدنی

مصوب ۱۳۱۴/۰۸/۰۸ با اصلاحات و الحاقات بعدی

مقدمه
در انتشار و آثار و اجراء قوانین بطور عموم

ماده ۱ - مصوبات مجلس شورای اسلامی و نتیجه همه پرسی پس از طی مراحل قانونی به رئیس جمهور ابلاغ می شود. رئیس جمهور باید ظرف مدت پنج روز آن را امضاء و به مجریان ابلاغ نماید و دستور انتشار آن را صادر کند و روزنامه رسمی موظف است ظرف مدت ۷۲ ساعت پس از ابلاغ منتشر نماید.

تبصره - در صورت استنکاف رئیس جمهور از امضاء یا ابلاغ در مدت مذکور در این ماده به دستور رئیس مجلس شورای اسلامی روزنامه رسمی موظف است ظرف مدت ۷۲ ساعت مصوبه را چاپ و منتشر نماید.

ماده ۲ - قوانین پانزده روز پس از انتشار در سراسر کشور لازم الاجرا است مگر آنکه در خود قانون ترتیب خاصی برای موقع اجرا مقرر شده باشد.

ماده ۳ - انتشار قوانین باید در روزنامه رسمی بعمل آید.

ماده ۴ - اثر قانون نسبت بآتیه است و قانون نسبت بماقبل خود اثر ندارد مگر اینکه در خود قانون، مقررات خاصی نسبت باین موضوع اتخاذ شده باشد.

ماده ۵ - کلیه سکنه ایران اعم از اتباع داخله و خارجه مطیع قوانین ایران خواهند بود مگر در مواردیکه قانون استثناء کرده باشد.

ماده ۶ - قوانین مربوط باحوال شخصیه از قبیل نکاح و طلاق و اهلیت اشخاص وارث در مورد کلیه اتباع ایران ولو اینکه مقیم در خارجه باشند مجری خواهد بود.

ماده ۷ - اتباع خارجه مقیم در خاک ایران از حیث مسائل مربوطه باحوال شخصیه و اهلیت خود و همچنین از حیث حقوق ارثیه در حدود معاهدات مطیع قوانین و مقررات دولت متبوع خود خواهند بود.

ماده ۸ - اموال غیرمنقول که اتباع خارجه در ایران بر طبق عهود تملک کرده یا میکنند از هر جهت تابع قوانین ایران خواهد بود.

ماده ۹ - مقررات عهودی که بر طبق قانون اساسی بین دولت ایران و سایر دول منعقد شده باشد در حکم قانون است.

ماده ۱۰ - قراردادهای خصوصی نسبت بکسانی که آنرا منعقد نموده‌ اند در صورتیکه مخالف صریح قانون نباشد نافذ است.

جلد اول - در اموال

کتاب اول - در بیان اموال و مالکیت بطور کلی

باب اول - در بیان انواع اموال

ماده ۱۱ - اموال بر دو قسم است منقول و غیرمنقول.

فصل اول - در اموال غیرمنقول

ماده ۱۲ - مال غیرمنقول آنست که از محلی بمحل دیگر نتوان نقل نمود اعم از اینکه استقرار آن ذاتی باشد یا بواسطه عمل انسان بنحویکه‌ نقل آن مستلزم خرابی یا نقص خود مال یا محل آن شود.

ماده ۱۳ - اراضی و ابنیه و آسیا و هر چه که در بنا منصوب و عرفاً جزء بنا محسوب میشود غیرمنقول است و همچنین است لوله‌ ها که برای جریان‌ آب یا مقاصد دیگر در زمین یا بنا کشیده شده باشد.

ماده ۱۴ - آینه و پرده نقاشی و مجسمه و امثال آنها در صورتیکه در بنا یا زمین بکار رفته باشد بطوریکه نقل آن موجب نقص یا خرابی خود آن‌ یا محل آن بشود غیرمنقول است.

ماده ۱۵ - ثمره و حاصل مادام که چیده یا درو نشده است غیرمنقول است اگر قسمتی از آن چیده یا درو شده باشد تنها آن قسمت منقول است.

ماده ۱۶ - مطلق اشجار و شاخه‌های آن و نهال و قلمه مادام که بریده یا کنده نشده است غیر منقول است.

ماده ۱۷ - حیوانات و اشیائی که مالک آن را برای عمل زراعت اختصاص داده باشد از قبیل گاو و گاومیش و ماشین و اسباب و ادوات زراعت و تخم‌ و غیره و بطور کلی هر مال منقول که برای استفاده از عمل زراعت لازم و مالک آنرا باین امر تخصیص داده باشد از جهت صلاحیت محاکم وتوقیف اموال جزو ملک محسوب و در حکم مال غیرمنقول است و همچنین است تلمبه و گاو و یا حیوان دیگری که برای آبیاری زراعت یا خانه و باغ‌ اختصاص داده شده است.

ماده ۱۸ - حق انتفاع از اشیاء غیرمنقوله مثل حق عمری و سکنی و همچنین حق ارتفاق نسبت به ملک غیر از قبیل حق‌العبور و حق‌المجری و دعاوی راجعه باموال غیرمنقوله از قبیل تقاضای خلع ید و امثال آن تابع اموال غیرمنقول است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است