Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، خانواده ۱۰ قربانی حمله ماه گذشته هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا در کابل، گفتند که ایالات متحده هیچ گونه غرامتی به آنها نداده است.

در پی حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی به مکانی در نزدیکی کابل در روز ۲۹ اوت (هفتم شهریور)، ده نفر از جمله هفت کودک جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنتاگون مدعی بود که تروریست‌های داعش را در حال آماده‌سازی حمله تروریستی یافته، اما در واقع «زمری احمدی» امدادگر و خانواده او بودند که هدف این حمله قرار گرفتند. 

در آن زمان، ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا این حمله را بحق خواند اما مصاحبه‌ها و کلیپ‌های ویدئویی جمع‌آوری شده نیویورک‌تایمز نشان داد که حمله پهپادی منجر به کشته شدن امدادگری شد که هیچ‌گونه وابستگی و ارتباطی با داعش که مسئولیت حمله‌ به اطراف فرودگاه کابل را برعهده گرفت، نداشت. در آن حمله،  ۱۳ نظامی آمریکایی نیز کشته شدند. 

با گذشت سه هفته از کشتار غیرنظامیان افغان در حمله پهپادی آمریکا در کابل و افزایش فشارهای رسانه‌ای بر مقام‌های واشنگتن برای شفاف‌سازی در این موضوع، پنتاگون بالاخره به این جنایت اعتراف کرد.

«فرانک کنث مک‌کنزی» رئیس سازمان تروریستی ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه غرب آسیا در بیانیه خود گفت پنتاگون برای ارائه پرداخت غرامت با این خانواده تماس می‌گیرد. اما اعضای خانواده احمدی در گزارشی که دیروز (پنجشنبه) منتشر شد به شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» گفتند که هیچ تماسی از ایالات متحده نداشته‌اند و برای تأمین هزینه‌های اولیه مانند غذا، لباس و مسکن مشکل دارند.

«روهینا» خواهر احمدی به این شبکه گفت: [ایالات متحده] فقط به جهان نشان داد که از ما عذرخواهی کردند و مسئولیت خود را انجام دادند. اما آن‌ها نمی‌دانند خانواده‌ام در چه شرایطی هستند، ما چه بودیم و اکنون چه هستیم. خانه‌ای پر از زندگی به قبرستان تبدیل شد.

 

وزارت دفاع آمریکا به درخواست برای اظهارنظر در خصوص این گفته‌ها پاسخ نداد.

پیش از این «جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا با توجیه حمله، گفت پنتاگون برنامه‌ای برای اعزام بازرس جهت تحقیق در این‌ خصوص ندارد.

به گزارش سی‌ان‌ان، خانواده احمدی قبل از این حمله مرگبار متقاضی دریافت روادید آمریکا بودند. «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه به کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان این کشور گفت که وزارت دفاع و امور خارجه تلاش خواهند کرد به خانواده احمدی کمک کنند.

وی مدعی شد: اگر آن‌ها تمایل به ترک افغانستان داشته باشند، ما مطمئناً هر کاری را که می‌توانیم انجام می‌دهیم تا خروج آن‌ها تسهیل شود.

به نوشته پایگاه اینترنتی این شبکه آمریکایی، این خانواده در حال حاضر برای پرداخت اجاره خود از شرکت امدادی تغذیه و آموزش که زمری احمدی قبل از مرگش به دست آمریکا در آن کار می‌کرد، کمک می‌گیرند.

پیش‌تر، پدر دختر سه ساله‌ افغانستانی که در حمله پهپادهای آمریکا کشته شد، گفت که عذرخواهی کافی نیست و واشنگتن باید قاتلان دخترش را مجازات کند. «ملیکا احمدی» یکی از ۱۰ نفری بود که قربانی آنچه آمریکا به سادگی اشتباه خواند، شد. 

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا حمله پهپادی کابل غرامت کشتار غیرنظامیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۰۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش سازمان حقوق بشری از جنایت‌های رژیم صهیونیستی در رفح

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه با اشاره به جنایت‌های جدید رژیم صهیونیستی در رفح نسبت به پیامدهای این امر هشدار داد.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در بیانیه‌ای تاکید کرد: دو روز بعد از آغاز کوچ اجباری مردم رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی و حمله زمینی به گذرگاه این شهر و تعطیلی آن، هشدار فاجعه انسانی خطرناک و چندجانبه در رفح آغاز شد. سیطره ارتش اشغالگر بر گذرگاه رفح و ممانعت از ورود کمک‌های انسانی از طریق این گذرگاه و همچنین گذرگاه کرم ابوسالم فاجعه قحطی و عمیق شدن بحران انسانی و غذایی را گسترده‌تر می‌کند. ممانعت از سفر مردم از طریق گذرگاه رفح به معنای بریدن تنها شاهرگ حیاتی ساکنان غزه و محرومیت مردم از حق جا به جایی و فرصت نجات از نسل‌کشی است. این امر همچنین به معنای محرومیت بیماران و مجروحان از حق درمان خارج از غزه است و با توجه به نبود امکانات پزشکی و درمانی در پی جنایت‌های اسرائیل احتمال مرگ این بیماران و مجروحان بیشتر می‌شود.

طبق گزارش مرکز رسانه‌ای فلسطین، این سازمان حقوق بشری تاکید کرد: رفح مرکز فعالیت‌های امدادی و انسانی به شمار می‌رود و کمک‌های انسانی نجات‌بخش از همین نقطه وارد می‌شود و ده‌ها سازمان امدادی کمک‌های خود به غیرنظامیان از جمله آب، غذا و دارو را در همین منطقه ذخیره کرده‌اند. بنابراین حمله به رفح منجر به قحطی و انتشار بیماری‌های گسترده می‌شود.

در این بیانیه آمده است: هزاران آواره در رفح تلاش می‌کنند که به منطقه مواصی در خان‌یونس بروند و جنگنده‌ها و تانک‌های صهیونیستی آن‌ها را به شدت بمباران می‌کنند و همین امر منجر شد که طی 48 ساعت گذشته 52 فلسطینی از جمله 17 کودک و 14 زن شهید شوند و 18 منزل مسکونی نیز ویران شد. به دلیل دستور کوچ اجباری جدید، بیمارستان ابویوسف النجار که بیمارستان مرکزی رفح است و یک مرکز درمانی دیگر تخلیه شد و این امر پیامدهای خطرناکی به همراه خواهد داشت.

این سازمان آورده است: در نتیجه حمله رژیم صهیونیستی به شرق رفح پمپاژ آب متوقف شده و بسیاری از مواد غذایی در دسترس نیست و همین امر منجر به بحران قحطی می‌شود. کوچ اجباری صدها هزار غیرنظامی فلسطینی لزوما به معنای رفتن آن ها به مناطق امن نیست زیرا در ساعات گذشته مناطق متعددی در خان‌یونس و دیرالبلح که مناطق امن اعلام شده بودند، توسط رژیم اشغالگر بمباران شدند. اکنون در منطقه المواصی که طول آن 13 و عرض آن یک کیلومتر است بیش از 400 هزار نفر حضور دارند، این منطقه علیرغم اینکه امکانات لازم را ندارد همواره از سوی رژیم صهیونیستی بمباران می‌شود.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: با گذشت 215 روز از جنایت نسل‌کشی های مداوم در غزه، اسرائیل به دنبال حمله گسترده دیگر در رفح است و به سرنوشت صدها هزار غیرنظامی و آواره که بعد از اعلام منطقه امن به آن پناه آورده‌اند هیچ اهمیتی نمی‌دهد. با توجه به تعداد بالای ساکنان در این منطقه کشتاری بزرگ رخ خواهد داد و نگرانی‌هایی نسبت به سناریوی کوچ اجباری جدید به خارج از نوار غزه وجود دارد.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه همچنین تاکید کرد: از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که برای توقف حمله نظامی به رفح و توقف جنایت نسل‌کشی توسط اسرائیلی که از هفت ماه پیش درحال رخ دادن است به‌طور فوری و قاطع ورود کند و با افزایش فشارها به اسرائیل این رژیم را مجبور کند تا به قوانین بین‌المللی و احکام دیوان بین‌المللی دادگستری برای محافظت از غیرنظامیان در غزه پایبند باشد.

پیش از این سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد: حمله به رفح پیامدهای فاجعه‌باری برای بیش از یک میلیون فلسطینی خواهد داشت و آسیب به سیستم پزشکی را افزایش خواهد داد. بیمارستان‌های میدانی یا تأسیسات جایگزین نمی‌توانند با افزایش شدید مجروحان تعامل کنند.

این سازمان اعلام کرد: ارائه کمک‌های پزشکی و انسانی به مردم غزه اکنون چالش بزرگی است.

حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شرق رفح با مقاومت شدید گروه‌های فلسطینی روبرو شده است.

طی ساعات گذشته بیمارستان ابویوسف النجار در شرق رفح به دلیل حمله شدید رژیم اشغالگر به اطراف بیمارستان و مناطق شرقی تخلیه شد.

همچنین منابع پزشکی فلسطینی اعلام کردند ۳۵ شهید و ۱۲۹ زخمی ظرف ۲۴ ساعت گذشته به بیمارستان الکویت در رفح منتقل شدند.

انتهای پیام



 

دیگر خبرها

  • جنایت اسرائیل در رفح با ۲۰ شهید و مجروح
  • گزارش سازمان حقوق بشری از جنایت‌های رژیم صهیونیستی در رفح
  • توقف ارسال سلاح از آمریکا به اسرائیل به دلیل اختلاف بر سر حمله به رفح
  • متفاوت ترین حمایت دانشجویان آمریکایی از فلسطین | ویدئو
  • واشنگتن: ارسال تسلیحات و مهمات آمریکایی به اسرائیل متوقف شد
  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟