Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیوا خرم در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج، اظهار کرد:در حال حاضر قریب به ۷۰۰ هزار مشترک در بخش‌های مختلف اداری، خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی از خدمات شرکت توزیع برق کردستان بهره‌مند هستند.

وی تصریح کرد: تاکنون ۶۱ پنل خورشیدی خانگی با ظرفیت تولید ۴۰۵ کیلووات برق، ادارات ۳۱ پنل با قدرت ۲۹۵ کیلووات و در مساجد و مدارس ۱۵ پنل با ظرفیت قدرت ۷۵ کیلووات نصب شده و در حال استفاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق کردستان افزود: در حال حاضر این شرکت، برق تولیدی از صاحبان پنل‌های خورشیدی با ظرفیت  ۲۰ کیلو وات و کمتر را به ازای هر یک کیلووات ساعت ۱۴ هزار و ۵۶۰ ریال خریداری میکند که این نرخ برای  پنلهای با توان بیش از ۲۰ تا ۲۰۰ کیلووات ۱۲ هزار و ۷۰۰ ریال است، ضمن اینکه نرخ و زمان و نحوه قرارداد با مشترکان فوق در حال بازنگری است.

خرم در ادامه به ارائه تسهیلات بانکی به متقاضیان برای نصب پنل‌های خورشیدی اشاره کرد و گفت: به ازای هر کیلو وات و براساس تجهیزات استفاده شده، بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ میلیون ریال تسهیلات از طریق بانک‌های استان  پرداخت می‌شود.

وی اضافه کرد: تفاهم نامه با شورای هماهنگی بانک‌ها مبنی بر اعطای تسهیلات ۱۸ درصدی پنج ساله برای واحدهای خدماتی و صنعتی که قصد احداث نیروگاه خورشیدی دارند، بسته شده است.

وی در خصوص نحوه پرداخت این تسهیلات افزود: مشترکان ابتدا با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی به آدرس: (بخش خدمات الکترونیک پرکاربرد – بخش سامانه ای) و هم با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی ایران، نسبت به ثبت نام  اقدام نموده وهمکاران پس از بررسی‌های  فنی و بازدید میدانی درصورت تائید طرح، نسبت به معرفی آنها به بانک های استان اقدام خواهند نمود.

افزایش ۳۰ درصدی درآمد سالانه نیروگاه‌های خورشیدی

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق کردستان خاطرنشان کرد: صاحب هر نیروگاه بعد از نصب آنها از محل خرید برق تولیدی توسط شرکت برق،درسال نخست هرماه ۹میلیون ریال درآمد دارد و بعد از آن هر سال ۳۰ درصد به مبلغ درآمد وی از این نیروگاه اضافه می‌شود.

وی افزود: بازگشت سرمایه برای هر مشترک که نیروگاه خورشیدی رانصب می‌کند ۴٫۵سال طول می‌کشد ودر این مدت نیز بطور متوسط هر فرد از این محل هرماه حدود ۱۲میلیون ریال درآمد دارد که هزینه آن به حساب وی دربانک واریز می‌شود.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق کردستان با اشاره به وجود ۸۲ متقاضی کنونی برای نصب پنل خورشیدی پنج کیلوواتی در استان، ادامه داد: شرکت توزیع با تبلیغات گسترده نسبت به تشویق مردم اقدام کرده و همچنین به منظور تامین نیروی متخصص و پشتیبان در حوزه سیستم‌های تولید برق خورشیدی با همکاری  سازمان فنی وحرفه ای بسترهای خوبی فراهم شده تا آموزش متقاضیان برای احداث، پشتیبانی و تعمیرات بطور جدی در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: استان کردستان به دلیل داشتن روزهای آفتابی زیاد در طول سال شرایط مناسبی برای تولید انرژی تجدید پذیردارد و نصب نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس دراین استان از شرایط مطلوب و صرفه اقتصادی مناسبی برخوردار است گفتنی است؛ بکارگیری پنل‌های خورشیدی موجب خواهد شد تا ضمن سرمایه‌گذاری برای این دسته از مشترکان، صورت حساب‌های مصرفی آنها کاهش یابد.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان انرژی تولید پنل خورشیدی برق کردستان شرکت توزیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۷۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد

به گزارش قدس خراسان، جواد رجبی اول افزود: لزوم مدیریت بار در روزهای اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در شهرستان است.
وی بیان کرد: بردسکن یکی از شهرستان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خانگی بوده و تاکنون ۹۰ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در شهرستان برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با مشارکت بسیج سازندگی نصب شده است.
مدیر برق شهرستان بردسکن گفت: پس از ابلاغ مصوبه مقام عالی وزارت نیرو و با توجه به اهمیت و فوریت موضوع نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، بلافاصله جلسه فوری با حضور فرماندار شهرستان و ادارات مرتبط تشکیل و مصوبه و روش اجرایی ابلاغی تشریح شد که طی آن لازم است متقاضیان و کشاورزان به همکاران مدیریت برق شهرستان از صبح روز شنبه ۸ اردیبهشت مراجعه کنند تا راهنمایی لازم به آن‌ها، داده و مقدمات کار آغاز شود.
رجبی افزود: مقرر شده با هدف انسجام بخشی و هم افزایی فعالیت‌های این نهضت، کمیته راهبری این نهضت با حضور فرماندار و سایر مسئولان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌هایی برگزار شود تا راهبری طرح تا قبل از آغاز روزهای پیک تابستان ۱۴۰۳ انجام بگیرد.
به گفته وی ۴۰۰ مشترک از کل مشترکین شهرستان بردسکن را بخش کشاورزی تشکیل می‌دهد که بیشترین مصرف برق این شهرستان را در سال گذشته معادل ۴۴ درصد از کل مصرف برق مشترکین شهرستان را داشتند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن