Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایلنا، محمدحسین اسلامیان در مورد ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره‌ای اظهار کرد:‌ واردات لوازم خانگی خارجی از سال 97 ممنوع بوده ولی تا پایان سال 1400 مصوبه داشته است، هر سال هم این موضوع تمدید می‌شود حالا با حکمی آمده تا دو یا سه سال آینده این ممنوعیت کماکان وجود خواهد داشت؛ تا رایزینی در رابطه با واردات لوازم خانگی انجام نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیدات بسیار خوبی در برخی محصولات لوازم خانگی داریم که بازار ما نیازی به واردات محصولات خارجی ندارد. به مرحله‌ای رسیده‌ایم که در برخی از موارد کالای ما همتای محصول خارجی است.

وی افزود: ما از روز اول با ورود کالا به صورت کامل مخالف بودیم بلکه می‌گفتیم کالا به صورت قطعه وارد شود، برای مثال 80 درصد یک محصول ایرانی باشد و 20 درصد دیگر هم به صورت قطعه وارد شود تا هم اشتغال ایجاد شده و هم یک کالای باکیفیت تولید شود. ممنوعیتی هم که به وجود آمده در همین راستا است، در نامه رهبری هم از ممنوعیت کالا به صورت کامل یاد شده است. ایشان این را نفی نکردند که قطعات لوازم خانگی وارد شده و اینجا به تولید یک کالای باکیفیت ایرانی منجر شود. کمااینکه در سه سال اخیر همین روند انجام می‌شد و کمپرسور و بورد یخچال و همچنین پنل‌های تلویزیون وارد می‌شد. چراکه برای تولید بعضی از این قطعات توانمندی نداریم یا تولید آنها صرفه اقتصادی ندارد.

اسلامیان در مورد احتمال افزایش قیمت لوازم خانگی بیان کرد: من قبول ندارم که این حکم باعث افزایش قیمت لوازم خانگی می‌شود چراکه متن نامه به جلوگیری از واردات کالای کامل است یعنی همان روال قبل ادامه خواهد داشت. اگر قیمت لوازم خانگی گران شود بابت حامل‌های انرژی، حقوق و دستمزد، قیمت جهانی مواد اولیه و.. است که در صورت افزایش آنها به ناچار تولیدکننده هم مجبور به افزایش قیمت محصول خود می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی در مورد تاثیر انتظار تورمی ایجاد شده گفت:‌ تقاضا در سطح بازار به علت وضعیت اقتصادی مردم بسیار کم است، تولید هم به نسبت آن کاهش داشته است. زمانی افزایش قیمت ایجاد می‌شود که در بازار تقاضا وجود داشته باشد. اگر برای کالای 10 میلیون تومانی تقاضا در بازار موجود نباشد اگر به 11 میلیون تومان برسد تنها گره کورتر می‌شود. تا زمانی که تقاضا ایجاد نشود مطمئنا افزایش قیمت نخواهیم داشت، مگر اینکه تسهیلاتی برای ایجاد تقاضا در بازار ایجاد  شود.

نایب رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در مورد واردات این کالاها از دیگر کشورها گفت: واردات لوازم خانگی به صورت کامل از هیچ کشوری قانونی نیست. سیاست‌های دولت و حاکمیت این است که کالا به صورت کامل وارد نشود. از آنجا که صحبت‌هایی مبنی بر برگشتن ال جی و سامسونگ به ایران بود و عده‌ای هم می‌گفتند که در قبال طلب خود از کره جنوبی لوازم خانگی وارد کنیم، با توجه به اینکه شرکت‌ها بازار ایران را در زمان تحریم‌ها رها کردند، این نامه نوشته و به کره جنوبی اشاره شده است.  

وی اضافه کرد: به هر میزان که نظارت روی کالاهایی که در بازار هستند بیشتر شود از ورود کالای تقلبی، قاچاق و بدون گارانتی بیشتر جلوگیری می‌شود. کشور ما بسیار پهناور است و مرز بسیار بزرگی با عراق، افغانستان، ترکیه و... دارد. از سالیان قبل شاید حتی 100 سال قبل هم قاچاق رخ می‌داد. بنابراین باید فرهنگسازی انجام شود، همچنین اگر کالای ایرانی باکیفیت و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار بگیرد مطمئنا استقبال از کالای خارجی و قاچاق که بدون گارانتی است کم خواهد شد و به سمتی می‌رویم که حتی اگر در بازار کالای خارجی وجود داشت، کالای ایرانی به فروش می‌رود اما لازم است که کیفیت و قیمت، مصرف‌کننده را قانع کند که از کالای ایرانی استفاده کند. با وجود سامانه جامع تجارت و کد رهگیری روز به روز حلقه کالای قاچاق تنگ‌تر هم می‌شود.

اسلامیان در ادامه تصریح کرد: با توجه به راهکارهایی که اداره دارایی ارائه کرده، دستگاه‌های کارتخوان باید ثبت شود، علاوه بر این چک‌های جدید در شبکه بانکی به شکلی است که اگر شخصی بخواهد کالایی غیر تولید داخل یا واردات به صورت قانونی را داد و ستد کند قطعا به مشکل برمی‌خورد. قطعا دایره فروش این کالاها بسیار کوچک خواهد شد.

وی اضافه کرد:‌ ال‌جی و سامسونگ برندهای کره‌ای هستند اما بسیاری از آنها حتما ساخت کره نیست، بیشتر آنها ساخت چین یا مصر هستند بنابراین وجود آنها به این منزله نیست که از کره آمده‌اند. رصد نهادهای نظارتی قطعا تشدید هم خواهد شد و در سطح بازار کمتر شاهد این دو برند خواهیم بود، بنابراین بازار خوبی برای رشد بیشتر لوازم خانگی ایرانی باز خواهد شد که امیدوارم تولیدکنندگان ما از این فرصت استفاده کنند و با آوردن فناوری و ایجاد زیرساخت روز دنیا بتوانند جای این دو برند را بگیرند به طوری که خود مصرف‌کنندگان نخواهند که کالای خارجی مصرف کنند.

اسلامیان در پایان خاطرنشان ساخت:‌ اگر مصرف‌کنندگان می‌خواهند خریدی انجام دهند پیش از آن که خرید خود را انجام دهند از صحت و سقم اصلی بودن آن کالا، از طریق چک کردن آن در سامانه جامع گارانتی مطمئن شوند، تا کالای خریداری شده تقلبی نباشد و گارانتی مطمئنی داشته باشد. همچنین خرید خود را از مغازه‌هایی که دارای پروانه کسب است انجام دهند تا اگر تخلفی رخ داد، قابل پیگیری باشد.

 

پربیننده ترین ورود محموله جدید ال جی و سامسونگ به گمرک ایران ادامه مذاکرات برای استفاده از ۳میلیارد دلار پول بلوکه شده ایران در ژاپن کدام کشور بیشترین دارو را از ایران می‌ خرد؟ سقف و سابقه واردات برداشته شد / صادرکنندگان بر اساس ارزش افزوده کالاهای صادراتی خود رتبه بندی می شوند آیین نامه تهاتر ظرف روزهای آینده ابلاغ می شود / صادرات تا١۴٠۴ به ٧٠میلیارد دلار می رسد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: لوازم خانگی واردات لوازم خانگی صورت کامل کالا به صورت افزایش قیمت خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت در مدار رشد؟

روز جمعه قیمت نفت افزایشی شد. برنت به ۸۹دلار و ۵۳سنت و WTI آمریکا به ۸۴دلار و ۱۲سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش دنیای اقتصاد، رشد تولید ناخالص داخلی، کاهش تورم و عدم کاهش نرخ بهره آمریکا در کنار نگرانی از افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، از عوامل اصلی رشد قیمت نفت بوده‌اند. ترس از استمرار تنش‌های ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه، همچنان بر نگرانی بازار جهانی انرژی نسبت به عرضه پایدار نفت افزوده است و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.

قیمت جهانی نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه مورخ ۷ اردیبهشت ماه، روند افزایشی در پیش گرفت. طبق اعلام وزارت خزانه داری ایالات متحده، چشم انداز اقتصادی این کشور در شرایط باثبات تری در مقایسه با سه‌ماهه اول سال‌جاری میلادی قرار دارد.

 از طرف دیگر نگرانی فعالان بازار انرژی در مورد عرضه جهانی نفت به واسطه استمرار منازعات در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه کماکان پابرجاست. روز گذشته و در لحظه تنظیم این گزارش، قیمت هر بشکه نفت‌برنت دریای شمال با ۴۱‌سنت افزایش به ۸۹ دلار و ۵۳‌سنت رسید. شاخص دیگر یعنی وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا هم با ۳۶‌سنت افزایش در رقم ۸۴ دلار و ۱۲‌سنت به ازای هر بشکه معامله شد.

در همین رابطه، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرد منحنی رشد اقتصاد این کشور از آنچه که پیش‌بینی‌ها از انتظار رشد برای سه‌ماهه اول سال‌جاری میلادی نشان می‌دادند، در شرایط بهتری قرار دارد.

وی افزود: تولید ناخالص داخلی در ایالات متحده در سه‌ماهه اول سال‌۲۰۲۴ افزایش داشته، ضمن آنکه تورم این کشور تا سطح قابل قبولی پایین آمده‌است. این در حالی است که تا پیش از اظهارات جنت یلن، شواهد حاکی از افزایش تورم در این کشور بود که به نوبه خود بر بازار نفت تاثیر می‌گذاشت، چرا که پیش‌بینی سرمایه‌گذاران نفتی حاکی از آن است که فدرال‌رزرو نرخ بهره را حداقل تا پیش از ماه سپتامبر کاهش نخواهد داد. واقعیت این است که ادامه تنش‌های ژئوپلیتیکی در منطقه خاورمیانه همچنان بر نگرانی فعالان بازار و سرمایه‌گذاران نسبت به عرضه نفت، افزوده و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • نفت در مدار رشد؟
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!