Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درباره اقدامات انجام شده برای ورود سامانه بارشی به شمال کشور و تاثیرات آن در استان گیلان، اظهار کرد: وزش باد شدید، همراه با رعد وبرق و ریزش رگبار‌های تند باران، باعث جاری شدن سیلاب در معابر عمومی شهرستان آستارا در دو بخش مرکزی و لوندویل شده و خساراتی را به واحد‌های مسکونی و تجاری وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شدت بارندگی و راه افتادن سیلاب در مناطق مختلف این شهرستان‌ها به زیر ساخت‌های شهری، مناطق مسکونی و اماکن دامی روستایی، بخش کشاورزی، باغات و ابنیه فنی راه‌های ارتباطی روستایی خساراتی وارد کرده که میزان خسارات وارده در حال برآورد است.

نجار تاکید کرد: بر اثر بارندگی شدید رانش زمین در قسمت‌هایی از جاده ارتباطی روستای مشند موجب انسداد راه روستای مذکور شد که با تلاش اداره راهداری راه بازگشایی شد، همچنین ریزش و رانش کوه در قسمت‌هایی از راه ارتباطی روستای کوته کومه، مه باش محله و میه کومه بر اثر بارندگی شدید مسدود شد که ماشین آلات راهسازی مورد نیاز تامین و نسبت به بازگشایی اقدام شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بارش رگباری و تند باران در مدت زمان کم و سردهنه‌ها را علت اصلی راه افتادن سیلاب در سطح خیابان‌ها و آبگرفتگی معابر این شهر دانست و اظهار کرد: میزان بارش از ابتدای بارندگی در برخی از مناطق بالغ بر ۲۵۰ میلیمتر در مدت زمانی کوتاه گزارش شده که بیشترین میزان بارش در بخش لوندویل آستارا بوده است.

وی به تماس فوری واحد هشدار سریع سازمان با مدیر کل مدیریت بحران استان گیلان و اخذ گزارش و ارائه راهکار‌های مناسب مقابله در اولین لحظات بروز سیلاب اشاره کرد و گفت: تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران باحضور دستگاه‌های متولی و فراخوان جوامع محلی، پشتیبانی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیرو‌های مسلح و تامین نیروی انسانی عملیاتی، تخلیه ۳۰۰ منزل مسکونی و هدایت مردم درگیر سیلاب به جای امن، فراخوان ماشین آلات سنگین و استقرار در محل‌های مناسب مثل راهدارخانه بهارستان و مناطق تحت تاثیر، پاکسازی مداوم آبرو‌های پل‌ها و دهانه پل‌ها برای هدایت آب‌های سطحی، آماده باش تمامی فرمانداران و بخشداران و دهیاران سطح استان برای اطلاع رسانی به مردم وتمهیدات لازم، اعلام هشدار از طریق رسانه‌های عمومی و محلی برای رعایت اقدامات احتیاطی، هماهنگی جهت اعزام تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر استان، اورژانس استان، نیرو‌های نظامی اعم از ارتش، سپاه و نیروی انتظامی، شرکت‌های آبفا، برق، مخابرا ت، شهرداری‌ها، بنیاد مسکن و... از دیگر اقدامات در این زمینه است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به مشکلات چندین ساله شهر آستارا و عدم توانایی مالی شهرداری در انجام پروژه ساخت سردهنه و ساماندهی مسیل شهر اشاره و بیان کرد: در مواقع بارندگی کدورت آب آشامیدنی باعث نارضایتی مردم می‌شود که برای رفع این معضل به دنبال تخصیص و تامین اعتبارات ویژه‌ای برای اصلاح شبکه تامین و توزیع آب شرب این شهرستان هستیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سیل گیلان مدیریت بحران صراط مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، حامد یزدی‌مهر بعدازظهر امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت) از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز و تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه پایان خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: هواشناسی ایران / وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلف کشور

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته ازسوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به‌ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به همه مردم به‌ویژه ساکنین ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رودها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

وی در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند.

یزدی‌مهر بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، نیز تاکید کرد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229190 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان
  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • هشدار جدی آبگرفتگی و وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان