Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور حسين عسكري عضو هيأت مديره، رضا رضوي با حكمي از سوي مديرعامل به عنوان مدير استاني فارس و رييس شعبه شيراز بانك صنعت و معدن معرفي شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، مراسم معارفه رضا رضوي و توديع نادر كاشاني، همزمان با سالروز تاسيس اين بانك ، با حضور حسين عسكري عضو هيات مديره و مصطفي راستي فر مدير امور راهبري شعب كه به استان فارس سفر كرده بودند، برگزار گرديد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اين مراسم كه با حضور تمامي كاركنان مديريت استان فارس (شعب شيراز و شهرك صنعتي بزرگ شيراز) برگزار شد، از زحمات بي بديل نادر كاشاني مدير پيشين استان فارس قدرداني شد.

نادر كاشاني قريب به ده سال در استان فارس به عنوان سرپرست، مدير استان و رييس شعبه شيراز مشغول فعاليت بود و در طول مديريت وي، بررسي، پرداخت و نظارت بر طرح هاي صنعتي و معدني بزرگي به انجام رسيد و خدمات بسياري به واحدهاي توليدي اين استان ارايه گرديد.

از جمله طرح هاي مهم استان، مي توان به مجتمع صنعتي ذوب آهن پاسارگاد اشاره كرد كه از سال 1395، واردات خط توليد، تامين مواد اوليه، گشايش اعتبار و تامين مالي سرمايه درگردش آن توسط بانك صنعت و معدن صورت پذيرفت و اكنون از واحدهاي برتر توليد شمش فولاد در كشور مي باشد؛ همچنين اين شركت تمامي خدمات اعتباري خود جهت فروش محصول و خريد مواد اوليه را از بانك صنعت و معدن استان فارس دريافت نموده است.

رضا رضوي مدير جديد استان فارس نيز در سابقه خود معاونت شعبه كرمانشاه، رياست شعبه ايلام، مديريت استان هرمزگان و رياست شعبه بندر عباس و رياست شعبه كيش را دارا مي باشد.

گفتني است در ادامه جلسه توديع و معارفه مديران اين استان از زحمات چند تن از همكاران استان فارس به نمايندگي از بخشهاي مختلف شعب شيراز و شهرك صنعتي تقدير به عمل آمد و لوح يادبودي به آنان اعطا گرديد.

عضو هيأت مديره و مدير امور راهبري شعب اين بانك در ادامه سفر خود از چندين واحد صنعتي كه با تسهيلات بانك صنعت و معدن ايجاد شده و به بهره برداري رسيده اند، بازديد نمودند.

نخستين واحد مورد بازديد، شركت توليدي و مهندسي نيتل پارس واقع در منظقه ويژه اقتصادي شيراز بود كه در زمينه توليد انواع جاذب هاي مولكولي و كاتاليست فعال مي باشد و جزء واحدهاي برتر كشور در زمينه توليد اين قبيل محصولات بوده است.

همچنين شركت گروه صنعتي سازه پيوند، توليد كننده استراكچرهاي فلزي سنگين و فضايي سبك جهت استفاده در صنايع فولاد، نفت و پتروشيمي، نيروگاهي و صنعت ساختمان واقع در شهرك صنعتي بزرگ شيراز، واحد صنعتي ديگري بود كه مورد بازديد مديران ارشد بانك صنعت و معدن قرار گرفت.

شركت چسب و رزين پرسيا زرين آبنوس توليد كننده انواع رزين و فرمالين واقع در شهرك صنعتي بزرگ شيراز و شركت پارسين گسترجنوب توليدكننده ساندويچ پنل واقع در شهرك صنعتي بزرگ شيراز نيز از جمله واحدهاي صنعتي ديگري بودند كه در اين سفر از آنها بازديد شد و مديران استاني و ستادي بانك صنعت و معدن در خلال اين بازديدها با توليدكنندگان و صنعتگران اين استان در مورد موانع پيش روي بخش توليد و راهكارهاي برون رفت از مشكلات و چگونگي تأمين مالي و حمايت هاي بيشتر بانك از كارآفرينان و توليدكنندگان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهرک صنعتی بزرگ شیراز بانک صنعت و معدن استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۰۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • آغاز عملیات اجرایی احداث دفترصداوسیما در سقز
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • استاندار لرستان روز کارگر به دیدار کارگران معدن رفت + فیلم
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس