Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

تین نیوز-سیدمرتضی نصری| سید کاظم مجابی در گفت‌وگو با خبرنگار تین نیوز،در قزوین با اشاره به موضوع تعارض منافع در رابطه با فعالیت اعضای هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی تصریح کرد : به طور کلی تعارض منافع را به طور کامل قبول داریم و با آن مخالفتی نداریم اما روند آن قابل بررسی است و اگر بنا باشد به شیوه کنونی اجرایی شود باید از پیش در آن جریان قرار گرفته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین افزود: در رابطه با تعارض منافع در دوره وزارت اسلامی به طرق مختلف از وزارت خانه درباره اینکه تعارض منافع مشمول چه مواردی است استعلام شده و متاسفلنه پاسخی دریافت نشد، در انتخابات شورای مرکزی نیز موضوع تعارض منافع در نظر گرفته نشد و انتخابات برگزار شد.   وی ادامه داد: باتوجه به سوالات متعدد، رئیس نظام مهندسی وقت تعارض منافع را تعریف کرد که مطابق با آن صرفا رئیس سازمان در استفاده از پروانه خود منع شده بود و سایر اعضای هیئت مدیره در این باره مشکلی نداشتند.   این مسئول اظهار کرد: در مرداد ماه سال جاری و برای پروسه انتخابات، طی نامه‌ای موضوع تعارض منافع مطرح شد و  مطابق با قانون جدید کلیه ارکان سازمان، اگر با پروانه خود فعالیت داشته باشند مشمول تعارض منافع بوده و احراز صلاحیت آن‌ها منتفی است.   وی یاد آور شد: درباره این قانون جدید به دیوان عدالت اداری شکایت شده و دستور لغو آن صادر شده و موضوع بررسی تعارض منافع به شورای انتظامی ارجاع داده شد.   مجابی با تاکید بر اینکه در شهریور ماه و پس از استعلامات صورت گرفته از مراجع چهارگانه، اعضای هیئت مدیره سه مرتبه مورد تایید قرار گرفتند، گفت: وزیر جدید، پیرو مکاتابات وزیر قبلی پیگیر تعارض منافع شده و بنابراین ممنوعیت فعالیت تمام ارکان سازمان، در بررسی صلاحیت‌ها مد نظر قرار گرفت که البته در این شرایط نیز صلاحیت تمام اعضا تایید شد.   رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین گفت: از نظر کارکردی نیز اعضای هیئت ندیزه استان کمترین کارکرد را داشته و حتی یک نفر هیچ کارکردی نداشت، اما با فشارهایی که وارد شد و مطرح شدن این موضوع که از اختیار وزیر برای تعلیق پروانه استفاده خواهد شد، در نهایت تعدادی از اعضا برای حضور در انتخابات انصراف دادند.   وی بیان کرد: اعضای هیئت مدیره در این دوره ۱۱ نفر بود که یک نفر به هیچ وجه کار نکرده، تعدادی از اعضا نیز در قالب ضوابط و بدون هیچ گونه تخطی از قوانین در حوزه طراحی، نظارت و اجرا و تعدادی از اعضا نیز در کارشناسی ماده ۲۷ که ارتباطی با سازمان ندارد و با کمترین کارکرد، فعالیت داشتند.   این مسئول خاطرنشان کرد: در نهایت شش نفر بواسطه فشارها و پیگیری‌های وزارتخانه و اداره کل برای حضور در انتخابات انصراف داده که البته هنوز در هیئت مدیره کنونی عضو هستند و پروانه چهار نفر نیز طبق نامه وزیر تعلیق شده و در نتیجه عضویت آن‌ها در هیئت مدیره ابطال شد.   مجابی در پایان گفت: اعتقاد ما بر این است که ما هیچ خطایی نکرده‌ایم و وزارتخانه نمی‌تواند پایان دوره مصادیق را اعلام کرده و عطف بما سبق کند؛ ضمن اینکه دیوان عدالت اداری نیز حکم لغو این روند را صادر کرده بود. آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی دوره هشتم اعضای هیئت مدیره تعارض منافع نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۳۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مورایس یک فصل دیگر قرارداد دارد/از شایعه تا واقعیت مذاکره با نویدکیا برای بازگشت به سپاهان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درحالی که محرم نویدکیا با باشگاه مس رفسنجان قرارداد دارد اما  از حالا شایعاتی مبنی بر اینکه برای فصل آینده محرم نویدکیا گزینه اصلی فصل آتی سپاهان است مطرح شده است. 

با وجود مطرح شدن این شایعه در حال حاضر وضعیت مدیریتی باشگاه سپاهان هنوز مشخص نیست و بعد از استعفای منوچهر نیک فر از مدیریت این باشگاه هنوز هیئت مدیره سپاهان مدیر جایگزینی انتخاب نکرده و فعلا وظایف مدیریتی در هیئت مدیره این باشگاه تقسیم شده تا امور باشگاه بگذرد.

در ماه های گذشته هم برخی اسامی مثل یاسر معاصر برای حضور در مدیریت سپاهان مطرح شده اما پیگیری های خبرنگار آنا نشان می دهد هنوز مجموعه کارخانه فولاد مبارکه و هیئت مدیره سپاهان برای انتخاب نفر مورد نظر خود به جمع بندی نرسیده اند.

با توجه به اینکه هنوز باشگاه سپاهان مدیرعامل ندارد اولویت اول مجموعه مدیریتی در این باشگاه انتخاب یک مدیرعامل است و بعد از آن در خصوص انتخاب مربی فصل آینده این باشگاه تصمیم گیری خواهد ضد ضمن آنکه مورایس  روز دوم تیرماه سال 1401 قراردادی سه ساله با باشگاه سپاهان امضا کرد و به این ترتیب او برای فصل آینده هم با این باشگاه قرارداد دارد.

مورایس رسماً سرمربی سپاهان شد

با این شرایط باشگاه سپاهان اگر قصد همکاری با مربی پرتغالی را ندارد باید ابتدا تکلیف مورایس را برای فصل آینده مشخص کند و سپس در تدارک انتخاب مربی جدید باشد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • موضع تازه وزیر دفاع امریکا به حمله موشکی ایران
  • مورایس یک فصل دیگر قرارداد دارد/از شایعه تا واقعیت مذاکره با نویدکیا برای بازگشت به سپاهان
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • میانگین ۴ دقیقه‌ای رسیدن به محل آتش‌سوزی‌ها در سمنان/ گرفتن ۲۱۴ حیوان موذی در یک سال
  • لاپورتا: ژاوی ماند چون پروژه برنده‌ای داریم!
  • تنش در بین اعضای هیئت مدیره بارسلونا در پی تغییر نظر ژاوی
  • اختلاف نظر مدیران بارسلونا بر سر ژاوی؛ لاپورتا رأی هیئت مدیره را نادیده گرفت!