Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، نوع پوشاک در یک جامعه از ارکان فرهنگی آن شهر یا کشور محسوب می‌شود، به نحوی که پوشش ظاهری مردم فرهنگ و شخصیت آن‌ها را نشان می‌دهد؛ کشور ما با فرهنگ غنی چند هزار ساله رویکرد ایرانی و اسلامی خود را تاکنون حفظ کرده است، اما برخی انحرافات در پوشش ظاهری و پوشاک این نگرش ملی و مذهبی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین رابطه نادر مرادی رئیس نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی فاتب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تهران با اشاره به تخلفات واحدهای صنفی پوشاک اظهار کرد: اداره نظارت بر اماکن طبق ماده ۲۷ و ۲۸ قانون نظام صنفی کشور با هماهنگی اتاق اصناف تهران با واحدهای صنفی متخلف مانند پوشاک برخورد می‌کند.

وی با تاکید بر مجتمع تجاری کوروش در غرب تهران گفت: امروز در مجتمع کوروش به تعدادی از واحدها اخطار داده شد تا لباس‌های نامتعارف شرعی و قانونی را از ویترین و بازار خود جمع آوری کنند، البته این مجموعه باید از جانب اتاق اصناف تهران نیز بازرسی شود.

رئیس نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی فاتب به روند قانونی و قضایی برخورد با واحدهای متخلف اشاره کرد و افزود: در صورت مشاهده تخلف در واحدهای صنفی به آن‌ها اخطار و مهلت ۱۰ روزه داده می‌شود تا دستورالعمل اتاق اصناف را اجرا کنند، در این صورت اگر اصلاحی ایجاد نشد واحد متخلف پلمپ می‌شود و در صورت تکرار بین یک هفته تا شش ماه تعطیل شده و باز هم در صورت تخلف، مجوز کسب صاحب واحد، ابطال می‌شود.

همچنین خسرو ابراهیمی نیا نایب رئیس دوم اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تهران با عنوان عملکرد بازرسان اتاق اصناف اظهار کرد: در سال اخیر نسبت به گذشته تعداد واحدهای صنفی که پروانه فعالیت ندارند بسیار کاهش یافت، اما همچنان فروشگاه‌هایی هستند که تخلف می‌کنند و بازرسان ما طبق ماده‌های ۲۷ و ۲۸ قانون نظام صنفی کشور، ناظر این مراکز هستند.

وی با اشاره به نحوه بازرسی و نظارت بر فروشندگان و تولیدکنندگان پوشاک خاطرنشان کرد: اتحادیه پوشاک با کار گروه ساماندهی مد و لباس ایرانی ارتباط دارد، به نحوی که اتاق اصناف برای ساماندهی پوشاک در نظر دارد، نشان شیما را به عنوان معیار بازرسی طرح‌های پوشاک قرار دهد، تا همه طرح‌های لباس قبل از عرضه مصوب شوند.

نایب رئیس دوم اتاق اصناف تهران در پایان با اشاره به همکاری با نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی در اجرای احکام برخورد با واحدهای متخلف با ما همکاری می‌کند، البته خود اداره اماکن پلیس نظارت جداگانه‌ای دارد که با بازرسان اتاق اصناف نیز هماهنگ است، لذا تمام تلاش خود را در راستای برقراری امنیت اخلاقی و عفت عمومی به کار می‌گیریم.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: پلیس تهران پوشاک مد و لباس ایرانی و اسلامی اتاق اصناف بدحجابی و بی حجابی اتاق اصناف تهران واحدهای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۴۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند