Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان به تازگی دریافتند دوز تقویت‌کننده واکسن جانسون‌اند‌جانسون میزان تاثیرگذاری آن را از ۸۵ درصد به ۹۴ درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش برنا؛ ویروس کرونا بیش از یک سال و نیم است که زندگی و سلامت افراد را تحت تأثیر قرار داده است، پدیدار شدن گونه‌های جدید این ویروس نیز میزان تأثیرگذاری واکسن‌ها را کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، به نظر می‌رسد که آنتی بادی تولید شده در بدن پس از دریافت واکسن کرونا با گذشت زمان کاهش پیدا می‌کند، به همین دلیل لازم است افراد دوز تقویت کننده واکسن کرونا را تزریق کنند.

شرکت تولید کننده واکسن تک دوزی جانسون اند جانسون اعلام کرده است که میزان تأثیرگذاری دوز تقویت کننده این واکسن ۹۴ درصد است و افراد می‌توانند دو ماه پس از تزریق دوز اول واکسن، دوز تقویت کننده را دریافت کنند.

آیا یک دُز واکسن جانسون اند جانسون در برابر بیماری کووید -۱۹ مؤثر است؟

نتایج آزمایشات بالینی اولیه نشان می‌دهد که واکسن جانسون اند جانسون خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ را ۸۵ درصد کاهش می‌دهد، اطلاعات ارائه شده در ماه ژانویه سال ۲۰۲۱ میلادی حاکی از این است که میزان تأثیرگذاری واکسن ذکر شده پس از گذشت چه ماه به ۶۶.۳ درصد کاهش یافته است.

البته از آنجایی که آزمایشات مربوطه پیش از پدیدار شدن گونه‌های جهش یافته ویروس کرونا انجام شده است، به نظر می‌رسد که میزان تأثیرگذاری واکسن در برابر گونه‌های جدید نیز کمتر است.

با این وجود، شرکت سازنده واکسن جانسون اند جانسون اعلام کرده است که این واکسن خطر ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ و بستری شدن در بیمارستان به دلیل این بیماری را به ترتیب ۷۹ و ۸۱ درصد کاهش می‌دهد، میزان تأثیرگذاری آن با گذشت زمان کاهش پیدا نمی‌کند و در برابر گونه‌های جهش یافته نیز مؤثر است.

آیا لازم است افراد دوز تقویت کننده واکسن کرونا را دریافت کنند؟

متخصصان معتقدند که کاهش آنتی بادی تولید شده در بدن افراد پس از دریافت واکسن کرونا با گذر زمان امری کاملاً طبیعی است. علاوه بر این، تا زمانی که ویروس جهش پیدا می‌کند، حتی افراد واکسینه شده نیز در معرض خطر ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ قرار دارند. البته این بدان معنا نیست که واکسن‌ها در برابر ویروس کرونا مؤثر نیست، بلکه واکسن‌های تولید شده خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹، بستری شدن در بیمارستان و مرگ ناشی از این بیماری را حتی با توجه به شیوع گونه دلتا به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد، اما این میزان تأثیرگذاری در برابر نوع خفیف و متوسط بیماری کووید -۱۹ با گذر زمان کاهش پیدا می‌کند.

در این صورت لازم است افراد دُز تقویت کننده واکسن را دریافت کنند تا ایمنی لازم در برابر بیماری کووید -۱۹ را کسب کنند.

میزان تأثیرگذاری دوز تقویت کننده واکسن جانسون اند جانسون چقدر است؟

شرکت جانسون اند جانسون اخیراً اطلاعاتی ارائه کرده است که نشان می‌دهد افراد می‌توانند دُز دوم واکسن جانسون اند جانسون را دو یا ۶ ماه پس از دریافت دوز اول تزریق کنند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که دوز تقویت کننده این واکسن میزان تأثیرگذاری آن را از ۸۵ درصد به ۹۴ درصد افزایش می‌دهد. متخصصان معتقدند که دوز تقویت کننده واکسن جانسون اند جانسون برای مدت زمان طولانی‌تری از افراد در برابر بیماری کووید -۱۹ محافظت می‌کند.

عوارض جانبی دوز تقویت کننده واکسن جانسون اند جانسون چیست؟

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که دوز تقویت کننده واکسن جانسون اند جانسون ایمن است و احتمالاً عوارض جانبی آن همانند عوارض جانبی دوز اول است که شامل تب، خستگی، درد در محل تزریق و درد عضلانی می‌شود. محققان معتقدند که افراد دارای نقص ایمنی یا کسانی که به بیماری‌های خاص مبتلا هستند باید در اولویت دریافت دوز تقویت کننده واکسن کرونا قرار بگیرند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت ویروس بیمارستان مرگ واکسن کرونا میزان تأثیرگذاری خطر ابتلاء بیماری کووید واکسن کرونا نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد