Web Analytics Made Easy - Statcounter

سکینه جمعه‌نیا روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با قدردانی از این اقدام قاضی در مقابل جوانان متخلف مراوه‌تپه ای، اظهارداشت که احکام این چنینی با توجه به اینکه خلع مدیریت هیجانات و مهارت‌های زندگی در جامعه بسیار دیده می‌شود به بالا بردن سطح آگاهی افراد و پرکردن این خلاء کمک می‌کند.

وی افزود: در این چنین موارد ابتدا باید از روش‌های آموزشی استفاده شود و در صورت ادامه فرد به انجام رفتار مجرمانه در نهایت مساله زندان را به عنوان تنبیه در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: صدور آرای جایگزین حبس از جمله شرکت در دوره‌های آموزشی کنترل هیجان نقش مهمی در ارتقای سلامت روان افراد و نیز پیشگیری از تکرار موارد مشابه دارد و از دستگاه‌ها قضایی درخواست می‌شود این مسیر را همچنان با جدیت ادامه دهد.

به اعتقاد کارشناسان حوزه اجتماعی کنترل رفتارهای هیجانی غلط به ویژه در میان جوانان نیازمند ورود نهادهای فعال در حوزه اجتماعی از جمله دادگستری است و صدور حکم قاضی شهرستان مراوه‌تپه استان گلستان می‌تواند الگوی دیگران باشد.

به تاکید آنان کنترل‌ نشدن درست هیجانات و احساسات می‌تواند زمینه‌های انحراف، لغزش، تنش و اضطراب را در افراد افزایش دهد که نتیجه این وضعیت یا از بین رفتن اعتماد به نفس و یا ایجاد اعتماد به نفس کاذب خواهد بود.

امروزه عده‌ای از مردم به دلایل مختلف از جمله مناسب نبودن شرایط محیطی و آموزش ندیدن مهارت‌های زندگی در محیط خانواده و مدرسه، قادر به کنترل رفتارهای هیجانی خود نیستند بنابراین نتیجه کنترل نداشتن این افراد بر رفتارهای هیجانی‌شان علاوه بر ایجاد مشکل برای خود، ایجاد رعب و وحشت در جامعه است.

به گفته رییس کل دادگستری گلستان با رای قاضی پرونده ۲ جوان محکوم مراوه‌تپه‌ای به جای زندان مکلف به یادگیری نحوه کنترل رفتارهای هیجانی شدند.

حیدر آسیابی افزود: این ۲ جوان به جرم اخلال در نظم عمومی به مجازات حبس محکوم شدند اما به علت اینکه از کار خود پشیمان بودند و سابقه کیفری هم نداشتند،  قاضی  پرونده حکم حبس آنان را یک سال تعلیق و محکومان را ملزم کرد در مدت تعلیق در دوره‌های آموزشی یادگیری شیوه‌های کنترل هیجان و مدیریت رفتار شرکت کنند و گواهی آن را به واحد اجرای احکام کیفری تحویل دهند.

وی ادامه داد: قاضی در رای خود برای این ۲ جوان نوشته است از آنجا که دادگاه علاوه بر تعیین مجازات برای بزهکاران، رسالت بازپروری آنان برای بازگشت دوباره به جامعه را بر عهده دارد به همین علت با استفاده از ارفاق قانونی تعلیق اجرای مراقبتی از ورود این محکومان به زندان جلوگیری می‌کند.

گلستان از استان‌های پیشرو کشور در صدور آرای جایگزین حبس است.

شهرستان مراوه‌تپه ۶۷ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ نقطه شهری و ۱۰۸ روستا سکونت دارند.

برچسب‌ها گنبدکاووس دادگستری گلستان مراوه تپه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس دادگستری گلستان گنبدکاووس دادگستری گلستان مراوه تپه رفتارهای هیجانی مراوه تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ محققان دانشگاه ام آی تی و دانشگاه واشنگتن راهی برای مدل‌سازی رفتار یک سوژه، خواه انسانی یا ماشینی، ابداع کردند که محدودیت‌های محاسباتی ناشناخته را توضیح می‌دهد. این روش جدید به درک تفکر انسان و ماشین و چگونگی حل مشکلات کمک می‌کند و هر گونه محدودیتی را که ممکن است مانع حل مسئله شود شناسایی می‌کند.

برای ساختن سیستم‌های هوش مصنوعی که می‌توانند همکاری مؤثری با انسان داشته باشند، الگوبرداری مناسب از رفتار انسان برای شروع مفید است. اما بیشتر انسان‌ها تمایل دارند هنگام تصمیم‌گیری رفتاری نشان دهند که با هنجار‌ها و استاندارد‌ها چندان سازگار نیست. این غیرمنطقی بودن، که مدل‌سازی آن به‌ویژه دشوار است، اغلب به محدودیت‌های محاسباتی ختم می‌شود. دلیلش این است که یک انسان فرصت ندارد مدت‌های طولانی وقت صرف کند تا به راه حل مناسب برای حل یک مشکل برسد.

پیش‌بینی و پیشگیری از رفتار‌های اشتباه

مدل جدید محققان می‌تواند به طور خودکار محدودیت‌های محاسباتی یک سوژه را با دیدن تنها چند نمونه از اقدامات قبلی آنها استنتاج کند. این «پایه استنتاج» می‌تواند برای پیش‌بینی رفتار‌های آتی آن سوژه استفاده شود. برای مثال، می‌تواند پیش‌بینی کند که بر اساس الگو‌های سفر قبلی یک فرد به کجا می‌رود و یا مثلاً حرکت بعدی یک بازیکن را در بازی شطرنج پیش‌بینی کند. این کار می‌تواند به دانشمندان کمک کند نحوه رفتار انسان‌ها را به سیستم‌های هوش مصنوعی بیاموزند تا به همکاران انسانی خود بهتر پاسخ دهند. به گفته پائول جیکوب (Paul Jacob)، نویسنده ارشد این تحقیق، توانایی درک رفتار انسان و سپس استنتاج اهداف او بر اساس رفتار، می‌تواند کارایی یک دستیار هوش مصنوعی را تا حد زیادی ارتقا دهد.

جیکوب می‌گوید: «هوش مصنوعی می‌تواند با مشاهده رفتار‌های قبلی انسان، او را از انجام اشتباه احتمالی بازدارد و وارد عمل شود و راه بهتری را پیشنهاد دهد. حتی می‌تواند با نقاط ضعفی که همکاران انسانی‌اش دارند سازگار شود. توانایی مدل‌سازی رفتار انسان گام مهمی به سوی ساخت یک عامل هوش مصنوعی است که در واقع می‌تواند به آن انسان کمک کند.»

چگونگی آموزش الگوریتم

اولین مرحله در روش آنها شامل اجرای یک الگوریتم حل مسئله در مدت زمان محدود است. برای مثال، اگر مدل هوش مصنوعی در حال انجام مسابقه شطرنج است به الگوریتم  آن اجازه می‌دهند که فقط در تعداد معینی از مراحل اجرا شود. در پایان، محققان می‌توانند تصمیماتی را که الگوریتم در هر مرحله اتخاذ کرده است، مشاهده و بررسی کنند.

سپس این مدل، تصمیمات خود را با تصمیمات سوژه‌ای که از آن الگو گرفته مقایسه می‌کند تا با هم هماهنگ شوند و مرحله‌ای که عامل برنامه‌ریزی را متوقف کرده است شناسایی می‌کند. از این رو، مدل می‌تواند پایه استنتاج یا مدت زمانی که آن سوژه برای این مشکل برنامه‌ریزی می‌کند را برآورد کند. از پایه استنتاج همچنین می‌توان برای پیش‌بینی نحوه واکنش آن سوژه هنگام حل یک مشکل مشابه استفاده کرد.

این روش می‌تواند بسیار کارآمد باشد، زیرا محققان می‌توانند بدون تلاش مضاعف، به مجموعه کاملی از تصمیمات الگوریتم حل مسئله دسترسی داشته باشند. این چارچوب همچنین می‌تواند به حل هر مشکلی که در آن کلاس خاص از الگوریتم قرار دارد کمک کند.

محققان رویکرد خود را در سه مدل‌سازی مختلف آزمایش کردند: استنباط اهداف ناوبری بر اساس مسیر‌های قبلی، حدس زدن قصد ارتباطی افراد از روی نشانه‌های کلامی آنها و پیش‌بینی حرکات بعدی در مسابقات شطرنج انسان با انسان. روش آنها در هر آزمایش یا با یک انتخاب رایج مطابقت داشت یا عملکرد بهتری را نشان داد.

با این روش جدید، سیستم‌های هوش مصنوعی از اشتباهات خود درس می‌گیرند و مهارت‌های تصمیم‌گیری خود را بهبود می‌بخشند. از این رویکرد همچنین می‌توان برای مدل‌سازی فرآیند برنامه‌ریزی در ربات‌ها استفاده کرد. هدف نهایی این روش، ایجاد مدل‌هایی از هوش مصنوعی است که بتوانند همکاری مؤثرتری با انسان داشته باشند.

این گزارش از ام آی تی نیوز به فارسی برگردان شده است.

انتهای پیام/

نازنین احسانی طباطبایی

دیگر خبرها

  • رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • ببینید | آرای انضباطی در جلسه ویژه رسیدگی به کتک کاری داور در تهران
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری
  • آرای انضباطی در جلسه ویژه رسیدگی به کتک کاری داور در تهران
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • به شدت به آمریکا درباره ارتکاب هر حماقتی و تبعات آن هشدار می دهیم
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • علم الهدی: در بحث حجاب، اگر مردم بخواهند تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند/ مایه تأسف است که شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان
  • واکنش متفاوت دستیار رئیسی به رفتارهای تند پلیسی با بی‌حجابی | فیلم