Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران گفت: سرمایه گذاری در خوابگاه‌های دانشجویی موردکم توجهی سیاست گذاران و مجریان واقع شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مریم خدری زاده نماینده شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران در نشست دانشجویان با معاون زنان و خانواده رئیس جمهور که به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه الزهرا برگزار شد، گفت: سرمایه گذاری در تاسیسات خوابگاهی که نوعی سرمایه گذاری با بازدهی اجتماعی بالامحسوب میشود، معمولا مورد بی مهری و کم توجهی سیاست گذاران و مجریان واقع شده و وزارتخانه‌های مربوطه معمولا با آن به شکل احتیاط امیزی رفتار میکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان غیربومی بیش از (۶۰%) از کل دانشجویان کشور را تشکیل می‌دهند که از این آمار، تعداد قابل توجهی سهم دختران است از این جهت شناخت هرچه بیشتر و بهتر موانع و مشکلات اجتماعی تحصیلی دختران دانشجو در خوابگاه‌ها و رسیدگی به آن بسیار حایز اهمیت است. خوابگاه دختران یک حوزه کلیدی در سیاست‌های اجتماعی مربوط به بانوان محسوب میشود که با مقوله‌های رفاهی و تحصیلی و مخصوصا فرهنگی رابطه تنگاتنگی دارد. اما از انجا که سرمایه گذاری در تاسیسات خوابگاهی، نوعی سرمایه گذاری با بازدهی اجتماعی بالامحسوب میشود، معمولا مورد بی مهری و کم توجهی سیاست گذاران و مجریان واقع شده و وزارتخانه‌های مربوطه معمولا با آن به شکل احتیاط امیزی رفتار میکنند.

خدری زاده بیان کرد: پژوهش‌ها و مشاهدات نشان‌میدهد که ساختار خوابگاه‌ها برای دختران خالی از ایراد نبوده و طی سال‌های اخیر اسناد بالادستی خوابگاه‌ها نیز بازنگری نشده و منجر به پدیدار شدن مشکلات و معضلات نوظهور شده است. به علاوه میزان انطباق برنامه‌های رفاه خوابگاه‌ها با نیاز‌های دانشجویان دختر، بودجه وزارت علوم برای ارتقای دانشگاه ها، یارانه دانشجویی در اختیار خوابگاه‌ها نیاز به تجدید نظر دارد؛ لذا با توجه به همه این موارد سوال این است که برنامه و راهکار‌های معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری جهت رفع مشکلات یاد شده در خوابگاه‌ها چیست؟

وی اظهار کرد: مسئله اشتغال بانوان با توجه به افزایش درصد بانوان دارای تحصیلات عالیه دانشگاهی، مسئله‌ای است که روز به روز اهمیت بیشتری خواهد یافت و نیازمند توجه جدی‌تر و اتخاذ سیاست‌های دقیق‌تر و آینده نگرانه‌تر است. سیاست‌هایی که با فرهنگ ایرانی اسلامی ما، خصوصیات ذاتی و خدادادی زن و همچنین توانمندی‌های فردی او همخوان بوده بتواند آسیب‌ها و معضلات اشتغال بانوان من جمله، ناعدالتی جنسیتی، کاهش تمایل به فرزند آوری، افزایش سن ازدواج و همچنین مشکلات مربوط به جایگاه و هویت اجتماعی زن را در سطح جامعه رفع نماید؛ لذا سوال این است که سیاست‌های معاونت زنان و خانواده رئیس جمهور در این راستا چه خواهد بود؟

نماینده شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران گفت: رسیدگی به مشکلات و معضلات زنان شریف سرپرست خانوار که در حال حاضر طبق اخرین امار‌ها بیش از سه ملیون نفر محاسبه شده اند یکی از مهم‌ترین مسائل حوزه زنان است. یکی از مشکلات جدی این قشر از جامعه بانوان، عدم وجود ساز و کار‌های دقیق جهت شناسایی و اختصاص حمایت‌های لازم دولتی ست. به علاوه بیکاری و مشکلات اشتغال نیز بر درد این زنان غیرتمند می‌افزاید. سوال این است که معاونت زنان و خانواده رئیس جمهور جهت حل این مشکل چه برنامه‌ها و راهکار‌هایی خواهید داشت؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی خوابگاه دانشجویی دانشگاه سرمایه گذاری زنان و خانواده بسیج دانشجویی خوابگاه ها دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • دستاورد بزرگ اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ دانشگاه‌ها امتیاز دادند
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور