Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولا: دو شرکت کره ای پیش از اینکه اساسا ورود کالاهای لوازم خانگی به کشور ممنوع شده باشد، با میل و اراده خود و از ترس از آمریکا از بازار ایران خارج شدند. دوم: در دو سال گذشته که این شرکت ها با میل خود از کشور خارج شدند، بازار لوازم خانگی نه با کمبود ویژه لوازم خانگی روبه رو بود نه با افزایش سرسام آور قیمت محصولات نظیر آنچه در خودرو رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت های داخلی نیز با برنامه ریزی صحیح و تولید لازم توانستند جای خالی این دو شرکت اصلی کره ای را در بازار ایران پر کنند.

سوم: باید تشکر ویژه داشت از رهبر فرزانه انقلاب و دولت مردمی که با دستوری که به دنبال درخواست تولیدکنندگان داخلی صادر کردند، باعث شدند تا ارزهای ایران که در کره جنوبی بلوکه شده بود، به صورت تخریب کننده وارد کشور نشود. این میان ورود این حجم عظیم از کالاها با دلارهای بلوکه شده ایران، هیچ آورده ای جز ورشکستگی کارخانجات تولیدی که با همت در روزهای سخت سالهای گذشته در کنار مردم عزیز بودند نداشت.

چهارم: توجه رهبر انقلاب به تولید ملی در میان مسئولان کشور امری است غیرقابل انکار. این توجه و همچنین صدور دستور اخیر  همراه با تلاش دولت برای ساختن «ایران قوی» که از شعارهای اصلی رییس جمهور محترم بود زمینه ساز رشد و همچنین برداشته شدن یکی از مهمترین موانع تولید صنعت لوازم خانگی خواهد بود. به عبارت روشن تر اهتمام ویژه ای که دولت نسبت به این دستور نشان داد کاملا در راستای تحقق شعار سال یعنی «تولید، پشتیبانی و مانع زدایی ها» است.

پنجم: این ادعا که «با ممنوعیت واردات لوازم خانگی شرکت های تولید کننده تبدیل به خودرسازهای داخلی میشود» با واقعیت منطبق نیست. در حوزه لوازم خانگی انحصار تولید به مانند شرکت های خودروسازی وجود ندارد. ششم: اتفاقا بد نیست به تجربه توسعه کره جنوبی در همین رابطه نگاهی بیندازیم. جون چانگ نویسنده کره ای کتاب «تجربه توسعه آسیای شرقی: معجزه، بحران و آینده»، که در سال ۱۳۹۸ نشر ثالث ترجمه ای از آن را منتشر کرد، به بررسی تجربه کشورهای جنوب شرقی آسیا برای رسیدن به توسعه پرداخته است. او در این کتاب در ارتباط با «کیفیت مداخله دولت دراقتصاد» به مدل کره جنوبی در رشد و توسعه شرکت های لوازم خانگی و خودروسازی اشاره کرده است. براساس مطالعات و گزارش هایی که در این کتاب منتشر شده، کره جنوبی اتفاقا با ایجاد انحصار برای شرکت های تولید کننده داخلی خود (از جمله الی جی و سامسونگ) به توسعه دست پیدا کرده است.

در مجموع می توان گفت؛ با دستور اخیر رهبر معظم انقلاب دو نگرانی کمبود لوازم خانگی و همچنین انحصار تولید برای یک یا دو شرکت تولید کننده، کاملا بی اساس است. اما در طرف دیگر این شرایط فرصت مناسبی برای مجموعه دولت مردمی سیزدهم، تولیدکنندگان داخلی و صنایع کشور می تواند ایجاد کند تا ضمن سهولت در امر سرمایه گذاری های مشترک، بازارهای منطقه را برای صادرات هدف گذاری کنند تا از فرصت ایجاد شده در جهت ارزآوری بیشتر کشور استفاده شود. طبیعی است کالاهایی که با هدف صادرات تولید خواهد شد، نگرانی مصرف کننده داخلی را به لحاظ کیفیت نیز برطرف خواهد کرد.

پربیننده ترین آقای "ف" مرد در سایه مناطق آزاد / طرح مجلس برای توسعه حیاط خلوت عراقی ها خواستار تایید خودروهای مونتاژی ایران شدند / وجود قطعات ۱۴۰۰ خودروی ایرانی در عراق کالاهای وارداتی یک ماهه سه برابر شد / کدام کشور شریک اصلی ایران است؟ پشت پرده کاهش آمار قاچاق پوشاک از ۲.۷میلیارد دلار به ۵۰۰هزار دلار! / خودنمایی دوباره «نیوکالکشن‌» برندهای خارجی حرکت چند کشتی لوازم خانگی از کره‌ جنوبی به مقصد خاورمیانه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: لوازم خانگی پارس لوازم خانگی کره جنوبی کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۶۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی

حمیدرضا کریمی‌فرد اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در سطح استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: علاوه‌ بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و افزود: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است. 

کریمی‌فرد، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت‌نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)